بین‌الملل 18:08 - 22 شهریور 1403
حامیان فلسطین در غزه با رنگ پاشیدن به نمای شعب بانک بارکلیز، به سرمایه‌گذاری این بانک در صنایع نظامی رژیم صهیونیستی اعتراض کردند.

حمله حامیان فلسطین به شعب بانک بارکلیز در سراسر انگلیس

فعالان سازمان اقدام فلسطین در انگلیس، نمای بانک‌های بارکلیز از مراکز اداری گرفته تا شعبه‌های محلی در لندن، تونبریج ولز، منچستر، ادینبورگ، آکسفورد و لیورپول را شکستند و رنگ قرمز روی آنها پاشیدند.

براساس گزارش القدس العربی، این سازمان قصد دارد بانک را تحت فشار قرار دهد تا از تجارت اسلحه و صنایع سوخت فسیلی اسرائیل صرف نظر کند، خصوصا اینکه بانک بارکلیز سهام  البیت سیستمز، یک شرکت اسلحه سازی متعلق به اسرائیل را دارد.

سازمان اقدام فلسطین در حال محاصره مستقیم شرکت‌هایی مانند البیت سیستمز است. این سازمان می‌گوید: برای بانک، سود حاصل از سرمایه گذاری در نسل کشی ارزش بیشتری از جان فلسطینی‌ها دارد. بنابراین، ما به آنها در جایی که درد دارد، ضربه می‌زنیم.

سخنگوی این سازمان گفت: یازده ماه پس از نسل کشی غزه، که البیت نقش اصلی را در آن ایفا کرد، بارکلیز همچنان مالک سهام البیت است. در واقع، سهام آن در این شرکت بیش از سه برابر شده است.

البیت ۸۵ درصد از ناوگان هواپیما‌های بدون سرنشین ارتش رژیم صهیونیستی و تجهیزات زمینی را به اضافه بمب، موشک و سایر سلاح‌ها فراهم می‌کند. علاوه بر این، بارکلیز بیش از ۲ میلیارد پوند سرمایه گذاری دارد و وام‌هایی به ارزش ۶ میلیارد پوند را در سایر شرکت‌های دخیل در تسلیح اسرائیل تضمین می‌کند.

در همین راستا سخنگوی بارکلیز ادعا کرد: «گروه‌های معترض بارکلیز را به دلیل ارائه خدمات مالی به شرکت‌های دفاعی مورد انتقاد قرار داده اند، بخشی که ما به عنوان بخشی ضروری برای حفظ امنیت این کشور و متحدانمان به آن متعهد هستیم.»

مترجم: مینا عظیمی


12092044
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کانادا در نشست گروه ۷ مجموعه‌ای از تحریم‌های جدید علیه بخش‌های انرژی، پهپاد و زیرساخت‌های روسیه را اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید گزارشی مبنی بر اینکه ایالات متحده در حال بررسی ساخت یک پایگاه نظامی موقت در مرز نوار غزه است را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر عراق با اعلام پیشتازی در انتخابات پارلمانی گفت به‌زودی برای تشکیل دولت وارد مذاکره می‌شود و وعده داد منافع همه مردم را در نظر بگیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران نظامی در ارتش صهیونیستی به دلیل فشار‌های جنگ غزه خواستار خروج زودهنگام از ارتش شده‌اند و مقامات در تقلا برای مهار این بحران هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کوشنر و ارتش صهیونیستی در حال آماده‌سازی طرح‌های جایگزین برای غزه هستند تا در صورت شکست طرح آتش‌بس ۲۰ بندی ترامپ، اقدامات جدیدی اجرا شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا ۳۲ فرد و نهاد را که ادعا می‌کند با برنامه موشکی ایران در ارتباط هستند، هدف تحریم‌های جدید خود قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون عالی مستقل انتخابات روز چهارشنبه نتایج انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق را منتشر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون عالی مستقل انتخابات روز چهارشنبه نتایج اولیه انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق را منتشر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پنتاگون مدعی شد که ایالات متحده کانال پاناما را از «نفوذ مخرب چین» آزاد می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بهداشت جهانی می‌گوید که ۸۰۰۰ بیمار در ۲ سال گذشته از غزه تخلیه شده‌اند و تعداد بیشتری در انتظار انتقال هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است