بین‌الملل 21:27 - 11 آبان 1403
رژیم صهیونیستی می‌گوید یک مقام ارشد حماس را که مسئول هماهنگی جنبش بود، در خان یونس به شهادت رسانده است.  

ادعای ارتش صهیونیستی درباره شهادت مقام حماس در جنوب غزه

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که یک مقام ارشد حماس در حمله هوایی به «خان یونس» در جنوب غزه به شهادت رسیده است. 

به گزارش الجزیره، ارتش اشغالگر ادعا می‌کند که این مقام مسئول هماهنگی جنبش حماس با دیگر گروه‌های مقاومت در غزه بوده است.

اواخر مهرماه نیز ارتش صهیونیستی ادعا کرده بود که مسئول «توسعه تسلیحات راهبردی» حماس را به شهادت رسانده است.

حملات رژیم صهیونیستی به سراسر نوار غزه ادامه دارد و به طور ویژه بر شمال این باریکه متمرکز شده است. ساعاتی پیش منابع پزشکی در وزارت بهداشت غزه گزارش دادند که دست کم ۹ فلسطینی از جمله یک کودک بر اثر حملات هوایی رژیم اسرائیل به دو خودرو و یک خانه مسکونی در شمال غزه به شهادت رسیده‌اند. 

به گفته وزارت بهداشت غزه، در ۲۴ ساعت گذشته دست کم ۵۵ نفر در حملات رژیم صهیونیستی در سراسر غزه به شهادت رسیده‌اند. در حالی که رژیم اسرائیل حملات خود را تشدید می‌کند، احتمال توافق آتش‌بس غزه بیش از پیش کاهش می‌یابد. میانجیگران در تلاش هستند تا از روز سه‌شنبه مذاکرات آتش‌بس را از سر بگیرند؛ رخدادی که با لجاجت‌های نتانیاهو و تشدید حملات دور از دسترس به نظر می‌رسد.

مترجم: زهرا نجفی


12111395
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس روز چهارشنبه اعلام کرد که تعداد کشته‌شدگان بدترین آتش‌سوزی هنگ کنگ در دهه‌های اخیر به ۱۵۹ نفر افزایش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که مذاکرات درباره آتش‌بس اوکراین با چالش‌هایی رو‌به‌رو شده، دبیرکل سازمان ملل تأکید کرد پایان جنگ باید بر اساس قوانین بین‌المللی باشد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه اروپا طرح بودجه دو ساله ۱۰۵ میلیارد دلاری برای اوکراین را ارائه داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ازبکستان برای اولین بار از زمان بازگشت طالبان، در راستای تقویت روابط تجاری خود با افغانستان، مسیر رفت و آمد با این کشور را بازگشایی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مصر ادعای رسانه‌های عبری درباره بازگشایی محدود گذرگاه رفح را نادرست دانست و تأکید کرد که این کار فقط در چارچوب آتش‌بس و به صورت دوطرفه انجام شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد که اقدام اتحادیه اروپا برای ممنوعیت کامل واردات گاز روسیه تا پاییز ۲۰۲۷، تنها این بلوک را مجبور به داشتن انرژی گران‌تر خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فنلاند مدعی شد که بعید است هرگونه توافقی برای توقف جنگ در اوکراین تمام شرایط لازم برای یک صلح عادلانه را برآورده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی حزب حاکم ترکیه هشدار داد حملات اوکراین به کشتی‌ها امنیت دریای سیاه را تهدید می‌کند و اروپا را به رفتار «غول اقتصادی و کوتوله سیاسی» متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه پکن تاکید کرد که هیچکس نباید تحت بهانه‌های مختلف به امور داخلی ونزوئلا دخالت کند یا اقدامی خلاف منشور بین‌المللی انجام دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات دولت پوتین تاکید کرد که فرستادگان آمریکا با نمایندگان روسیه ۵ ساعت دیدار و تبادل نظر کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است