بین‌الملل 12:44 - 08 آذر 1400

۶ فلسطینی در یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری بازداشت شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، سلسله اقدامات خصمانه صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان در نقاط مختلف اراضی اشغالی همچنان ادامه دارد. در همین راستا، نظامیان صهیونیست به کرانه باختری یورش بردند.

بر اساس این گزارش، به دنبال این یورش وحشیانه نظامیان صهیونیست به کرانه باختری درگیری شدیدی میان آنها و شهروندان فلسطینی اتفاق افتاد. صهیونیست‌ها در جریان این درگیری‌ها ۶ فلسطینی را بازداشت کردند.

این در حالی است که چندی پیش اتاق مشترک گروه‌های مقاومت فلسطین در بیانیه‌ای جنایت‌های اخیر رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی و نیز در کرانه باختری را به شدت محکوم کرد. اتاق مشترک گروه‌های مقاومت فلسطین در بیانیه خود اعلام کرد که حوادث پی در پی در فلسطین و نیز تلاش‌های مقامات رژیم صهیونیستی برای تحمیل شرایط جدید به فلسطینیان را زیر نظر دارد.

در بیانیه مذکور خطاب به رژیم صهیونیستی گفته شده است: جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در این سطح خطرناک، ایجاب می‌کند که واکنش‌های کوبنده‌ای به آن نشان دهیم. طبیعی است که تداوم این جنایت‌ها موجب خواهد شد تا اوضاع بیش از پیش تنش آلود گردد.

در این بیانیه همچنین آمده است: رژیم صهیونیستی مسئول تبعات و پیامدهای جنایات خود علیه فلسطینیان در قدس و کرانه باختری است. ما اجازه نمی‌دهیم که صهیونیست‌ها به جای پس دادن تاوان جنایت‌های گذشته خود، اکنون جنایت‌های جدیدی را مرتکب شوند.


11342069
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش‌های منتشر شده، دولت ترامپ قصد دارد یک ژنرال دوستاره آمریکایی را به عنوان فرمانده «نیروی تثبیت بین‌المللی» در غزه منصوب کند تا رهبری این نیرو را که بر اساس قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل تشکیل خواهد شد، بر عهده گیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی فروپاشی یک سازه آهنی در محل ساخت یک کتابخانه در شهر گوانگجو کره جنوبی، یک کارگر جان خود را از دست داد، دو نفر دیگر مفقود شده‌اند و یک نفر نیز در آوار به دام افتاده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منبعی در سرویس امنیتی اوکراین (SBU) مدعی شد که پهپاد‌های این کشور برای اولین بار به یک دکل نفتی روسیه در دریای خزر حمله کرده و عملیات استخراج نفت و گاز آن را متوقف کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی مخالفت کشور‌های عربی و اسلامی با ریاست تونی بلر بر شورای صلح غزه، نام نیکولای ملادینوف دیپلمات بلغاری به عنوان گزینه جدید مطرح شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه روسیه، متحدان اروپایی اوکراین را متهم کرد که به حل ریشه‌ای جنگ علاقه‌ای ندارند و تنها به دنبال یک آتش‌بس موقت برای تجدید قوای ارتش اوکراین هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات عراقی صبح روز پنجشنبه به دلیل مه غلیظی که دید را کاهش داده بود، فرودگاه بین‌المللی بغداد را به طور موقت تعطیل کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی توقیف نفتکش توسط آمریکا بیش از ۳۰ کشتی تحریم‌شده در ونزوئلا در معرض توقیف قرار دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس نمایندگان آمریکا با اکثریت آرا به لغو کامل و بی قید و شرط تحریم‌های اعمال شده علیه سوریه تحت «قانون سزار» رأی مثبت داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش‌های منتشر شده، معاون ارشد وزارت امور خارجه تایوان اخیراً سفری محرمانه و غیرعلنی به اسرائیل داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا مدعی شد دلیل توقیف تانکر نفتی بزرگ در سواحل ونزوئلا به دلیل نقش داشتن در قاچاق نفت برای ایران و حزب‌الله لبنان تحریم شده بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است