اقتصادی 13:39 - 29 اسفند 1403
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از ذخیره سازی کافی سوخت در جایگاه‌ها خبر داد و گفت: مسافران حتما در ایام نوروز برای سوخت گیری از کارت سوخت شخصی خود استفاده کنند.

مسافران نوروزی حتما از کارت سوخت خود برای سوخت گیری استفاده کنند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - کرامت ویس کرمی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با بیان اینکه ما برای ایام تعطیلات نوروزی   تمهیدات لازم را در نظر گرفته‌ایم گفت: بنزین مورد نیاز در سراسر کشور در انبار‌ها ذخیره سازی شده است و  آمادگی لازم را کسب کرده‌ایم.

وی ادامه داد: در  ۴ هزار و ۵۰۰ جایگاه عرضه سوخت مایع، بنزین  و گازوئیل و در ۲ هزا رو ۵۰۰ جایگاه سی ان جی خدمات سوخت رسانی ارائه می‌شود.

او بیان کرد: در ایام تعطیلات نوروزی میزان مصرف سوخت بسیار روند افزایشی خواهد بود بنابراین توصیه می‌شود که هم وطنان حتما از کارت‌های هوشمند سوخت خود استفاده کنند و حتما کارت سوخت را همراه داشته باشند تا در صورت نبود کارت‌های اضطراری جایگاه با مشکل مواجه نشوند

وی بیان کرد: کارت اضطراری جایگاه به میزان کافی توزیع شده، اما بازهم توصیه می‌شود که مسافران در مسیر‌های سفر خود از کارت سوخت شخصی خود برای سوخت گیری استفاده کنند.


12168801
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشته شاخص کل با رشد ۲.۹۷ درصد به ۳،۳۷۹،۸۵۶ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، بازار تجهیزات ریکاوری و تندرستی در ایران با رشد قابل‌توجهی روبه‌رو شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران در خصوص شرایط بازار طلا نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بیمارستان تخصصی قلب که توسط سازمان مجری و تأسیسات دولتی ساخته شده به پیشرفت ۸۸ درصدی رسیده که تا دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: تونلی حدود ۲۸ کیلومتر طول داست که تاکنون حدود ۱۷ کیلومتر از آن اجرا شده است. ان‌شاءالله در صورت تأمین اعتبارات لازم، حدود ۱۲ کیلومتر باقی‌مانده نیز به‌طور کامل تکمیل خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه ۱۴ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از تشدید آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا و صدور هشدار هواشناسی در این خصوص خبر داد‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: تردد از آزادراه تهران – شمال و محور چالوس مسیر(جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی ممنوع است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: تنش آبی فقط در شهر تهران نیست و در ۶ استان دیگر نیز شرایط خاصی داریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت آب منطقه ای تهران گفت: کسری سالانه ۱۳۰ میلیون مترمکعبی مخازن آب زیرزمینی تهران است؛ حدود ۴۵ درصد آب شرب را از منابع زیرزمینی تأمین می‌کنیم و هیچ یک از سدهای ما از مدار خارج نشده‌اند اما برخی از سدها به حجم مرده رسیدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است