بین‌الملل 12:18 - 16 اردیبهشت 1400
رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا هشدار داد، ممکن است جهان با ظهور چین و فناوری‌های مخرب نظیر هوش مصنوعی و رباتیک به دوره "پتانسیل بی‌ثباتی بین‌المللی" وارد شود که می‌تواند برای جنگ‌ تعیین‌کننده باشد.

هشدار رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا درباره دوره "پتانسیل بی‌ثباتی بین‌المللی"

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا دوره کنونی را با دیگر تحولات ژئوپولتیک مهم در تاریخ جهان، به ویژه سقوط رم و فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی مقایسه کرد.

میلی در دانشگاه هاوارد گفت: ما در حال ورود به یک دوره از پتانسیل بی‌ثباتی بین‌المللی هستیم. ظهور چین وضعیت کنونی را به چالش می‌کشد، آن هم پس از چندین دهه‌ای که ایالات متحده یک قدرت نظامی، سیاسی و اقتصادی جهانی بدون رقیب بود.

او هشدار داد که این تغییر ژئوپلتیک با نوآوری فناوری در رباتیک، تسلیحات مافوق صوت، هوش مصنوعی و دیگر فناوری‌ها همراه شده است. میلی گفت: این‌ها در صورت وقوع جنگ به طرز فوق‌العاده‌ای مخرب و تعیین‌کننده هستند.

اظهارات ژنرال میلی یک روز پس از آن مطرح می‌شود که لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا هشدار داد که ایالات متحده به آمادگی برای یک درگیری بالقوه آتی نیاز دارد که به جنگ‌های قدیمی که مدت‌هاست پنتاگون را درگیر کرده است، شباهت چندانی ندارد.

انتهای پیام


11054796
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حادثه‌ای جدی در مرکز استکهلم، برخورد یک اتوبوس با ایستگاه اتوبوس موجب کشته و زخمی شدن چندین نفر شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استیو ویتکاف، فرستاده ویژه کاخ سفید قصد دارد به زودی با خلیل الحیه، مذاکره‌کننده ارشد حماس دیداری داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه با ارائه پیش‌نویس جایگزین درباره غزه، طرح صلح آمریکا را به چالش کشید، درحالیکه آتش‌بس غزه متزلزل‌تر از همیشه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسنادی که این هفته توسط اعضای دموکرات کنگره فاش شد، ابعاد جدیدی درباره رابطه ترامپ و مجرم جنسی مشهور فاش می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای حقوق بشر سازمان ملل در قطعنامه‌ای به شدت خشونت‌ها و فجایع در الفاشر سودان را محکوم کرد و خواستار تحقیق فوری شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ریاست‌جمهوری سوریه اعلام کرد اخبار همکاری الجولانی با ائتلاف بین‌المللی صحت ندارد و همه تصمیمات به‌صورت مستقل اتخاذ شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ از وزارت خزانه‌داری خواست درباره ارتباط مجرم جنسی مشهور با بیل کلینتون و دیگر دموکرات‌ها تحقیق کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از اصرار اردوغان بر تجزیه رسمی قبرس، رئیس جمهور این کشور هشدار داد که چنین مواضعی مانع پیوستن آنکارا به اتحادیه اروپا خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نظرسنجی نشان می‌دهد که بیش از نیمی از صهیونیست‌ها با عفو بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از اتهامات فساد، مخالفت دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ در حال فروش ۴۸ فروند اف-۳۵ به عربستان است؛ معامله‌ای که نگرانی‌های اسرائیل را برانگیخته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است