فرهنگی‌هنری 14:43 - 10 اردیبهشت 1404
مرتضی میلانی گفت: مستند «آن سی‌‍وسه روز» که در جشنواره پژواک حضور دارد، بیان جنگ سی‌و‌سه روزه و پیروزی‌های حزب الله است.

مستند «آن سی‌وسه روز» روایتگر پیروزی‌های حزب الله است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین کربلایی طاهر - مرتضی میلانی، نامزد دریافت جایزه شهید سید حسن نصرالله در جشنواره پژواک با مستند «آن سی و سه روز» از رادیو سلامت گفت: مستند «آن سی و سه روز» در اصل پرداخت به یکی از مهمترین پیروزی‌های حزب الله است و پیش از این جنگ، بسیاری از تحلیل‌گران تصور می‌کردند که ارتش اسرائیل شکست‌ناپذیر است، اما حزب‌الله توانست با امکانات محدود در برابر ارتشی مجهز و پیشرفته مقاومت کند و مانع دستیابی اسرائیل به اهداف نظامی‌اش شود. این موضوع، اعتمادبه‌نفس جبهه مقاومت در منطقه را افزایش داد که سعی کردیم به گوشه‌ای از این دستاورد مهم بپردازیم.

میلانی تصریح کرد: سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان، نقش کلیدی و بی‌بدیلی در جنگ ۳۳ روزه ایفا کرد. حضور او نه فقط به عنوان یک فرمانده نظامی، بلکه بیشتر به‌عنوان یک رهبر سیاسی و نماد مقاومت، تأثیر عمیقی بر روند جنگ و روحیه مقاومت گذاشت، به همین دلیل در این مستند به نقش رهبری ایشان در جنگ ۳۳ روزه پرداختم.

وی ادامه داد: خیلی‌ها به ابعاد شخصیتی شهید نصرالله پرداخته‌اند، اما به نظر من جنگ سی‌و‌سه روزه نقطه خیلی مهمی در رهبری ایشان در مقابل رژیم صیهونیستی بود، به خاطر همین بود که من ترجیح دادم ابعاد شخصیتی ایشان را در چنین جنگی به عنوان فرمانده سیاسی نظامی بخواهم بررسی کنم. اینکه قدرت مدیریت ایشان در برخورد با رسانه‌های مختلفی که در آن زمان داشتند در محور مقاومت کار می‌کردند، هجمه‌های مختلف که روی ایشان بود و مدیریتی که ایشان کردند توانستند که حزب الله را به عنوان یک شاخص به منطقه معرفی بکنند و به خاطر همین بود که من به این موضوع فکر کردم و خواستم که این مستند را بسازم.

میلانی در پایان گفت: جشنواره پژواک می‌تواند بستری برای خلاقیت و همچنین نگاهی جدید و به روز در حوزه برنامه سازی نوین باشد و فرصتی برای نوآوری بیشتر باشد.


12185163
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ویژه‌برنامه محرمی «رفیق» از شب اول محرم هر شب ساعت ۲۰ از شبکه امید پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هفتمین شب از برنامه عاشورایی «خیمهٔ هنر» پنجشنبه ۱۲ تیرماه، با حضور سخنگوی دولت و جمعی از هنرمندان همزمان در پهنه فرهنگی هنری رودکی برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیت الله سید محمدباقر حجتی، خادم قرآنی، استاد پیشکسوت دانشگاه و پژوهشگر علوم قرآنی به ملکوت اعلی پیوست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «پرچمدار» با محوریت روایتی از ناگفته‌ها و محرمانه‌های قدرت پهبادی ایران، پنجشنبه ۱۲ تیر ماه ساعت ۲۱:۰۰ از شبکه مستند پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه «ققنوس» با روایت شب‌های ساختمان شیشه‌ای امشب پنجشنبه ۱۲ تیر ماه در پنجمین شب به پایان می‌رسد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های تلویزیونی در روز‌های تاسوعا و عاشورای سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام، با پخش ویژه‌برنامه‌هایی معنوی با حال‌وهوای عاشورایی، مهمان دل‌های عاشقان اهل بیت علیهم‌السلام خواهند بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» متیو آلفورد نویسنده، مجری و تهیه‌کننده بریتانیایی در شبکه افق گفت: اعتراض هنرمندان غربی به نسل‌کشی در غزه نشانه بیداری وجدان عمومی است؛ پروپاگاندای هالیوود، اما هنوز سعی دارد چهره‌ای شکست‌ناپذیر از ارتش آمریکا بسازد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی و عزاداری سید و سالار شهیدان، امام حسین (ع)، با فیلم‌های سینمایی شبکه‌های سیما همراه باشید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در چهارمین شب از برنامه «ققنوس»، یک بازیگر، روانشناس، گوینده اخبار ورزشی و مجری و استاد ادبیات مهمانان برنامه هستند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی و عزاداری سید و سالار شهیدان، امام حسین (ع)، با فیلم‌های سینمایی شبکه‌های سیما همراه باشید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است