بین‌الملل 09:08 - 10 اردیبهشت 1404
آمریکا می‌گوید پیشنهاد صلح این کشور، در صورت پذیرش از سوی مسکو و کی‌یف، می‌تواند اقتصاد دو کشور را متحول و به رشد و بازسازی آنها کمک کند.

وسوسه‌های مالی آمریکا برای کشاندن روسیه و اوکراین به صلح

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - جان کلی، معاون نماینده آمریکا در سازمان ملل اعلام کرد که اگر مسکو و کی‌یف پیشنهاد آمریکا برای حل و فصل در اوکراین را بپذیرند، منافع بسیاری نصیب آنها خواهد شد.

کلی در جلسه شورای امنیت سازمان ملل گفت: اگر طرفین آماده پایان دادن به جنگ باشند، آمریکا به طور کامل از مسیر آنها به سوی صلح پایدار حمایت خواهد کرد،  اگر اوکراین و روسیه پیشنهاد آمریکا را بپذیرند، منافع بسیاری نصیب آنها خواهد شد و اقتصاد‌های آنها می‌توانند رشد کنند، شهرهایشان بازسازی شوند و مردمشان بهبود یابند. 

پیشتر در روز چهارشنبه، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، از اطمینان خود به تمایل ولادیمیر پوتین، همتای روس خود، برای دستیابی به توافقی در مورد وضعیت اوکراین ابراز اطمینان کرد. ترامپ در مصاحبه با شبکه آمریکایی‌ای‌بی‌سی گفت: من می‌خواهم بگویم که او (پوتین) می‌خواهد جنگ را متوقف کند.

روز سه‌شنبه، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، تاکید کرد که پیشنهاد ولادیمیر پوتین برای آتش‌بس در روز پیروزی، آغاز مذاکرات مستقیم با کی‌یف بدون پیش شرط است.

روز دوشنبه، کرملین گزارش داد که رئیس جمهور روسیه دستور آتش‌بس در هشتادمین سالگرد پیروزی در جنگ جهانی را از نیمه شب ۷-۸ مه تا نیمه شب ۱۰-۱۱ مه صادر کرده است.

در بیانیه کرملین آمده است: به دستور ولادیمیر پوتین، فرمانده عالی نیرو‌های مسلح روسیه بر اساس ملاحظات بشردوستانه، طرف روسی آتش‌بس را در روز‌های هشتادمین سالگرد پیروزی، از نیمه شب ۷-۸ مه تا نیمه شب ۱۰-۱۱ مه اعلام می‌کند و در این مدت تمامی عملیات نظامی متوقف می‌شود. 

منبع: اسپوتنیک


12185012
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زاخارووا اظهارات ناتو درباره امکان حمله پیش‌دستانه علیه روسیه را اقدامی هماهنگ‌شده برای جلوگیری از پیشرفت تماس‌های دیپلماتیک درباره اوکراین خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون اروپا در تلاش است با استناد به ماده ۱۲۲ پیمان اتحادیه، مبنای حقوقی توقیف صد‌ها میلیارد یورو دارایی‌های دولتی روسیه را فراهم کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور کره جنوبی می‌گوید باید از همسایه شمالی خود بخاطر رفتار سلف خود در پخش کردن اعلامیه‌های ضد تبلیغاتی عذرخواهی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیلاری کلینتون در اظهاراتی تند در کنفرانس «اسرائیل هیوم» اعلام کرد که روایت اسرائیل در جهان «فاجعه‌بار و غیرموثر» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهردار بات‌یام، با انتشار پیامی ویدئویی ادعا کرد که سپاه پاسداران ایران در تلاش است برخی از ساکنان شهر را برای همکاری اطلاعاتی جذب کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از نمایندگان سابق مجلس عراق تاکید کرد تاکنون نام ۶ نفر برای نخست‌وزیری ارائه شده و شانس السودانی برای ابقا نیز افزایش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تاخیر در ساخت خط سوم انتقال برق ایران-ارمنستان که باید در سال 2020 به پایان می‌رسید و امکان سه برابر کردن تبادل انرژی میان دو کشور را از 400 به 1200 مگاوات افزایش می‌داد نه تنها سرمایه‌گذاری‌های ارمنستان را به خطر انداخته بلکه موجب بروز نا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هفت سازمان خواستار پیگیری فوری دیوان کیفری علیه رهبران اشغالگر شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه سوریه تاکید کرد که هرچند جولان در اشغال اسرائیل است، اما هویتی سوری دارد و سرزمین اشغال شده سوریه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا و داماد ترامپ قصد دارند با رئیس جمهور اوکراین در مورد نتایج مذاکرات خود با پوتین گفت‌و‌گو کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است