اقتصادی 14:56 - 01 اسفند 1403
بنابر گفته کارشناس بازار سرمایه، ارزش معاملات خرد امروز ۲ هزار و ۳۶۷ میلیارد تومان ثبت شد که نسبت به میانگین هفتگی همچنان کاهشی است

تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها/ ارزش معاملات بازار سرمایه همچنان کم است

زهرا عرب کارشناس بازار سرمایه در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بازار در این هفته به شکل کلی بی‌رمق دنبال شد؛ امروز هم شاخص کل بورس با رشد ۱۲ هزار واحدی به ۲ هزار و ۷۳۲ واحدی رسید و ۰.۴۷ درصد افزایش ثبت کرد ولی همچنان این شاخص نزدیک به مقاومت کوتاه مدت خود قرار دارد و اگر این سطح را نشکند ممکن است در کوتاه مدت دوباره وارد فاز اصلاحی شود شاخص کل هم‌وزن هم امروز با رشد بیش از هزار واحدی همراه شد و سهم‌های کوچک همچنان تحت فشار عرضه قرار دارند.

این کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: ارزش معاملات خرد هم امروز ۲ هزار و ۳۶۷ میلیارد تومان ثبت شد که نسبت به میانگین هفتگی همچنان کاهشی است در یک هفته گذشته بازار شاهد خروج ۶ هزار و ۴۵۹ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها بود و امروز هم ۲۵۹ میلیارد تومان دیگر از بازار خروج نقدینگی حقیقی‌ها ثبت شد؛ صندوق‌های درآمد ثابت هم برای دومین روز متوالی خروج نقدینگی داشتند که نشان دهنده نقد‌شدن یکسری از سرمایه‌گذاران است.

او افزود: یکی از نکات قابل توجه امروز فشار فروش بالا در صندوق‌های اهرمی بود این اتفاق می‌تواند نشان دهنده این باشد که هنوز اعتماد برای ورود پول قوی به بازار شکل نگرفته است؛ دلار توافقی به آهستگی به ۷۰ هزار تومان در حال نزدیک شدن است و این موضوع در برخی صنایع پتروشیمی و شیمیایی‌ها اثر خود را گذاشته است و سهم‌های این گروه مورد توجه قرار گرفتند امروز هم بیشتر نماد‌های پتروشیمی مثبت بسته شدند و حتی برخی هم صف خرید ثبت کردند بنظر میرسد اگر نرخ دلار توافقی بالای ۷۰ هزار تومان تثبیت شود این گروه رشد کند.

عرب اظهار کرد: نکته دیگر این که بازار امروز با خبر استیضاح وزیر اقتصاد محتاط‌تر شد و در ادامه شاهد کمی عقب نشینی بازار بودیم؛ اخبار سیاسی، نرخ ارز و گزارشات ماهانه سه عاملی هستند که می‌توانند هفته آینده روند بازار را تغییر دهند.


12157891
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار وزیر جهاد کشاورزی با وزیر صنایع بلاروس، بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه کشاورزی، جنگل، دامپزشکی و قرنطینه نباتی و دامی تاکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس سابق اتاق بازرگانی مشترک ایران و گرجستان گفت: مقابله با سفته‌بازی و سوق دادن سرمایه‌ها به سمت تولید، یک پیش‌شرط برای رشد اقتصادی است که اجرای آن از طریق مالیات بر سوداگری امکان پذیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دومین پرواز عملیات بارورسازی ابر‌ها با استفاده از پهپاد، امروز چهارشنبه ۱۹ آذر در منطقه عملیاتی جنوب‌غرب حوضه آبریز زاینده‌رود انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز چهارشنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۳۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طرح پیش‌فروش قطعی انواع قطعات سکه طلای بانک مرکزی با سال ضرب ۱۳۸۶ و سررسید ۲۷ اسفندماه، از هفته آینده در مرکز مبادله ایران اجرا می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجری سرمایه‌گذاری نیروگاه‌های خورشیدی شرکت آب نیرو گفت:  نیروگاه‌های برق آبی به‌عنوان یکی از منابع تجدیدپذیر در کشور محسوب می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی گفت: میزان حداکثری امکان مازوت‌سوزی همزمان در تمامی نیروگاه‌های کشور 40 میلیون لیتر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: سازمان راهداری در ۲۲ استان کشور با توجه به بارش‌ها در حال حاضر در حال آماده باش هستند و هیچ محوری مسدود نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس خانه صمت ایران گفت:پروژه انتقال آب از جنوب کشور به اصفهان، بخش‌های ناگفته‌ای دارد که باید درباره آنها بیشتر صحبت شود؛ به‌ویژه اینکه به دلیل مخالفت‌های مناطق جنوبی، آب به‌صورت غیرمستقیم و از طریق یزد به صنایع اصفهان منتقل می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تعمیرات اساسی پالایشگاه نفت کرمانشاه که در نیمه دوم خردادماه آغاز شده بود، با وجود وقفه ناشی از جنگ ۱۲ روزه، در مدت ۲۷ روز به اتمام رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است