علمی فناوری 08:54 - 25 شهریور 1400
۱۵ سپتامبر شرکت اسپیس ایکس با موفقیت، چهار فرد غیرنظامی را طی ماموریت Inspiration۴ به یک سفر سه روزه به مدار زمین فرستاد.

سفر سه روزه به فضا را ببینید

به گزارش ایسنا، چهار خدمه ماموریت Inspiration4 از مجموعه پرتاب ۳۹ پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا به مدار زمین رفتند. اسپیس‌ایکس کپسول فضایی دراگون را بر روی موشک فالکون ۹ در روز ۱۵ سپتامبر از پایگاه فضایی کندی در فلوریدا به فضا فرستاد. کپسول دراگون تنها سه روز در فضا خواهد ماند و هر ۹۰ دقیقه یک دور در مدار خواهد چرخید.

برخلاف سفرهای فضایی جف بزوس و ریچارد برانسون، فضاپیمای شرکت اسپیس‌ایکس به مدار زمین خواهد رفت.

"هیلی آرکنو"(Haley Arceneaux)، دستیار پزشک از بیمارستان تحقیقاتی کودکان "سنت جود"(St. Jude)، "کریس سمبروسکی"(Chris Sembroski)، "سیان پروکتور"(Sian Proctor) به همراه "جارد آیزاکمن"(Jared Isaacman) میلیاردری که بودجه این سفر را تامین کرده است، از خدمه این ماموریت هستند.

این ماموریت به طور کامل توسط مرکز کنترل اسپیس‌ایکس نظارت خواهد شد و پس از اتمام آن این کپسول بر فراز ساحل فلوریدا به جو زمین باز می‌گردد.

انتهای پیام


11230723
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقمندان می توانند روز سوم ژانویه ۲۰۲۶ خورشید را در بزرگترین حالت خود ببینید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقمندان می‌توانند روز سوم ژانویه ۲۰۲۶ خورشید را در بزرگترین حالت خود ببینید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دریافته‌اند که بین دارو‌های کلسترول و کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ ارتباط وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تکنو تبلیغات گوشی جدید خود را آغاز کرده است که نوید می‌دهد جزء بهترین دستگاه‌های موبایل اندرویدی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزانس فضایی آمریکا مدعی است که «محل ایده‌آل» برای فرود انسان در مریخ را شناسایی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک برنامه ورزشی ساده روزانه ۱۰ دقیقه‌ای می‌تواند روند سرطان روده را کند کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جهان در طول سال گذشته شاهد مجموعه‌ای از پدیده‌های گیج‌کننده بود که منطق علمی را به چالش کشیدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های الزهرا (س) و علم و فرهنگ با صدور اطلاعیه‌هایی اعلام کردند که کلاس‌های درس آنها در هفته پیش رو (۱۴ تا ۱۸ دی‌ماه) به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد: هیچ شواهد علمی معتبری مبنی بر اثربخشی مصرف خام زرده یا نیم‌پز تخم‌مرغ در بهبود گلودرد وجود ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن متخصصین زنان و زایمان ایران گفت: بی‌توجهی به حمایت‌های حرفه‌ای تعرفه‌ها، سلامت مادران را تهدید می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است