سیاسی 16:09 - 29 آبان 1402
نمایندگان مجلس با بندی از لایحه برنامه هفتم توسعه مخالفت کردند که در آن سازمان برنامه و بودجه مجاز شده بود طرح های تملک دارایی های سرمایه ای را از ملی به استانی تغییر دهد.

مجلس با استانی شدن پروژه‌های ملی مخالفت کرد

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت عصر امروز و در ادامه بررسی مواد ارجاعی کمیسیون تلفیق، اجزای ۱، ۲ و ۳ بند الف ماده ۱۹ لایحه برنامه هفتم توسعه را بررسی  اجزای ۱ و ۲ تصویب شد و با رای مجلس جزء ۳ از لایحه حذف شد.

طبق مصوبه مجلس در جزء ۱ لایحه برنامه هفتم، «در اجرای بند 3 سیاست‌های کلی برنامه هفتم، دولت مکلف است نسبت به تعیین تکلیف طرح‌های تملک دارایی های سرمایه ای مطابق آئین نامه مصوب هیأت وزیران اقدام نماید.»

همچنین در جزء ۲ آمده است: «دستگاه‌های اجرایی نسبت به واگذاری طرح های تملک دارایی های سرمایه‌ای ملی و استانی و انتفاعی و یا قابل واگذاری و یا قابل مشارکت با بخش عمومی یا خصوصی یا تعاونی مطابق قراردادهای نمونه ابلاغی سازمان برنامه و بودجه اقدام نماید.»

جزء ۳ نیز حذف شد که در آن آمده بود: «سازمان برنامه و بودجه مجاز است نسبت به طرح های تملک دارایی های سرمایه ای که در محدوده جغرافیایی یک استان می باشد و استان نیز از لحاظ فنی توان مدیریت آن را داشته باشد مشروط به تفییذ اعتبارات مصوب، طرح را از ملی به استانی تغییر دهد.»

پایان پیام/


12008799
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران می‌گوید نه وزارت راه و شهرسازی با جدیت زمین‌ها را از دستگاه‌های دیگر خارج می‌کند و نه دستگاه‌های دولتی از زمین‌ها دل می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه های امروز به موضوعاتی نظیر بررسی قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات و ظرفیت‌های کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به دعوت همتای لبنانی برای مذاکره پاسخ داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اولین شب از مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمه‌زهرا سلام‌الله علیها، امشب (جمعه) با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر وزیر امور خارجه به عمان و هلند در این هفته خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران گفت: سه کشور اروپایی و آمریکا به دنبال تنش‌زایی هستند و آنها به خوبی می‌دانند که خاتمه رسمی توافق قاهره نتیجهٔ مستقیم تحریکات خودشان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در صفحه شخصی خود نوشت: تعلیق جلب‌های ناگهانی کارآفرینان، مثالی از وفاق و همکاری قواست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: بسیج تغییر دهنده دستگاه محاسباتی و الگوی غلبه بر دشمن است، جوهر و هویت گفتمان بسیج؛ ایمان، تعهد، اخلاص، اعتماد به‌نفس، خودباوری است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی خطاب به فرشته حسن زاده فرمودند که از طلا برتر، همت و تلاش و ایمان و اعتماد به نفس شماست دخترم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است