بین‌الملل 18:08 - 22 شهریور 1403
حامیان فلسطین در غزه با رنگ پاشیدن به نمای شعب بانک بارکلیز، به سرمایه‌گذاری این بانک در صنایع نظامی رژیم صهیونیستی اعتراض کردند.

حمله حامیان فلسطین به شعب بانک بارکلیز در سراسر انگلیس

فعالان سازمان اقدام فلسطین در انگلیس، نمای بانک‌های بارکلیز از مراکز اداری گرفته تا شعبه‌های محلی در لندن، تونبریج ولز، منچستر، ادینبورگ، آکسفورد و لیورپول را شکستند و رنگ قرمز روی آنها پاشیدند.

براساس گزارش القدس العربی، این سازمان قصد دارد بانک را تحت فشار قرار دهد تا از تجارت اسلحه و صنایع سوخت فسیلی اسرائیل صرف نظر کند، خصوصا اینکه بانک بارکلیز سهام  البیت سیستمز، یک شرکت اسلحه سازی متعلق به اسرائیل را دارد.

سازمان اقدام فلسطین در حال محاصره مستقیم شرکت‌هایی مانند البیت سیستمز است. این سازمان می‌گوید: برای بانک، سود حاصل از سرمایه گذاری در نسل کشی ارزش بیشتری از جان فلسطینی‌ها دارد. بنابراین، ما به آنها در جایی که درد دارد، ضربه می‌زنیم.

سخنگوی این سازمان گفت: یازده ماه پس از نسل کشی غزه، که البیت نقش اصلی را در آن ایفا کرد، بارکلیز همچنان مالک سهام البیت است. در واقع، سهام آن در این شرکت بیش از سه برابر شده است.

البیت ۸۵ درصد از ناوگان هواپیما‌های بدون سرنشین ارتش رژیم صهیونیستی و تجهیزات زمینی را به اضافه بمب، موشک و سایر سلاح‌ها فراهم می‌کند. علاوه بر این، بارکلیز بیش از ۲ میلیارد پوند سرمایه گذاری دارد و وام‌هایی به ارزش ۶ میلیارد پوند را در سایر شرکت‌های دخیل در تسلیح اسرائیل تضمین می‌کند.

در همین راستا سخنگوی بارکلیز ادعا کرد: «گروه‌های معترض بارکلیز را به دلیل ارائه خدمات مالی به شرکت‌های دفاعی مورد انتقاد قرار داده اند، بخشی که ما به عنوان بخشی ضروری برای حفظ امنیت این کشور و متحدانمان به آن متعهد هستیم.»

مترجم: مینا عظیمی


12092044
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس دوم کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت بازگردانی همه اتباع منطقی و منصفانه نیست بلکه باید ساماندهی دارای برنامه کارشناسی شده باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مراسم دعا و استغاثه در جوار مزار شهدای لشکر فاطمیون برگزار شد. در این مراسم مهاجرین اعلام کردند نباید خیانت چند نفر خودفروخته به پای یک ملت نوشته شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارشگر ویژه شورای حقوق بشری سازمان ملل برای افغانستان، می‌گوید که سیاست اخیر طالبان در مورد برنامه‌های سیاسی رسانه‌ها نگران‌کننده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات روسی از انهدام پهپاد‌های اوکراینی خبر دادند که به سمت پایتخت این کشور در حال حرکت بودند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برنامه جهانی غذا می‌گوید تقریباً از هر سه نفر در غزه، یک نفر چند روز است که غذا نخورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۳۰۰ دانشجوی افغانستانی برای ادامه تحصیل وارد پاکستان شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون اقتصادی نخست وزیر طالبان امروز شنبه از بندر بین‌المللی بحری باکو بازدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی پلیس اطلاعات تهران بزرگ از اجرای طرح سراسری جمع آوری اتباع غیر مجاز در سطح شهر تهران خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت های خارجه چین و پاکستان در واکنش به به رسمیت شناخته شدن حکومت طالبان از سوی روسیه اعلام کردند به این تصمیم احترام می گذارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سفارت جمهوری اسلامی ایران در افغانستان، از هماهنگی دوجانبه با مقامات افغانستانی برای مدیریت بازگشت اتباع غیرقانونی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است