اقتصادی 14:56 - 01 اسفند 1403
بنابر گفته کارشناس بازار سرمایه، ارزش معاملات خرد امروز ۲ هزار و ۳۶۷ میلیارد تومان ثبت شد که نسبت به میانگین هفتگی همچنان کاهشی است

تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها/ ارزش معاملات بازار سرمایه همچنان کم است

زهرا عرب کارشناس بازار سرمایه در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بازار در این هفته به شکل کلی بی‌رمق دنبال شد؛ امروز هم شاخص کل بورس با رشد ۱۲ هزار واحدی به ۲ هزار و ۷۳۲ واحدی رسید و ۰.۴۷ درصد افزایش ثبت کرد ولی همچنان این شاخص نزدیک به مقاومت کوتاه مدت خود قرار دارد و اگر این سطح را نشکند ممکن است در کوتاه مدت دوباره وارد فاز اصلاحی شود شاخص کل هم‌وزن هم امروز با رشد بیش از هزار واحدی همراه شد و سهم‌های کوچک همچنان تحت فشار عرضه قرار دارند.

این کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: ارزش معاملات خرد هم امروز ۲ هزار و ۳۶۷ میلیارد تومان ثبت شد که نسبت به میانگین هفتگی همچنان کاهشی است در یک هفته گذشته بازار شاهد خروج ۶ هزار و ۴۵۹ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها بود و امروز هم ۲۵۹ میلیارد تومان دیگر از بازار خروج نقدینگی حقیقی‌ها ثبت شد؛ صندوق‌های درآمد ثابت هم برای دومین روز متوالی خروج نقدینگی داشتند که نشان دهنده نقد‌شدن یکسری از سرمایه‌گذاران است.

او افزود: یکی از نکات قابل توجه امروز فشار فروش بالا در صندوق‌های اهرمی بود این اتفاق می‌تواند نشان دهنده این باشد که هنوز اعتماد برای ورود پول قوی به بازار شکل نگرفته است؛ دلار توافقی به آهستگی به ۷۰ هزار تومان در حال نزدیک شدن است و این موضوع در برخی صنایع پتروشیمی و شیمیایی‌ها اثر خود را گذاشته است و سهم‌های این گروه مورد توجه قرار گرفتند امروز هم بیشتر نماد‌های پتروشیمی مثبت بسته شدند و حتی برخی هم صف خرید ثبت کردند بنظر میرسد اگر نرخ دلار توافقی بالای ۷۰ هزار تومان تثبیت شود این گروه رشد کند.

عرب اظهار کرد: نکته دیگر این که بازار امروز با خبر استیضاح وزیر اقتصاد محتاط‌تر شد و در ادامه شاهد کمی عقب نشینی بازار بودیم؛ اخبار سیاسی، نرخ ارز و گزارشات ماهانه سه عاملی هستند که می‌توانند هفته آینده روند بازار را تغییر دهند.


12157891
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی گفت: برای جلوگیری از تأثیر فرونشست بر ساخت و سازها، کمیته‌ای تخصصی تحت عنوان «کمیته فرونشست» با حضور متخصصان مرتبط تشکیل شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل بهره‌برداری از معادن وزارت صمت گفت: مزایده پهنه طلای آذربایجان غربی با استقبال مواجه نشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور گفت: بارش‌های پیش‌رو کسری ۴۰ میلی‌متری بارندگی را جبران نخواهد کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان، افزایش اخیر قیمت اینترنت همراه را مغایر با مصوبه شورای هماهنگی اقتصادی خواند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت:حضور مؤثر زنان توانمند در عرصه‌های مختلف یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی جوامع است و زنان طراحان و مجریان برنامه‌های توسعه محسوب می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از آمادگی کامل شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از روز شنبه همزمان با اجرای مصوبه اخیر دولت برای اصلاح نرخ سوم بنزین خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از آغاز ثبت نام خدمات کارت هوشمند سوخت برای مالکان چندخودرو از ساعت ۹ صبح امروز خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر تداوم روند قبلی صدور کارت سوخت به مردم اطمینان داد که در این حوزه هیچ‌گونه نگرانی یا مضیقه‌ای برای مردم ایجاد نخواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اقتصادی بانک مرکزی گفت: رویکرد بانک مرکزی این است که رمز پول‌ها می‌توانند به عنوان ابزار پرداخت محسوب شوند چرا که نوسانات ندارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر بهره‌برداری از معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در سال جاری تاکنون پهنه‌های آزاد شده به ۳۲۶ مورد رسیده و باقی مانده نیز در حال اجراست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است