اقتصادی 14:37 - 20 تیر 1403
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: امروز با توجه به گرمای هوا، ثبت نصاب جدیدی را در تقاضای برق پیش‌بینی می‌کنیم، البته شبکه برق در حالت پایدار در حال بهره‌برداری است.

حد نصاب جدیدی در مصرف برق کشور ثبت می‌شود

مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت توانیر در خبر ۱۴ از شبکه خبر گفت: روز گذشته نصاب جدید را در نیاز مصرف برق تجربه کردیم و به عدد ۷۷ هزار و ۱۵۵ مگاوات رسیدیم. امروز هم با توجه به گرمای هوا پیش بینی ما این است که نصاب جدیدی در این خصوص داشته باشیم. 

او افزود: پیامک روز گذشته به منظور همراهی مشترکان در مدیریت مصرف بود تا در ساعات اوج مصرف از ساعت ۱۳ تا ۱۸ از وسایل برقی پرمصرف استفاده نکنند. مناطق عادی از کولر روی دور کند استفاده کنند و در مناطق گرمسیر هم کولر‌های گازی روی دمای رفاه ۲۴ درجه تنظیم شود. به ازای هر یک درجه افزایش دمای کولر‌هایی که کاهش پیدا می‌کند ۳ درصد از مصرف برق آنها کاهش پیدا می کند که در تأمین پایدار برق موثر خواهد بود. با کاهش مصرف هموطنان امکان بهره مندی از پاداش‌های در نظر گرفته شده را خواهند داشت.

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: اگر دمای کولر‌های گازی برای مثال از ۱۷ درجه به ۲۴ یا ۲۵ درجه تغییر پیدا کند، شاهد ۲۰ درصد کاهش مصرف برق خواهیم بود. شرایط تأمین برق در حال حاضر پایدار است و شبکه سراسری به شکل پایدار بهره برداری می شود.

او در خصوص مدیریت مصرف برق در ادارات گفت: ادارات به کنتور‌های هوشمند مجهز شده اند و شاهد ۱۲۰۰ مگاوات صرفه جویی در بخش اداری هستیم. در بخش تجاری مراکز تجاری بزرگ در صورتی که دارای مولد هستند، از مولد‌های خود در ساعات اوج مصرف برق استفاده کنند و آنها را در مدار شبکه قرار دهند.


12071990
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت: تشدید بارش‌ها در بسیاری از نواحی کشور به ویژه شمال غرب را شاهد خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی گفت: دستور تخریب واحدی در پهنه‌های گسلی نداده‌ایم و فقط در ساخت و ساز‌های جدید اجازه ساخت نداده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: بنابر آمار ۱۲۰ واحد درگیر بیماری شدند که در صورت عدم واکسیناسیون به موقع، تلفات این ویروس در حوزه دام سنگین به یک میلیون راس می‌رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شریعتمداری گفت:۶۵ میلیون دلار سرمایه‌گذاری در ساخت داخل، ۱۰۱ میلیون دلار صرفه‌جویی خروج ارز حاصل شده است،
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با اصلاح مصوبه جدید بنزینی دولت، خودرو‌های صفرِ تولید داخل که قیمت کارخانه‌ای آنها کمتر از یک میلیارد تومان است، سهمیه بنزین دریافت خواهند کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بهینه‌سازی انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: پروژه‌های جمع‌آوری فلر و تنوع‌بخشی به سبد انرژی طی چهار سال اخیر، باعث شده ۱.۷ میلیون مترمکعب کاهش مصرف گاز داشته‌ایم
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی از ادامه عملیات تأمین ارز با قوت خبر داد و گفت: از روز شنبه عرضه ارز در بازار افزایش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: جهان پتروشیمی وارد عصر جدیدی می‌شود، عصری که در آن هوش مصنوعی، اقتصاد چرخشی و فناوری‌های سبز یک ضرورت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز سه‌شنبه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۳۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است