بین‌الملل 23:18 - 07 اسفند 1402
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد بازگشت ساکنان شمال نوار غزه تنها با آزادی همه اسرای صهیونیستی امکان‌پذیر است.

وزیر صهیونیستی: بازگشت کامل ساکنان شمال غزه تنها با آزادی اسرای اسرائیلی ممکن است

«یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه گفت موضع نهاد‌های امنیتی این رژیم این است که بازگشت کامل غیرنظامیان به شمال نوار غزه تنها پس از بازگشت همه اسرای صهیونیستی در نزد حماس میسر خواهد شد.

وی تاکید کرد ارتش رژیم صهیونیستی به جنگ خود در غزه ادامه می‌دهد که از ۱۴۳ روز پیش شروع شده است حتی اگر مجبور شود به طور موقت آتش‌بس کند.

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد گالانت در دیدار با نمایندگان خانواده‌های اسرای صهیونیستی مدعی شد نسبت به آزادی همه اسرای صهیونیستی متعهد است و جنگ با حماس در نوار غزه تا زمانی که این اسرا در اختیار حماس باشند، متوقف نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری سما، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در جمع خانواده‌ها به «تلاش‌های مختلفی که برای بازگرداندن اسرا انجام می‌شود، به ویژه تلاش‌های سیاسی برای پیشبرد طرحی پرداخت که امکان بازگشت اسرا را فراهم می‌کند». وی در ادامه مدعی شد: «در چارچوب مذاکرات، ما در تلاش هستیم تا اهرم‌های فشار بر حماس را حفظ کنیم.»

گالانت افزود: موضع نهاد امنیتی مشخص خواهد بود: بازگشت کامل ساکنان شمال نوار غزه تنها زمانی امکان پذیر است که همه گروگان‌ها بازگردانده شوند.

وی مدعی شد: «حتی اگر به طرحی دست پیدا کنیم که منجر به برقراری آتش‌بس موقت شود باز هم برای از بین بردن حماس و آزادی همه اسرا به جنگ بازمی‌گردیم».


12033975
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت ایران با اشاره به توقف ارسال مواد اولیه تولید داروهای مسکن از افغانستان، از اختلال در روند درمان بیماران و انجام جراحی‌ها خبر داد و بر لزوم تصویب قانون برای کشت کنترل‌شده گیاهان دارویی در داخل کشور تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قطر سفر نخست وزیر اسرائیل به سرزمین‌های اشغالی در جنوب سوریه را «نقض آشکار» حاکمیت سوریه و قوانین بین‌المللی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قطعنامه‌ای را تصویب کرد که در آن از ایران پاسخ و دسترسی هسته‌ای خواسته شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر مجارستان از اتحادیه اروپا خواست تا تأمین مالی «مافیای جنگ» اوکراین را متوقف کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که کی‌یف و اروپا باید در هر طرح صلح اوکراین مشارکت داشته باشند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چهل و دو نفر در اثر برخورد یک قطار سریع‌السیر با یک قطار مسافربری در جنوب جمهوری چک زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا فروش ۹۳ میلیون دلاری سامانه موشکی ضد تانک و مهمات توپخانه‌ای به هند را تصویب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد که اخراج هزاران فلسطینی از سه اردوگاه پناهندگان کرانه باختری در اوایل سال ۲۰۲۵، معادل جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اولین محموله ریلی سیمان پاکتی با ۱۸ واگن امروز از ایستگاه راهگرد به سمت افغانستان حرکت کرد. این صادرات که به صورت هفتگی و با ظرفیت ۱۰۰۰ تن ادامه خواهد یافت، نقش کلیدی در توسعه کریدورهای ریلی و تقویت صادرات غیرنفتی ایران ایفا می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس تازه‌ترین گزارش جهانی شبکه راه‌حل‌های توسعه پایدار سازمان ملل، افغانستان با پایین‌ترین شاخص کیفیت زندگی در بین کشورهای جهان رتبه‌بندی شده است. جنگ‌های طولانی، اقتصاد فروپاشیده و محرومیت گسترده از خدمات اولیه از جمله عوامل اصلی این و...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است