بین‌الملل 12:44 - 08 آذر 1400

۶ فلسطینی در یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری بازداشت شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، سلسله اقدامات خصمانه صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان در نقاط مختلف اراضی اشغالی همچنان ادامه دارد. در همین راستا، نظامیان صهیونیست به کرانه باختری یورش بردند.

بر اساس این گزارش، به دنبال این یورش وحشیانه نظامیان صهیونیست به کرانه باختری درگیری شدیدی میان آنها و شهروندان فلسطینی اتفاق افتاد. صهیونیست‌ها در جریان این درگیری‌ها ۶ فلسطینی را بازداشت کردند.

این در حالی است که چندی پیش اتاق مشترک گروه‌های مقاومت فلسطین در بیانیه‌ای جنایت‌های اخیر رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی و نیز در کرانه باختری را به شدت محکوم کرد. اتاق مشترک گروه‌های مقاومت فلسطین در بیانیه خود اعلام کرد که حوادث پی در پی در فلسطین و نیز تلاش‌های مقامات رژیم صهیونیستی برای تحمیل شرایط جدید به فلسطینیان را زیر نظر دارد.

در بیانیه مذکور خطاب به رژیم صهیونیستی گفته شده است: جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در این سطح خطرناک، ایجاب می‌کند که واکنش‌های کوبنده‌ای به آن نشان دهیم. طبیعی است که تداوم این جنایت‌ها موجب خواهد شد تا اوضاع بیش از پیش تنش آلود گردد.

در این بیانیه همچنین آمده است: رژیم صهیونیستی مسئول تبعات و پیامدهای جنایات خود علیه فلسطینیان در قدس و کرانه باختری است. ما اجازه نمی‌دهیم که صهیونیست‌ها به جای پس دادن تاوان جنایت‌های گذشته خود، اکنون جنایت‌های جدیدی را مرتکب شوند.


11342069
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر سابق لهستان خواستار بازگشت مردان در سن سربازی اوکراینی به کشورشان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غیردولتی ایکو از مایکروسافت به دلیل پردازش غیرقانونی داده‌های شخصی فلسطینی‌ها و اجازه دادن به ارتش اسرائیل برای جاسوسی از آنها، شکایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه در گفت‌و‌گو با «ایندیا تودی» تاکید کرد که روسیه تلاش کرده هشت سال وضعیت اوکراین را مسالمت‌آمیز حل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه دسترسی به اسنپ‌چت را به‌خاطر نقش آن در سازماندهی اقدامات تروریستی مسدود کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترکیه به‌دلیل تشدید حملات در دریای سیاه، سفیر اوکراین و کاردار موقت روسیه را احضار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو حمله هوایی اسرائیل به شهرک‌های محرونه و جباع در جنوب لبنان، باعث تخریب ساختمان‌های مسکونی و آتش‌سوزی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فدریکا موگرینی در پی اتهامات کلاهبرداری و فساد از ریاست کالج اروپا استعفا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه در سفری دو روزه وارد دهلی‌نو شد تا همکاری‌های دوجانبه با هند، به‌ویژه در زمینه‌های دفاع و تجارت، را تقویت کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین درپی سفر پوتین به هند تاکید کرد که روابط مسکو–دهلی فراتر از تاریخ و تجارت است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر روسیه در پاسخ به نامه کاردار لهستان، تحریف تاریخ توسط ورشو و تلاش برای ایجاد شکاف میان ایران و روسیه را محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است