سیاسی 20:27 - 14 مهر 1403
دبیران کل و مسئولان گروه‌های مقاومت فلسطینی در دیدار با عراقچی، از حمایت جمهوری اسلامی ایران از مقاومت مشروع ملت‌های منطقه علیه اشغالگری صهیونیستی تقدیر کردند.

دیدار دبیران کل و مسئولان گروه‌های مقاومت فلسطینی با عراقچی

دبیران کل و مسئولان گروه‌های مقاومت فلسطینی در دیدار با  سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق، ضمن تسلیت شهادت شهید سیدحسن نصرالله به رهبری، دولت و ملت ایران و تجلیل از نقش بی‌بدیل حزب‌الله و دبیرکل شهید آن در حمایت ا فلسطین و قدس، از حمایت جمهوری اسلامی ایران از مقاومت مشروع ملت‌های منطقه علیه اشغالگری صهیونیستی تقدیر کردند.

 وی همچنین با اشاره به سالگرد عملیات پیروزمندانه طوفان الاقصی و آغاز تهاجم وحشیانه رژیم تروریستی صهیونیستی علیه غزه و جنایات نسل‌کشی علیه ملت‌های فلسطین و لبنان، بر عزم جدی گروه‌های مقاومت و ملت فلسطین برای تداوم ایستادگی در برابر دشمن صهیونیستی تاکید کردند. 

رهبران گروه‌های مقاومت همچنین از عملیات دفاعی و مشروع جمهوری اسلامی ایران علیه تجاوزگری و اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی تجلیل کردند.

وزیر امور خارجه نیز طی سخنانی، متقابلا شهادت دبیرکل حزب‌الله و سایر فرماندهان مقاومت را تسلیت گفت و یادآور شد این ضایعه قطعا بر ثبات و قوت و قدرت مقاومت و حزب‌الله خواهد افزود.

عراقچی تاکید کرد: اطمینان داریم خون شهید نصرالله به عنوان شهید قدس و فلسطین و خون سایر شهدای مقاومت در فلسطین و لبنان، درخت مقاومت را قوی‌تر خواهد کرد و به پیروزی نهایی علیه دشمن صهیونیستی منجر خواهد شد.

وزیر امور خارجه با اشاره به پیام روشن سفر خود به لبنان و‌سوریه و سخنان مقتدرانه مقام معظم رهبری در خطبه‌های جمعه نصر، بر تداوم سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از آرمان فلسطین و قدس و پشتیبانی همه جانبه از مقاومت در منطقه علیه رژیم اشغالگری صهیونیستی در دولت چهاردهم تاکید کرد.


12100948
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید وزارت نفت ۹۲ همت از درآمد‌های نفتی را به زنجیره درآمد‌های ملی نیاورده و تاکنون ۱۷ نفر از نمایندگان استیضاح وزیر نفت را امضا کرده‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی با اشاره به اینکه منطقه تحمل تنش‌ها و درگیری بیشتر را ندارد، گفت: اختلاف نظرات ایران و فرانسه زیاد است، اما گفت‌و‌گو یک امر لازم و بدیهی در روابط بین‌الملل است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری گفت: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند و برای منافع ملی لحظه‌ای دریغ نکرده و نخواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حضرت آیت الله خامنه‌ای در سخنرانی تلویزیونی فرمودند: با زنده بودن بسیج، مقاومت زنده می‌ماند. اگر بسیج، با نشاط باشد، مستضعفان عالم در مقابل ستمگران احساس پشتگرمی خواهند کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: دولت آمریکا شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت: ممانعت برخی کشور‌های غربی از ریاست نامزد‌های کُرد و اهل سنت ایرانی بر مجمع اقلیت‌ها، مبتنی بر تبعیض سیستماتیک، ساختاری و نهادین غرب علیه ایران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب امشب به صورت تلویزیونی با مردم ایران درباره مسائل روز کشور سخن می‌گویند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اقدام موهن و ناموجه دولت استرالیا در برچسب‌زنی به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در پی حادثه آتش‌سوزی در شهر هنگ‌کنگ چین، همدردی جمهوری اسلامی ایران با خانواده جان‌باختگان را ابراز کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گلزاری گفت: مصوبه اخیر درباره بنزین جزو معدود مصوبات قیمت‌گذاری در این حوزه است که محرمانگی ندارد. چون باید صدای موافقان، منتقدان و کارشناسان به درستی در سطح جامعه شنیده شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است