اقتصادی 09:37 - 24 اردیبهشت 1404
مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: محدودیت‌های ترافیکی از سه‌شنبه تا شنبه (۲۳ تا ۲۷ اردیبهشت ماه) در سطح برخی از محور‌های مواصلاتی کشور را اعمال شد.

محدودیت های تردد پایانی هفته اعلام شد

باشگاه‌ خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - ایمان محرابی نیا مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور اظهار داشت: تردد موتورسیکلت‌ها (به استثناء موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام مأموریت‌های ضروری) از ساعت ۱۲ روز سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه از محورهای کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه، تهران - سمنان - مشهد و بالعکس ممنوع است.

وی ادامه داد: تردد از مسیرهای رفت و برگشت آزادراه تهران - شمال و محور چالوس به دلیل انجام عملیات جاده‌ای تا ۳۱ اردیبهشت ماه ممنوع است.

او بیان کرد: تردد خودروهای تریلر در محور هزار و بالعکس ممنوع بوده و تردد کامیون و کامیونت (به استثناء خودروهای حامل مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۱۰ تا ۲۴ روز سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت و همچنین از ساعت ۷ تا ۲۴ روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه (۲۴، ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ماه) از محور هراز ممنوع بوده و محور فیروزکوه مسیر جایگزین تردد وسایل نقلیه است.

او تاکید کرد: در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید ماموران پلیس راه، محدودیت یک‌طرفه مقطعی به صورت رفت و برگشت در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه (۲۴، ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ماه) از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس و در صورت نیاز از مبدأ آبعلی و سه‌راهی مهرآباد (ورودی دانشگاه رودهن) به سمت شمال انجام خواهد شد.

او اظهار کرد: محدودیت ترافیکی یک‌طرفه از ساعت ۱۷ تا ۲۰ روز جمعه ۲۶ اردیبهشت ماه از انتهای نقطه پل حاجی‌آباد یا پیچ کلیکان (ابتدای پیچ آریانا) به سمت خروجی فشم اعمال خواهد شد.


12189116
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی گفت: برای حمایت از پیازکاران جنوب کشور، خرید تضمینی تا ده روز دیگر ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز شاخص کل بورس با رشد ۳۰ هزار و ۹۹ واحد در سطح ۳ میلیون و ۲۳۶ هزار واحد ایستاد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شاخص کل بورس تهران در آخرین روز کاری این هفته با رشد ۳۰ هزار واحدی به تراز ۳ میلیون و ۲۳۶ هزار واحد دست یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کارگروه آرد و نان گفت: از امروز قیمت گندم ماکارانی و صنف و صنعت و آزادپز سنتی اعمال می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: فشار حداکثری از سوی کشور‌های خارجی شعاری شکست خورده است که هیچ وقت اجرایی نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بانک مسکن گفت: حتی بازپرداخت تسهیلات ۵۵۰ میلیون تومانی برای بسیاری از مردم دشوار بود و حال که به ۶۵۰ میلیون تومان افزایش داشته، این دشواری بیشتر خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بانک مسکن گفت: حتی بازپرداخت تسهیلات ۵۵۰ میلیون تومانی برای بسیاری از مردم دشوار بود و حال که به ۶۵۰ میلیون تومان افزایش داشته، این دشواری بیشتر خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: ۷درصد گوشت مورد نیاز کشور در قالب ارز ترجیحی برای تنظیم بازار وارد می‌شود و در راستای حمایت از تولید داخل واردات محدود می‌کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بانک مسکن گفت: تامین مالی ۳۸۸ هزار واحد مسکونی در دست اجرا است که خوشبختانه تا پایان سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۰ هزار واحد از این تعداد به مرحله فروش اقساطی و بهره‌برداری رسیده و حدود ۲۸۸ هزار واحد دیگر در دست اجرا قرار دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بانک مسکن گفت: تامین مالی ۳۸۸ هزار واحد مسکونی در دست اجرا است که خوشبختانه تا پایان سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۰ هزار واحد از این تعداد به مرحله فروش اقساطی و بهره‌برداری رسیده و حدود ۲۸۸ هزار واحد دیگر در دست اجرا قرار دارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است