سیاسی 07:55 - 28 مهر 1400

اتاق تخریب جریان اصلاحات نگران محاکمه «مسببان وضع موجود» است

محمد صالح جوکار رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تشکیل اتاق فکر تخریب مجلس یازدهم گفت: جریان خاص رسانه‌ای در راستای سرپوش گذاشتن بر تخلفات دولت تدبیر به دنبال تخریب مجلس یازدهم است.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مجلس انقلابی به عنوان وظیفه به دنبال بررسی پرونده تخلفات مسببان وضع موجود است اما جریان اصلاحات با جنگ روانی به دنبال کتمان حقیقت هستند. اتاق تخریب اصلاحات از محاکمه مسببان وضع موجود در مجلس نگران است.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها افزود: اتاق فکر اصلاح‌طلبان به دنبال ساکت کردن مجلس و حاشیه درست کردن است تا دولت و مجلس از ماموریت اصلی خود خارج شده و به حاشیه بروند.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پرونده های تخلفات متعدد دولت یازدهم و دوازدهم اظهار داشت: شخص رئیس‌جمهور و وزیر نفت عامل جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری در پرونده کرسنت هستند.

جوکار تصریح کرد: مجلس محکم ایستاده و تخلفاتی که موجب ایجاد وضع موجود شده است را بررسی می‌کند و از غوغای جریان خاص رسانه‌ای ترسی ندارد.


11280094
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در پاسخ به گزافه‌گویی ترامپ با بیان اینکه مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند، گفت: هرگز صف معترضین را با مزدوران خارجی یکی نمی‌دانیم و فرزندان خود را در آغوش می‌کشیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با حضور در وزارت جهاد کشاورزی، ضمن بررسی آخرین وضعیت کالا‌های اساسی و برنامه‌های بخش کشاورزی، بر ضرورت انسجام مدیریتی و تداوم مسیر‌های تعریف‌شده در اجرای سیاست‌های دولت تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات مداخله‌جویانه رئیس‌جمهور آمریکا تصریح کرد: ایرانیان در گفت وگو و تعامل با یکدیگر برای حل مشکلات، اجازه هیچ‌گونه مداخله خارجی را نخواهند داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با خانواده شهید سلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رهبر انقلاب گفت: ‏هر دست مداخله‌گری که با بهانه‌جویی به ⁧امنیت ایران⁩ نزدیک شود، پیش از رسیدن با ⁧ پاسخ پشیمان‌کننده⁩، قطع خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: دولت و نظام مشکلات معیشتی را به رسمیت می‌شناسد و حل آنها را در صدر اولویت‌ها قرار داده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی در واکنش به مداخلات ترامپ در امور داخلی ایران گفت: مردم آمریکا بدانند ماجراجویی را ترامپ شروع کرد. مراقب سربازان خود باشند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان در واکنش به تبلیغات رسانه‌ای علیه ایران تصریح کرد: ایران، ملتی قوی و پایدار، با مردمی آگاه و رهبری فرزانه و توانمند است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان در پیامی سالروز پیروزی انقلاب کوبا را تبریک گفت و بر تعمیق مناسبات ایران و کوبا تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور خطاب به فرمانداران حوزه‌های انتخابیه ذیربط، دستور شروع فرایند انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری و میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی را صادر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است