سیاسی 07:55 - 28 مهر 1400

اتاق تخریب جریان اصلاحات نگران محاکمه «مسببان وضع موجود» است

محمد صالح جوکار رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تشکیل اتاق فکر تخریب مجلس یازدهم گفت: جریان خاص رسانه‌ای در راستای سرپوش گذاشتن بر تخلفات دولت تدبیر به دنبال تخریب مجلس یازدهم است.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مجلس انقلابی به عنوان وظیفه به دنبال بررسی پرونده تخلفات مسببان وضع موجود است اما جریان اصلاحات با جنگ روانی به دنبال کتمان حقیقت هستند. اتاق تخریب اصلاحات از محاکمه مسببان وضع موجود در مجلس نگران است.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها افزود: اتاق فکر اصلاح‌طلبان به دنبال ساکت کردن مجلس و حاشیه درست کردن است تا دولت و مجلس از ماموریت اصلی خود خارج شده و به حاشیه بروند.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پرونده های تخلفات متعدد دولت یازدهم و دوازدهم اظهار داشت: شخص رئیس‌جمهور و وزیر نفت عامل جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری در پرونده کرسنت هستند.

جوکار تصریح کرد: مجلس محکم ایستاده و تخلفاتی که موجب ایجاد وضع موجود شده است را بررسی می‌کند و از غوغای جریان خاص رسانه‌ای ترسی ندارد.


11280094
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس می‌گوید تصمیم جلسه سران قوا این است بودجه‌ای که در مجلس برای نیرو‌های مسلح مصوب شده، کاهش پیدا نکند و به‌دلیل اولویت‌ها از جای دیگری صرفه جویی کنیم
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات قصور و کوتاهی وزارت راه و شهرسازی در اختصاص زمین به خانوار‌های مشمول قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را در دادسرا مورد رسیدگی قرار می‌دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قالیباف می‌گوید دانشجویان در تاریخ معاصر ایران، رهبران اجتماعی مبارزه با سلطه گران و مستبدان بوده‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه علنی مجلس برای رسیدگی به گزارش کمیسیون برنامه بودجه در مورد لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی در سه نوبت برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستورکارهای امروز مجلس ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون برنامه و بودجه در مورد لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ و انتقال آب برای صنایع اصفهان پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران می‌گوید در پدافند غیرعامل باید تدابیر لازم را داشته باشیم تا در شرایط احتمالی جنگ بتوانیم زیرساخت‌های لازم برای حفاظت از جان مردم را داشته باشیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ‏سخنگوی دولت با تبریک روز دانشجو نوشت: توسعه ایران بدون شنیدن صدای دانشگاه ممکن نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رییس مرکز پژوهش‌های مجلس در مراسم افتتاحیه دوره آموزشی شبیه سازی سازی مبتنی بر بازی‌های جدی گفت: این بازی‌ها از ابزار‌های اصلی حکمرانی نوین هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان گفت: اینکه گفته می‌شود آقای پزشکیان در انتخابات مجلس توسط شورای نگهبان ردصلاحیت شده است، صحیح نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است