سیاسی 12:01 - 21 تیر 1399
مصوبه مربوط به تهاتر مطالبات و بدهی های بانک ملت با بدهی شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی به سازمان امور مالیاتی کشور ابلاغ شد.

تهاتر مطالبات و بدهی های بانک ملت با بدهی شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی به سازمان امور

به گزارش ایسنا ، به نقل از «پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت»، با تصویب هیئت وزیران در جلسه مورخ ۱۵ تیر۱۳۹۹، مطالبات و بدهی های بانک ملت با شرکت‌ مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی به سازمان امور مالیاتی کشور به مبلغ دو هزار میلیارد تهاتر شد.

گفتنی است، شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی تا سقف تهاتر انجام شده، حسب مورد جایگزین بانک ملت می شود و مکلف است ضمن اصلاح حساب، حسب مورد نسبت به پرداخت مبلغ مورد نظر به حساب درآمد عمومی کشور نزد خزانه‌داری کل کشور در سررسید مقرر بر اساس ضوابط و مقررات مربوط با هماهنگی سازمان امور مالیاتی کشور و سازمان خصوصی‌سازی اقدام نماید.

انتهای پیام


10612706
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اهمیت سفر رئیس‌جمهور به نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: رئیس‌جمهور با دست پر عازم نیویورک شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیام‌هایی جداگانه خطاب به پادشاه و ولیعهد عربستان فرا رسیدن روز ملی این کشور را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به دانش‌آموزان گفت: ما چشم انتظار این هستیم که دست‌های توانمند شما دهه نودی‌ها و هشتادی‌ها، آینده ایران را تضمین کرده و با دل‌های بزرگ و خالص و خلاقیت خود آن را بسازید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرت وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در آیین نواختن شدن زنگ آغاز سال تحصیلی گفت: تجربه جنگ به ما یادآوری کرد که باید همیشه یاد بگیریم، نوآوری کنیم، خودمان را ارتقا دهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگذشت آیت‌الله شبیری زنجانی مرجع تقلید، دولت امروز را عزای عمومی اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید دولت به‌دنبال پرداخت مستقیم یارانه کود به کشاورزان است و این یارانه باید به آخرین زنجیره که کشاورزان هستند، داده شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس از طرح سوال از وزیر نفت درباره دلایل لغو قراردادهای بلندمدت فروش نفت ایران به چین خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل با وزیر امور خارجه فرانسه دیدار و گفت‌وگو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ریاض بار دیگر بخش قابل توجهی از نفت خود را از مسیر خلیج فارس و تنگه هرمز به بازار‌های جهانی منتقل می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی گفت: کشورهای اروپایی نمی‌توانند از یکسو مدعی حمایت از حاکمیت قانون و حقوق بشر باشند و از سوی دیگر در برابر تجاوز نظامی آشکار آمریکا و اسرائیل علیه ایران بی‌تفاوت بوده و حتی از آن حمایت کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است