اقتصادی 16:13 - 24 مرداد 1403
وزیر اقتصاد و دارایی گفت: دامنه نوسان بورس کشور از ابتدای هفته آینده افزایش می یابد.

دامنه نوسان بورس افزایش می یابد

سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی در جمع خبرنگاران مبنی بر جزئیات ورود بانک‌ها به حمایت از بازار سرمایه برای بهبود شرایط فعلی گفت: چند محور در جلسه فوق‌العاده بورس مطرح شد که بخشی آن درباره پیشنهاد سازمان بورس بود که با نگاه مثبت بانک مرکزی مواجه شد. این پیشنهاد مبنی بر این است که کمک‌های به شکل قدیمی خودش در شکل حمایت‌ها از یونیت‌های صندوق تثبیت بازار سرمایه و صندوق توسعه بازار از طریق بانکی حمایت شویم.

وی ادامه داد: این اقدام هم برای بانک‌ها سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود و هم منابع مردم در بانک‌ها از بین نمی‌رود و هم سودآور خواهد بود. از سوی دیگر به نهادهایی تثبیتی کمک خواهد شد. 

وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه کمک ٢ همتی صندوق توسعه ملی به بازار سرمایه و صندوق تثبیت صورت گرفته است گفت: سال گذشته صندوق توسعه ملی طبق یک مصوبه قانونی منابعی را باید به صندوق تثبیت واریز می‌کرد، آنجا هم ما پیشنهاد مشارکت را دادیم و در صندوق توسعه ملی بر یونیت ‌ها سرمایه گذاری، یونیت‌های صندوق را خریداری و آخر سال که گزارش مالی که صورت‌ها بررسی کرد، افراد در صندوق توسعه ملی در صندوق ابزار خوشحالی و رضایت کردند.

خاندوزی درباره ممنوعیت قانونی ورود بانک‌ها به بازار سرمایه تاکید کرد: با تایید بانک مرکزی طی کردن تشریفات ارکان بانک‌ها این اقدام قابل اجرا است و نیاز به قانون ندارد.

وزیر اقتصاد گفت: تا هفته آینده دامنه نوسان بورس افزایش پیدا می کند.

در ادامه  علیرضا بنی هاشمی رئیس مجمع مدیران با بیان اینکه  مجمع مدیران ایران می تواند مرجعی برای حضور و حمایت از مدیران ارزش آفرین باشد گفت: حمایت همه جانبه و کمک به رفع موانع پیش روی مدیران فعال در حوزه اقتصاد و تولید کشورورصد نوع مدیریت و ایجاد کارنامه های عملکردی از اولویت های این مجموعه خواهد بود .

وی افزود: از جمله رسالت های مجمع مدیران ایران مشاوره وارائه خدمات درحوزه اقتصاد دیجیتال وهوش مصنوعی ،تسهیل گری درجهت حل مشکلات مدیران وصاحبان کسب و کارها است.

بنی هاشمی بیان کرد: ایجاد کمیته های مشترک مالی، بانکی وبازار سرمایه برای حمایت های مالی از بنگاه های اقتصادی، تشکیل کارگروه مشترک با کمیسیون های مرتبط با مجلس شورای اسلامی و وزارت خانه های مربوطه برای حل مشکلات مدیران وصاحبان کسب وکار ها از جمله برنامه این مجمع است.

وی  بیان کرد: تشکیل کمیته های مشترک با قوه قضاییه برای تسریع در مشکلات قضایی مدیران و صاحبان کسب و کارها، تشکیل صندوق های سرمایه گذاری درحمایت از صنایع کوچک ومتوسط و ایجاد حمایت از صاحبان ومدیران صنایع,معادن ، کشاورزی دامداری ،حمل ونقل،هوا فضا، اقتصاد دیجیتال، پزشکی وگردشگری و…. از جمله این برنامه ها به شمار می رود.

وی افزود:  تسریع وتسهیل در امورات بازرگانی ،گمرک وصادرات وواردات صاحبان صنایع، جذب سرمایه گذاران داخلی وخارجی برای پروژه های ملی وکمک به انتقال تکنولوژی و ارزیابی وانتخاب مدیران نمونه درسطوح مختلف اقتصادی سیاسی فرهنگی واجتماعی اعم از دولتی خصولتی وبخش خصوصی و... است.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12082943
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون انرژی مجلس از تصمیم دولت برای اعلام نرخ سوم بنزین خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، طبق برنامه هفتم، باید حداقل ۹۰ درصد انرژی کشور از طریق کنتور‌های هوشمند مدیریت شود؛ در حال حاضر ۵۷ درصد انرژی شبکه با استفاده از این سامانه‌ها پایش می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: استفاده از هورمون یا تریاک در صنعتی طیور وجود خارجی ندارد و تنها یک شایعه قدیمی مربوط به سال‌های گذشته بازنشر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که در نیمه دوم سال ۷۲ هزارتن شیرخشک صنعتی به بازار‌های هدف صادر شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر آفریقا سازمان توسعه تجارت ایران از رشد ۱۰۰ درصدی صادرات غیرنفتی به بازار آفریقا در نیمه اول سال جاری خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:شرایط کنونی کشور ایران مسائلی، چون تغییرات اقلیمی و مدیریت منابع آبی به شدت بر وضعیت آب و هوایی و نبود ابر در آسمان تأثیرگذار هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:شرایط کنونی کشور ایران مسائلی، چون تغییرات اقلیمی و مدیریت منابع آبی به شدت بر وضعیت آب و هوایی و نبود ابر در آسمان تأثیرگذار هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:شرایط کنونی کشور ایران مسائلی، چون تغییرات اقلیمی و مدیریت منابع آبی به شدت بر وضعیت آب و هوایی و نبود ابر در آسمان تأثیرگذار هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:شرایط کنونی کشور ایران مسائلی، چون تغییرات اقلیمی و مدیریت منابع آبی به شدت بر وضعیت آب و هوایی و نبود ابر در آسمان تأثیرگذار هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی از تحویل بخش عمده‌ای از واحد‌های نهضت ملی مسکن در یزد تا پایان سال خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است