بین‌الملل 12:58 - 18 آذر 1402
انتشار تصاویری از بازداشت دسته جمعی غیرنظامیان در غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و افکار عمومی جهان داشته است.

رفتار داعشیِ اسرائیل و بازداشت دسته جمعی غیرنظامیان غزه+ عکس

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، انتشار تصاویری از بازداشت دسته جمعی مردم غزه به دست نظامیان رژیم صهیونیستی که دست و چشم بسته و لخت  روی زمین افتاده‌اند واکنشهای زیادی را در میان افکار عمومی جهان برانگیخته است. 

برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی با انتشار عکسهایی از رفتار داعش با اسرای خود در سوریه و عراق و کنار هم قرار دادن این دو عکس رفتار صهیونیستها را به رفتار تروریستها تشبیه کرده‌اند. 

این درحالیست که شواهد نشان می‌دهد افراد بازداشت شده توسط ارتش صهیونیستی هیچ ارتباطی به نیروهای گروه مقاومت ندارند و همگی جزو مردم عادی غزه هستند. 

«هادی الماذون» رئیس امور بشردوستانه آژانس پناهندگی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی موسوم به آنروا در گفت‌وگو با شبکه سی ان ان گفت: من اغلب افرادی که در تصویر هستند را می‌شناسم.

وی در مصاحبه با خبرنگار شبکه سی ان ان افزود: «آنها نه اسیر و نه جزو مبارزان حماس هستند؛ آنها فقط غیرنظامی هستند که با خانواده‌هایشان در آنجا بودند و تلاش کردند از این موقعیت نجات یابند.»

الماذون در ادامه می‌گوید: از دیدن پدر، برادر و یک مغازه دار که از خانه خود بیرون کشیده و به عنوان مبارز حماس مورد بازداشت دسته جمعی قرار گرفته‌اند گیج و شوکه هستم. 

وی در ادامه افزود: برادرم که تشنج دارد را لخت کردند و در سرما او را در ساحل قرار داده، مورد خشونت قرار دادند و  از او عکس گرفتند و وقتی او را شناسایی کرده و متوجه شدند از حماس نیست آزادش کردند. 

این کارمند آژانس سازمان ملل اضافه کرد: خانواده من در شمال غزه ماندند چرا که جایی را در جنوب نداشتند بروند. در نهایت فرقی نمی‌کند هر جا باشیم احتمال کشته شدن هست چرا باید زحمت بکشیم و به جنوب برویم.

شبکه نیو عرب درباره همین عکس گزارش داد؛ یک روزنامه‌نگار شناخته شده فلسطینی به نام «ضیا کلحوت»، که برای شبکه نیوعرب کار می‌کند در میان دستگیرشدگان شناسایی شده است. این شبکه اعلام کرد، خبرنگارش به همراه برادران و اقوامش در کنار دیگر غیرنظامیان بازداشت شده‌اند.

 

 این برای اولین بار نیست که صهیونیستها با فلسطینیها چنین رفتاری دارند. طبق آمارهای سازمان ملل حدود 98 درصد فلسطینیهایی که در زندانهای اسرائیل به سرمی‌برند( که برخی از آنها به تازگی در زمان آتش بس مبادله شدند) هیچ اتهامی ندارند و بدون طی شدن روندهای قانونی به زندان افتاده‌اند. 

شبکه الجزیره نیز گزارش داد که نظامیان صهیونیستی اخیرا در جریان یک یورش به اردوگاه آوارگان العروب در کرانه باختری یک اسیر فلسطینی را سپر انسانی کرده بودند. 

«عزت الرشق» یک عضو دفتر سیاسی حماس در بیانیه‌ای اسرائیل را به ربودن، جستجوی خشن و لخت کردن گروهی از آوارگان فسطینی متهم کرد. 

بسیاری از مردم در شمال غزه علیرغم هشدارهای رژیم صهیونیستی برای کوچ اجباری به جنوب غزه از کوچ به جنوب خودداری کردند. از سوی دیگر در زمان آتش بس یک هفته‌ای نیز بسیاری از آوارگان فلسطینی که به جنوب رفته بودند به خانه و کاشانه خود بازگشتند. 

ناظران سیاسی میگویند که رژیم صهیونیستی که در مقابله با مقاومت حماس دچار استیصال شده و پیشرفت چشمگیری در جنگ با نیروهای حماس و انهدام تونلهای آن نداشته است در حال انتقام از مردم و غیرنظامیان در غزه است. 

پایان پیام/م


12014019
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خبرگزاری رویترز گزارش داد که پنج فروند جنگنده F-۳۵ روز شنبه در پایگاه نظامی روزفلت رودز در جزیره پورتوریکو فرود آمده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قتل حامی مشهور ترامپ به دست یک جوان ۲۲ ساله فضای سیاسی آمریکا را ملتهب کرده، اما هنوز دلیل اصلی آن مشخص نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که برای کنار زدن بنیامین نتانیاهو از قدرت، تمام تلاش خود را به همراه دیگران به کار می‌گیریم.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر عراق در گفت وگویی مطبوعاتی نسبت به تجاوز رژیم صهیونیستی در منطقه هشدار داد و گفت که این حملات تهدیدی برای کل منطقه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع رومانی اعلام کرد یک پهپاد وارد حریم هوایی کشور شده و با اعزام جنگنده‌های اف-۱۶ رهگیری شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع اوکراین با اشاره به هزینه‌های بالای جنگ، گفت که دولت این کشور در سال آینده به چندین میلیارد دلار بودجه دفاعی نیاز خواهد داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا در آستانه سفر به سرزمین‌های اشغالی در خصوص روند آتش‌بس غزه و حمله تجاوزکارانه اخیر به قطر صحبت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مصر پیش از اجلاس اضطراری قطر درباره حمله تل‌آویو به دوحه، با مقامات عربستان، ترکیه و پاکستان رایزنی کرده و بر هماهنگی منطقه‌ای تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با افزایش حملات به ساختمان‌های مسکونی بزرگ در غزه، ارتش صهیونیستی ادعا کرد که نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر این شهر را ترک کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انفجاری با علت نامشخص در یک کافه در پایتخت اسپانیا، چندین زخمی بر جای گذاشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است