اقتصادی 13:50 - 15 مرداد 1403
رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: براساس برآورد‌های صورت گرفته امسال ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج تولید می‌شود و نیازی به واردات نداریم.

نیازی به واردات برنج نداریم

قاسم پیشه ور در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: براساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی، امسال ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج در کشور تولید می شود که با احتساب ۱۰۰ میلیون نفر جمعیت کشور و اتباع و سرانه مصرف ۲۷ کیلو، نیازی به واردات نداریم.

به گفته او، امسال شرایط جوی کشور به گونه ای بوده که ضریب تولیدبرنج در استان های شمالی از یک به ۱.۶ و ۱‌.۸ درصد رسیده است.

پیشه ور ادامه داد: دولت با خرید تضمینی برنج از ورود دلالان و بازرگانان به چرخه خرید و مازاد محصول روی دست کشاورزان و ضرر و زیان های احتمالی جلوگیری می کند.

رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: اگر دولت ۵۰ درصد ارز واردات برنج را به زیرساخت های سه استان شمالی تخصیص دهد، علاوه بر تامین ۱۰۰ درصدی نیاز داخل و خودکفایی، ظرف مدت زمان ۵ سال امکان صادرات به بازارهای هدف وجود دارد.

خبرنگار: آزاده محبی


12079992
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر اقتصاد گفت:چندپارگی ارزی، به‌ویژه برای کشوری تحت فشار تحریم مانند ایران یک سم مهلک است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر اقتصاد گفت:چندپارگی ارزی، به‌ویژه برای کشوری تحت فشار تحریم مانند ایران یک سم مهلک است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» گمرک ایران در گزارشی اعلام کرد: مجموع تجارت خارجی ایران در ۱۰ ماهه سال‌جاری از حیث ارزش به ۹۴ میلیارد و ۱۲۳ میلیون دلار رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: سامانه بارشی جدید از سمت غرب از امشب وارد کشور شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طرح فروش مشارکت در تولید خودروی جدید «آریا» از روز پنج‌شنبه ۹ بهمن آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق‌بهادار از حمایت بیش از ۳ همتی صندوق‌های حمایتی و بازارگردان‌ها از بازار سهام در مبادلات امروز چهارشنبه خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس، بر اهمیت تغییر نگاه به تولید و برندسازی به‌عنوان دو ارکان اصلی توسعه اقتصادی کشور تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت که در سال آینده در مجموع ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در برنامه است که ۱۳۵ هزار واحد آن روستایی و ۶۵ هزار واحد آن شهری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی از تغییراتی در آیین‌نامه‌ها و مقررات کشت قراردادی با توجه به اجرای سیاست‌های جدید ارزی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کشتارگاه‌ها و صنایع بسته بندی طیور از کاهش ۱۰ هزارتومانی قیمت مرغ نسبت به روز‌های اخیر خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است