اجتماعی 19:53 - 20 مهر 1404
سرپرست معاونت تامین و توسعه مسکن سازمان بهزیستی از پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ودیعه مسکن تا سقف ۴ میلیارد ریال به زنان سرپرست خانوار، خبر داد.

پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ودیعه مسکن به زنان سرپرست خانوار

باشگاه خبرنگاران جوان - محمود حسین آبادی گفت: با توجه به سـیاست‌ها و رویکرد‌های سازمان بهزیستی در راسـتای توانمندسازی و بهره مندی تمامی افراد جامعه هدف سازمان از حمـایت هـا و اعتبارات سازمانی و نیز ارائه خـدمات موثرتر به خانواده‌های نیازمند، از این پس به جز جامعه هدف تحت پوشش حوزه توانبخشی و سلامت اجتماعی که از خدمات مستمر و غیر مستمر بهره‌مند می‌شوند، زنان سرپرست خانوار دارای پرونده تائید شده و فعال در سامانه بهزیستی و تحت پوشش حمایت‌های غیر مستمر و همچنین خانواده‌های نیازمند شناسایی شده توسط اورژانس اجتماعی و مراکز مثبت زندگی در محلات نیز می‌توانند از تسهیلات قرض الحسنه تا سقف فردی ۴ میلیارد ریال در قالب ودیعه بهره‌مند شوند.

وی افزود: این پرداخت مشروط بر این است که واجدین شرایط صرفا در ۳ دهک اول درآمدی با تائیدیه سامانه رفاه ایرانیان و همچنین تائیدیه سامانه مالکیت قرار گیرند که داشـتن قرارداد اجاره نامه معتبر دارای کد رهگیری و دارای اعتبـار در زمان اعطای تسهیلات و همچنین فاقد نسبت خویشاوندی نزدیک، الزامی است.

حسین آبادی گفت: جهت بهره مندی خانواده‌ها از این خدمت و بسته حمایتی، ادارات بهزیستی استان‌ها موظفند با هدایت و راهنمایی خانواده‌ها نسبت به تشکیل کمیته توانمندسازی اقدام نمایند و خانواده نیازمند حمایت را ضمن تائید نیازمندی و ثبت سامانه خدمات غیر مستمر، به ۸ بانک عامل معرفی کنند.

منبع: سازمان بهزیستی


12233851
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اعمال قانون بیش از ۶۱۴ هزار خودروی دودزا و ابطال بیش از ۳۴۰۰ فقره معاینه فنی از ابتدای سال تاکنون خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در میدان نبرد دیجیتال امروز، نسل Z و آلفا در خط مقدم مبارزه با اطلاعات نادرست و اخبار جعلی قرار دارند. این نسل‌های جوان، به عنوان بومیان دیجیتال، سریع‌تر از همیشه اطلاعات را دریافت می‌کنند و یاد می‌گیرند که چگونه دستکاری، روایت‌های دروغین و...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: امروز تیمی به چین می‌روند که واگن‌ها را تحویل بگیرند. بارگیری و اقدامات اولیه آن انجام شده و امیدواریم سریعتر شاهد ورود این واگن‌ها به خطوط می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران گفت: بدهی سنگین سازمان تأمین اجتماعی به شرکت بیمه آتیه‌سازان حافظ، دلیل اصلی تأخیر در ارائه خدمات بیمه تکمیلی به بازنشستگان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از ارسال پیامک‌های جعلی با موضوع «ثبت‌نام و انتخاب زمین روستایی در طرح نهضت ملی مسکن» به صورت گسترده در ۴۸ ساعت گذشته خبر داد و بر ضرورت احتیاط شهروندان تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معما گفت: دسترسی بزرگراه آیت‌الله سعیدی جنوب به روگذر میدان فتح غرب حداکثر تا دو ماه آینده تکمیل می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بعد از صدور حکم اعدام متهم ردیف اول شرکت خودروی رضایت خودرو طراوت نوین و تایید آن در دیوان عالی کشور، صبح امروز حکم این متهم اجرا شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: امروز یکشنبه شانزدهم آذرماه نیز طرح زوج وفرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از درب منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فاز دوم روددره فرحزاد در حالی رو به بهره‌برداری است که حفظ درختان ۵۰۰ ساله، ایجاد مسیرهای جنگلی و ساخت برج پرندگان، جذابیت این تفرجگاه طبیعی را دوچندان می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد زندانی که از ۱۴ سال قبل به جرم قتل زنی جوان و مجروح کردن پسر کوچکش به قصاص محکوم شده در حالی در یک قدمی چوبه دار قرار گرفت که واحد صلح و سازش دادسرای جنایی تهران آخرین تلاش‌های خود را برای جلب رضایت اولیای دم آغاز کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است