اقتصادی 13:50 - 15 مرداد 1403
رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: براساس برآورد‌های صورت گرفته امسال ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج تولید می‌شود و نیازی به واردات نداریم.

نیازی به واردات برنج نداریم

قاسم پیشه ور در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: براساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی، امسال ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج در کشور تولید می شود که با احتساب ۱۰۰ میلیون نفر جمعیت کشور و اتباع و سرانه مصرف ۲۷ کیلو، نیازی به واردات نداریم.

به گفته او، امسال شرایط جوی کشور به گونه ای بوده که ضریب تولیدبرنج در استان های شمالی از یک به ۱.۶ و ۱‌.۸ درصد رسیده است.

پیشه ور ادامه داد: دولت با خرید تضمینی برنج از ورود دلالان و بازرگانان به چرخه خرید و مازاد محصول روی دست کشاورزان و ضرر و زیان های احتمالی جلوگیری می کند.

رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: اگر دولت ۵۰ درصد ارز واردات برنج را به زیرساخت های سه استان شمالی تخصیص دهد، علاوه بر تامین ۱۰۰ درصدی نیاز داخل و خودکفایی، ظرف مدت زمان ۵ سال امکان صادرات به بازارهای هدف وجود دارد.

خبرنگار: آزاده محبی


12079992
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با تدابیر شرکت ملی پخش فراورده های نفتی و همکاری شرکتهای صاحب صلاحیت و جایگاههای متقاضی با شورای سیاستگذاری سوختهای ویژه، دومین استان عرضه کننده بنزین سوپر شهر اصفهان خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر نقش پیشران صنعت پتروشیمی در اقتصاد کشور گفت: یکی از راهکار‌های تأمین خوراک پتروشیمی‌ها، مشارکت خود این صنایع در سرمایه‌گذاری توسعه میادین گازی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار سهام امروز نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری استخدامی گفت: طرح «۵۰۰ مدیر جوان» که پیش‌تر اطلاع‌رسانی آن انجام شده بود، تا روز گذشته مهلت ثبت‌نام داشت. با توجه به درخواست‌های دریافتی و همچنین اضافه شدن برخی شهرها، مهلت ثبت‌نام تا روز سه‌شنبه هفته آینده، شانزدهم، تمدید...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری استخدامی گفت: طرح «۵۰۰ مدیر جوان» که پیش‌تر اطلاع‌رسانی آن انجام شده بود، تا روز گذشته مهلت ثبت‌نام داشت. با توجه به درخواست‌های دریافتی و همچنین اضافه شدن برخی شهرها، مهلت ثبت‌نام تا روز سه‌شنبه هفته آینده، شانزدهم، تمدید...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر حذف یکباره ارز ترجیحی، تامین مرغ برای ایام پایانی سال را دچار چالش می‌کند، براین اساس این موضوع باید بتدریج رخ دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با توجه به شرایط عرضه، قیمت میوه و صیفی نسبت به ۱۰ روز گذشته ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای هماهنگی تشکل‌های بخش کشاورزی گفت: با توجه به شرایط تغییر اقلیم، تقویت صندوق بیمه محصولات کشاورزی و تخصیص اعتبارات مورد نیاز امری ضروری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۱۰ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: دولت به‌صورت جدی به‌دنبال بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی است و تصمیمات مهمی درباره تثبیت نرخ ارز، تدوین بسته حمایتی و اصلاح سیاست‌های مالیاتی در هیئت دولت و مجلس در حال بررسی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است