بین‌الملل 23:01 - 24 آذر 1404
وزیر امور خارجه روسیه، با اشاره به استراتژی جدید امنیت ملی آمریکا، هدف واشنگتن را «قرار دادن اروپا در جایگاه خودش» خواند.

لاوروف: هدف آمریکا «قرار دادن اروپا در جایگاه خودش» است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، روز دوشنبه گفت که هدف استراتژی جدید امنیت ملی ایالات متحده «قرار دادن اروپا در جایگاه خودش» است.

لاوروف خاطرنشان کرد که تغییر نگرش واشنگتن نسبت به این قاره با هدف جلوگیری از «تحمیل قوانین خود» توسط اروپا است. وی با تکرار انتقاد‌های خود از کشور‌های اروپایی تأکید کرد که مسکو با واشنگتن در تماس دیپلماتیک است، اما با اروپا که به دلیل «توهم بزرگ‌منشی» از ارتباط خودداری می‌کند، ارتباطی ندارد.

لاوروف تصمیم اتحادیه اروپا برای مسدودسازی نامحدود دارایی‌های مسدودشده روسیه را محکوم کرد و اعلام کرد که «دزدی در خون اروپایی‌هاست».

اروپا به دلیل سیاست‌هایش در زمینه مهاجرت، امنیت و تنظیم مقررات فناوری‌های بزرگ تحت انتقاد واشنگتن قرار گرفته است. اتحادیه اروپا و دولت‌های ملی برای یافتن پاسخ یکپارچه به انتقاد‌های آمریکا تقلا کرده‌اند. وزرای خارجه اتحادیه اروپا روز دوشنبه در بروکسل گرد هم آمدند تا بر سر تحریم‌های جدید علیه ناوگان سایه نفتکش‌های روسیه توافق کنند.

در همین حال، بر اساس گزارش منابع آگاه، مذاکره‌کنندگان آمریکایی در جریان گفت‌و‌گو‌های صلح در برلین به اوکراین گفته‌اند که باید موافقت کند نیروهایش را از منطقه شرقی دونتسک به عنوان بخشی از یک توافق برای پایان جنگ خارج کند.

منبع: تاس


12249982
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درحالیکه قطر، عربستان و ترکیه در صف خرید اف-۳۵ هستند؛ اسرائیل نگران از دست رفتن برتری هوایی خود، از آمریکا درخواست امتیازات جبرانی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین بار دیگر از ژاپن خواست نخست وزیر سانای تاکایچی اظهارات اخیر خود مبنی بر اینکه حمله به تایوان می‌تواند تهدیدی برای موجودیت ژاپن باشد را پس بگیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش روزنامه صهیونیستی معاریو از افزایش بی‌سابقه درخواست‌های روان‌درمانی و موارد خودکشی میان سربازان اسرائیلی پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، با امضای یک فرمان اجرایی، داروی فنتانیل را در رده سلاح‌های کشتار جمعی طبقه‌بندی کرد و آن را تهدیدی برای امنیت ملی خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت کانادا با ادعا کردن نقش داشتن چهار مقام ارشد ایرانی در نقض حقوق بشر، هجدهمین بسته تحریمی خود علیه ایران را اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی صراحتا اعلام کرد که علیرغم مذاکرات فشرده شبانه‌روزی، هیچ توافقی با آمریکا در مورد مسائل سرزمینی حاصل نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لوکاشنکو با انتقاد از افزایش تنش‌های آمریکا با ونزوئلا، ابراز امیدواری کرد که دو کشور اختلافات خود را به شیوه‌ای صلح‌آمیز حل کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد که این کشور یک پهپاد کنترل‌ناپذیر را که به حریم هوایی آن در دریای سیاه نزدیک می‌شد، شناسایی و سرنگون کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسرائیل و آمریکا بر سر ادامه عملیات‌های رژیم در سوریه و تداوم مذاکرات امنیتی با دمشق، با تعیین خطوط قرمز توسط آمریکا، به تفاهماتی دست یافتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس استرالیا اعلام کرد که دو مهاجم مظنون به حمله مرگبار در ساحل باندی سیدنی که ۱۶ کشته برجای گذاشت، ماه گذشته به فیلیپین سفر کرده و به نظر می‌رسد تحت تأثیر گروه تروریستی داعش بوده‌اند

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است