بین‌الملل 21:12 - 07 آذر 1404
به دنبال استعفای رئیس دفتر زلنسکی یک مقام روسیه گفت که زلنسکی ساده‌لوحانه معتقد است با تحویل دادن همکاران خود می‌تواند برای آینده‌اش زمان بخرد.

اظهارات روسیه درباره استعفای رئیس دفتر زلنسکی و رسوایی فساد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - رودیون میروشنیک، نماینده ویژه وزارت امور خارجه روسیه در امور جنایات اوکراین اظهار داشت که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین ساده‌لوحانه معتقد است که با تحویل دادن همکارانش، می‌تواند برای مذاکره در مورد آینده خود زمان بخرد.

این دیپلمات روس در کانال تلگرامی خود نوشت: «زلنسکی هنوز ساده‌لوحانه معتقد است که با تحویل شرکایش، می‌تواند فرار کند یا حداقل برای مذاکره در مورد آینده‌اش زمان بخرد.»

ولودیمیر زلنسکی اعلام کرد که آندری یرماک، رئیس دفترش، از سمت خود استعفا داده است. زلنسکی در یک پیام ویدیویی که در کانال تلگرام خود منتشر کرد، گفت: «آندری یرماک، رئیس دفتر، استعفای خود را ارائه کرده است.»

دیمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه، روز جمعه گفت که با توجه به رسوایی فساد فزاینده، وضعیت در اوکراین بسیار دشوار خواهد بود. پسکوف در بیانیه‌ای تلویزیونی خطاب به رسانه‌های روسیه، در مورد تفتیش منزل آندری یرماک، رئیس دفتر زلنسکی، گفت: «اوضاع در اوکراین بسیار دشوار است و در واقع این رسوایی فساد، نظام سیاسی این کشور را از همه طرف متزلزل می‌کند.»

در ۱۰ نوامبر، اداره ملی مبارزه با فساد اوکراین عملیات گسترده‌ای را برای کشف طرح‌های فساد در بخش انرژی آغاز کرد. کانال تلگرام این دفتر تصاویری از کیف‌های پر از بسته‌های ارز خارجی که در جریان بازرسی از خانه‌های مقامات اوکراینی مرتبط با این بخش کشف شده بود، منتشر کرد، اما مبلغ دقیق آن را فاش نکرد.

یاروسلاو هلزنیاک، نماینده مجلس اوکراین، گزارش داد که اداره ملی مبارزه با فساد (NAB) خانه هرمان گالوشنکو، وزیر سابق انرژی، و شرکت انرگواتم را تفتیش کرده است. به گزارش یک روزنامه اوکراینی، مأموران NAB همچنین خانه تاجر تیمور مندیچ را که رسانه‌های اوکراینی او را «کیسه پول» زلنسکی توصیف کرده‌اند، تفتیش کرده‌اند. به گفته معاون، این تاجر پیش از این با عجله از اوکراین اخراج شده بود.

منبع: اسپوتنیک


12245725
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به دنبال استعفای رئیس دفتر زلنسکی یک مقام روسیه گفت که زلنسکی ساده‌لوحانه معتقد است با تحویل دادن همکاران خود می‌تواند برای آینده‌اش زمان بخرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند که واشنگتن حاضر است واگذاری بخش‌هایی از اوکراین به روسیه را به رسمیت بشناسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان یک شهید برجای گذاشت و همزمان با گلوله‌باران توپخانه‌ای و پرواز‌های شدید جنگی تنش‌ها را تا حد زیادی بالا بردو
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اسرائیل امروز جمعه اعلام کرد که در جریان حملات گسترده به شمال کرانه باختری، ۳ فلسطینی را به شهادت رسانده و صد‌ها ساختمان را بازرسی کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آندری یرماک، رئیس دفتر زلنسکی و دومین فرد قدرتمند در اوکراین، همزمان با بازرسی منزل خود توسط پلیس مبارزه با فساد، استعفا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بازرسی ملک رئیس دفتر زلنسکی توسط پلیس مبارزه با فساد، می‌تواند پیامد‌های بزرگی برای صحنه سیاسی اوکراین و احتمالاً برای مذاکرات صلح داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لبنان با ارسال شکایتی به شورای امنیت، ساخت دو دیوار بتنی حائل جدید توسط اسرائیل در خاک خود را نقض حاکمیت ملی خواند و آن را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه حمله رژیم صهیونیستی به روستای بیت‌جن را «نقض شدید حاکمیت سوریه» دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین امروز جمعه به اظهارات ترامپ مبنی بر اینکه آمریکا پس از ایجاد نیروی فضایی بر روسیه و چین در حوزه فضا برتری یافته است، واکنش نشان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیلاب و رانش‌زمین در جزیره سوماترای اندونزی دست‌کم ۱۷۴ کشته و هزاران آواره برجا گذاشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است