فرهنگی‌هنری 14:31 - 08 مهر 1404
مستند «هولاین در ایران» ساخته هادی آفریده (تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی) از جایزه فیلم سفر اسپانیا دست پر برگشت.

یک جایزه از اسپانیا برای «هولاین در ایران»

باشگاه خبرنگاران جوان - مستند «هولاین در ایران» به کارگردانی هادی آفریده، جایزه Screen Tourism جشنواره بین‌المللی Travel Film Awards اسپانیا را از آن خود کرد. 

این جشنواره با شعار «گردشگری و تحول پایدار»، میزبان فیلم‌هایی از سراسر جهان بود که به موضوعات سفر، تجربه‌های انسانی و ارتباط با طبیعت می‌پردازند.

مراسم اختتامیه جشنواره روز ۲۹ سپتامبر (هفتم مهرماه) در بارسلونا و در سالن تاریخی سینما Girona برگزار شد.

مستند «هولاین در ایران» علاوه بر کسب جایزه Screen Tourism، دیپلم افتخار و تندیس جشنواره را نیز دریافت کرد. همچنین، کنگره گردشگری و تاریخی اسپانیا از هادی آفریده برای حضور در کنگره فیلم و گردشگری اسپانیا ۲۰۲۶ دعوت کرد، که رویدادی معتبر در حوزه سینما و گردشگری پایدار است.

این مستند با پرداختن به سفر هانس هولاین به ایران در دهه ۵۰ و بررسی آثار معماری ایران، به ویژه نگاه هنرمندانه او در طراحی موزه آبگینه تهران می‌پردازد. «هولاین در ایران» گفت‌وگویی میان گذشته و اکنون برقرار می‌کند و تلاش دارد پلی میان فرهنگ ایرانی و مخاطبان جهانی بسازد.

«هولاین در ایران» تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است.


12230593
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پنجشنبه ۱۰ مهرماه ۱۴۰۴، صفحه اینستاگرامی برنامه تلویزیونی «به افق فلسطین» در آستانه دو سالگی، توسط صهیونیست‌ها مسدود شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برای اینکه بتوانیم یار و یاور معصومین (ع) باشیم باید برخی نکات را مد نظر داشته باشیم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رقابت این قسمت از مسابقه بزرگ ۱۰۰ به اوج خود رسید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محمدعلی حامد رضوی کارشناس کتاب به معرفی کتاب کلارا و خورشید پرداخت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی با صدور پیامی درگذشت همسر علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام را تسلیت گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌فروش بلیت‌های سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان ویژه شهر اصفهان از روز جمعه ۱۱ مهرماه ساعت ۱۲ ظهر، آغاز می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «امپراتور بادها» از امشب جایگزین سریال محبوب «افسانه جومونگ» می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سازندگان مجموعه‌ی «پسران هور» در اطلاعیه‌ای هم‌زمان با آغاز پخش این سریال از تلویزیون اعلام کردند روایت این سریال صرفا بازنمایی یک مقطع تاریخی است و هیچ‌گونه قصد یا هدفی برای خدشه به شأن و منزلت مجموعه محترم قضایی کشور در آن وجود ندارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با تمام شدن مهلت قانونی ارسال فیلم از سوی کشورها، تکلیف فیلم‌های حاضر در رقابت شاخه بهترین فیلم بین‌المللی اسکار ۲۰۲۶ تا حد زیادی مشخص شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در روز‌های پایانی دومین هفته از مهرماه با فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی همراه باشید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است