علمی فناوری 15:09 - 04 مهر 1400

غول‌های فناوری چین متعهد به حمایت از کسب و کارهای کوچک‌تر شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دولت چین خود را متعهد به ایجاد رفاه و سعادت مشترک برای همه مردم این کشور می‌داند و لذا تلاش شرکت‌های بزرگ فناوری برای از میدان به درکردن رقبای کوچک‌تر و تازه کار و کسب سودهای هنگفت را مغایر با اهداف کلان خود ارزیابی کرده و بسیاری از شرکت‌های یادشده را به دادگاه کشانده و به پرداخت جریمه‌های کلان مجبور کرده است.

از همین رو مؤسسات بزرگ فناوری به دولت قول داده‌اند از انحصارطلبی خودداری کرده و به دنبال کمک به شرکت‌های کوچک‌تر و افراد بااستعداد و توانمند با توان مالی اندک باشند.

دانیل ژانگ مدیرعامل شرکت علی بابا که از جمله اهداف اصلی برخوردهای قضائی اخیر دولت چین بوده، در کنفرانسی موسوم به کنفرانس جهانی اینترنت که توسط اداره فضای سایبری چین - رگولاتور اصلی اینترنت در این کشور - برگزار شد، شرکت کرد و گفت: این شرکت قصد دارد ۱۵ میلیارد دلار به تقویت طرح رفاه مشترک در چین اختصاص دهد تا این کشور که به طور منظم در حال پیشرفت بوده به این روند ادامه دهد. علی بابا توسط دولت چین به علت رفتارهای ضد رقابتی در بازار تجارت الکترونیک ۲.۷۵ میلیارد دلار جریمه شده است.

طرح رفاه مشترک با هدف کاهش شکاف بین فقیر و غنی در چین اجرا می‌شود و علی بابا قصد دارد برای کمک به اجرای این طرح به افراد بااستعداد ساکن نواحی فقیرنشین نیز کمک کند تا " آنها ماهیگیری بیاموزند."

این کنفرانس در سال‌های قبل با حضور مدیران ارشد شرکت‌های اپل و گوگل برگزار شده بود، اما امسال به خاطر شیوع ویروس کرونا با پخش پیام‌های ضبط شده مدیران عامل شرکت‌های کوالکوم، اینتل، تسلا و غیره آغاز شد.


11245562
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاظمی گفت: در حالی که توزیع شیر را طبق توافق‌نامه در سه استان شروع کردیم، اما افزایش قیمت نهاده‌ها برایمان چالش به وجود آورد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان در مورد یک فاجعه اقلیمی بر اثر فروپاشی قطب جنوب در آینده هشدار داده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت واتس آپ پس از مدت‌ها برنامه خود برای اپل واچ را عرضه کرد و اکنون بدون نیاز به گوشی می‌توان از این برنامه استفاده کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان قدرتمندترین شراره کیهانی ثبت شده تاکنون را شناسایی کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعات نشان می‌دهد استفاده از تنها یک هدفون هنگام گوش دادن، برای شنوایی بسیار مضر است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان دانشگاه ایالتی تولا، پلیمری جدید مبتنی بر زیست‌توده بازیافتی درختان و ضایعات کشاورزی توسعه داده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در یک پیشرفت نجومی قابل توجه، دنباله‌دار 3I/ATLAS در ۲۹ اکتبر به نزدیکترین نقطه خود به خورشید رسید و دریچه‌ای منحصر‌به‌فرد به سوی منظومه‌های شمسی دیگر به دانشمندان ارائه داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی ایران درمان بیماری تنبلی چشم باید تا قبل از ۸ سالگی تشخیص داده و انجام شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان می‌گویند که حتی ورزش روزانه متوسط ​​​​نیز ممکن است از پیشرفت بیماری آلزایمر در بزرگسالان مسن بکاهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سیصد و شصت و پنجمین جلسه هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار و آخرین فرصت برای ارسال پرونده‌های جذب از سوی دانشگاه‌ها تا پایان آبان‌ماه اعلام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است