اقتصادی 08:00 - 02 فروردین 1404
کارشناس اقتصاد مسکن از حذف بخش عمده از سوداگران و دلالان از طریق سامانه املاک و اسکان خبر داد و گفت: در صورت همکاری دستگاه‌ها برای اتصال به سامانه املاک و اسکان می‌توان برای بهبود وضعیت بازار مسکن برنامه ریزی کرد.

سوداگران بازار مسکن را سامانه املاک و اسکان حذف کرد

سامانه املاک و اسکان یکی از مهم‌ترین گام‌ها و اقدامات در حوزه مسکن به شمار می‌رود که در حال حاضر با توجه به برنامه ریزی‌های صورت گرفته به پیشرفت‌های چشم گیر در این حوزه رسیده است.

سامانه املاک و اسکان با هدف شناسایی خانه‌های خالی در کشور وعرضه آنها راه اندازی شده بود که در شرایط کنونی این سامانه پیشرفت بسیار خوبی کرده است، اما هنوز متاسفانه دستگاه‌های مختلف از جمله ثبت احوال، شهرداری و وزارت نیرو به این سامانه متصل نشده است.

در همین رابطه غلامی کارشناس اقتصاد مسکن در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه سامانه املاک واسکان یکی از مهم‌ترین ابزار‌ها و گام‌ها در جهت بهبود وضعیت بازار مسکن به شمار می‌رود که در صورت همکاری دستگاه‌ها می‌توان امید داشت که این سامانه تکمیل و در نتیجه به هدف اصلی خود در این حوزه که رونق و ایجاد ثبات در بازار مسکن است برسد.

وی ادامه داد: سامانه املاک و اسکان یکی ازمهم‌ترین اقداماتی بود که در سال ۹۹ رقم خود، اما طبق قانون جهش تولید مسکن باید تمامی دستگاه‌ها برای تکمیل شدن به این  سامانه بپیوندند، اما متاسفانه در شرایط کنونی همچنان دستگاه‌ها برای اتصال به این سامانه مقاومت می‌کنند.

این کارشناس اقتصادی  توضیح داد: سامانه املاک و اسکان یکی از ابزار‌های مهم در جهت اجرای قانون جهش تولید مسکن به شمار می‌رود که امیدواریم همچنان که بانک مرکزی برای صدور دسته چک‌ها به این سامانه متصل شده‌اند سایر دستگاه‌ها هم به این سامانه متصل شده تا شاهد بهبود وضعیت و رونق در این بازار باشیم.

غلامی تصریح کرد: اتصال به این سامانه یکی از اقدامات مهم در حوزه بازار مسکن به شمار می‌رود که امیدواریم در سال ۱۴۰۴  با همکاری دستگاه‌ها به مرحله اجرایی و عملیاتی شدن برسد تا در آینده این بازار به سمت رونق و تقویت هدایت شود چراکه حذف دلالان وسوداگران در این بازار تنها در گرو  تکمیل سامانه املاک و اسکان بوده است.


12169499
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب گفت: برای نصب کنتور‌های هوشمند آب باید مجوز‌های لازم کسب شود که در مسیر اخد مجوز‌ها هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر اقتصاد گفت: بیش از ۹۶ درصد پرونده‌های مالیاتی اصناف و مشاغل در قالب اجرای فرم تبصره ماده ۱۰۰ به‌صورت کاملا سیستمی محاسبه شده‌اند
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: برخلاف الگو‌های جهانی، در طرح مسکن استیجاری دوره بهره‌مندی ۱ تا ۵ سال در نظر گرفته شده که بسیار کوتاه است و توان ایجاد امنیت سکونتی برای خانوار‌ها را ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اتحادیه نانوایان سنتی استان تهران گفت: قاچاق آرد نانوایی به قنادی‌ها بعید است؛ تفاوت کیفیت مانع مصرف غیرمجاز می‌شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، کشاورزان نسبت به لایروبی، اصلاح و پاکسازی آبراهه‌ها و کانال‌های انتقال آب مزارع و باغات اقدام کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به‌گفته‌ی رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه، از این پس تمام امور مربوط به رجیستری و گارانتی گوشی‌ها به‌صورت رسمی به این اتحادیه سپرده شده است تا خرید و خدمات برای مردم شفاف‌تر و مطمئن‌تر شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، در مجموع با ورود هر ۱۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی به مدار تولید سالانه از مصرف بیش از ۴۴ هزار متر مکعب از مصرف آب و افزون بر ۵۶ میلیون متر مکعب گاز طبیعی جلوگیری می‌شود و همچنین باعث پیشگیری از انتشار ۱۳۸ هزار تن گاز CO ۲ د...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با وجود اینکه مصوبه سه نرخی شدن بنزین قرار هست از نیمه دوم آذرماه ماه اجرایی شود، اما ابهاماتی در این زمینه وجود داشت که با پیگیری‌های صورت گرفته تکلیف خودرو‌های نوشماره و تعویض پلاک مشخص شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای تهران اعلام کرد: بارش‌های پاییزی استان تهران نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۹۶ درصد کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای تهران اعلام کرد: بارش‌های پاییزی استان تهران نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۹۶ درصد کاهش یافته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است