علمی فناوری 15:32 - 23 بهمن 1403
معاون آزمون‌های سازمان سنجش از انتشار کارت شرکت در آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و آزمون مقطع دکتری (نیمه‌متمرکز) از ۲۹ بهمن ماه خبر داد.

کارت شرکت در آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری ۲۹ بهمن منتشر می‌شود

لی صدر معاون آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار کارت شرکت در آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و آزمون مقطع دکتری (نیمه‌متمرکز) «Ph.D» سال ۱۴۰۴ از روز دوشنبه ۲۹ بهمن ماه بر روی درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور خبر داد.

او افزود: آزمون ورودی مقطع کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ صبح و بعدازظهر روز پنجشنبه ۲ اسفند ماه و صبح جمعه ۳ اسفند ماه سال ۱۴۰۳ و آزمون مقطع دکتری (نیمه‌متمرکز) «Ph.D» سال ۱۴۰۴ بعدازظهر روز پنجشنبه ۲ اسفند ماه بر اساس اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در این آزمون‌ها برگزار خواهد شد.

وی در مورد جزئیات برگزاری آزمون کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴، گفت: کارت شرکت در این آزمون‌ها از روز دوشنبه ۲۹ بهمن ماه بر روی درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قرار خواهد گرفت و داوطلبان لازم است بر اساس مشخصات شناسنامه‌ای و مشخصات ثبت‌نامی شامل شماره پرونده و کد پیگیری نسبت به پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام نمایند. برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و همچنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس‌دار و ارائه آن الزامی است.

معاون آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور افزود: آن دسته از متقاضیان آزمون ورودی مقطع کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ که علاوه بر کدرشته امتحانی اصلی، متقاضی شرکت در رشته امتحانی دوم و رشته شناور نیز بوده‌اند، باید کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی دوم خود را نیز از درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان پرینت و به آدرس حوزه امتحانی مندرج بر روی کارت مراجعه نمایند. زمان برگزاری آزمون تمامی رشته‌های شناور بعدازظهر روز پنجشنبه ۲ اسفند است.

صدر با بیان اینکه متقاضیانی که اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس‌دار را همراه نداشته باشند از ورود آنان به جلسه آزمون جلوگیری خواهد شد، خاطرنشان کرد: ضرورت دارد داوطلبان گرامی برای اطلاع از جزئیات دریافت کارت و برگزاری آزمون، اطلاعیه‌های منتشر شده در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور را به دقت مطالعه کنند.

منبع: سازمان سنجش آموزش کشور


12154538
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در دیدار با کاردار عراق در تهران بر آمادگی کشورمان برای انتقال دانش فنی ساخت ماهواره، اجرای پروژه‌های مشترک کاربردی و توسعه همکاری‌های آموزشی و فناورانه تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: در ۱۰ روز اول آذرماه امسال، تعداد مراجعات این بیماران به اورژانس ۱۱۵ به بیش از ۲۱۰ هزار نفر رسیده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ترکیبی از سه مکمل نتایج قابل توجهی در معکوس کردن علائم اوتیسم نشان داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان نسبت به خطرات ۷ بازی‌ ویدیویی هشدار داده‌اند که باید از آن‌ها دوری کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک اخترفیزیکدان آمریکایی پیشنهاد استفاده از گانیمد، بزرگترین قمر مشتری را به عنوان بستری برای مطالعه اثرات ماده تاریک در فضا ارائه کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» همایش ملی دانشگاه سبز تلاش می‌کند تا راه‌حل‌های عملی برای حل چالش‌های بزرگی مانند بحران آب، آلودگی هوا و ناترازی انرژی ارائه شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو با اشاره به رشد عرضه پودر و عصاره‌های پودری زعفران تقلبی در بازار و فضای مجازی، نسبت به خطرات استفاده از این محصولات هشدار داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان سلامت می‌گویند حتی یک شب بی‌خوابی یک شوک واقعی برای بدن است که با اختلال در ریتم هورمونی در صبح شروع شده و در عصر به خطرات سلامتی جسمی منجر می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ماده‌ شادی‌آور برای انسان در نمونه‌های سیارک بنو کشف شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت به گروه‌های پرخطر توصیه کرد در روز‌های پایانی فصل پاییز که ابتلا به آنفلوآنزا روند افزایشی می‌یابد واکسن بزنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است