بین‌الملل 12:44 - 08 آذر 1400

۶ فلسطینی در یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری بازداشت شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، سلسله اقدامات خصمانه صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان در نقاط مختلف اراضی اشغالی همچنان ادامه دارد. در همین راستا، نظامیان صهیونیست به کرانه باختری یورش بردند.

بر اساس این گزارش، به دنبال این یورش وحشیانه نظامیان صهیونیست به کرانه باختری درگیری شدیدی میان آنها و شهروندان فلسطینی اتفاق افتاد. صهیونیست‌ها در جریان این درگیری‌ها ۶ فلسطینی را بازداشت کردند.

این در حالی است که چندی پیش اتاق مشترک گروه‌های مقاومت فلسطین در بیانیه‌ای جنایت‌های اخیر رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی و نیز در کرانه باختری را به شدت محکوم کرد. اتاق مشترک گروه‌های مقاومت فلسطین در بیانیه خود اعلام کرد که حوادث پی در پی در فلسطین و نیز تلاش‌های مقامات رژیم صهیونیستی برای تحمیل شرایط جدید به فلسطینیان را زیر نظر دارد.

در بیانیه مذکور خطاب به رژیم صهیونیستی گفته شده است: جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در این سطح خطرناک، ایجاب می‌کند که واکنش‌های کوبنده‌ای به آن نشان دهیم. طبیعی است که تداوم این جنایت‌ها موجب خواهد شد تا اوضاع بیش از پیش تنش آلود گردد.

در این بیانیه همچنین آمده است: رژیم صهیونیستی مسئول تبعات و پیامدهای جنایات خود علیه فلسطینیان در قدس و کرانه باختری است. ما اجازه نمی‌دهیم که صهیونیست‌ها به جای پس دادن تاوان جنایت‌های گذشته خود، اکنون جنایت‌های جدیدی را مرتکب شوند.


11342069
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترینیداد و توباگو در اقدامی که تنش‌ها با ونزوئلا را تشدید کرد، به ارتش آمریکا اجازه دسترسی به فرودگاه‌های این کشور برای تأمین لجستیکی می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران ده کشور اروپایی در بیانیه‌ای مشترک پیشنهاد تشکیل یک «نیروی چندملیتی» تحت رهبری اروپا و با پشتیبانی آمریکا برای اجرای یک توافق صلح احتمالی در اوکراین و ارائه تضمین‌های امنیتی قوی به کی‌یف را اعلام کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایلان ماسک با ثروت ۶۰۰ میلیارد دلاری به اولین فرد تاریخ با این میزان دارایی تبدیل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین مدعی اصابت پهپاد زیرآبی به یک زیردریایی روسی در مهم‌ترین پایگاه دریای سیاه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه روسیه، با اشاره به استراتژی جدید امنیت ملی آمریکا، هدف واشنگتن را «قرار دادن اروپا در جایگاه خودش» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ونزوئلا، در بیانیه‌ای تصمیم اتحادیه اروپا برای تمدید تحریم‌ها علیه این کشور را رد کرده و آن را اقداماتی «غیرقانونی، نامشروع و مغایر با حقوق بین‌الملل» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش منابع آگاه، مذاکره‌کنندگان آمریکایی در جریان گفت‌وگوهای صلح در برلین به اوکراین گفته‌اند که باید موافقت کند نیروهایش را از منطقه شرقی دونتسک به عنوان بخشی از یک توافق برای پایان جنگ خارج کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل آمریکا، ادعا کرد اف‌بی‌آی یک طرح بمب‌گذاری گروه چپ‌گرای افراطی را که قصد داشت در شب سال نو اهدافی در کالیفرنیا را هدف قرار دهد، خنثی کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیوان بین‌المللی کیفری درخواست تجدید نظر اسرائیل برای توقف تحقیقات غزه را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت استرالیا در پی تیراندازی مرگبار در ساحل باندی سیدنی که حداقل ۱۶ نفر کشته بر جای گذاشت، قول تقویت قوانین سلاح و ایجاد یک ثبت ملی اسلحه را داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است