سیاسی 23:51 - 05 مهر 1401

تروریسم و افراط گرایی همچنان چالش اصلی در منطقه خاورمیانه است

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حسین امیرعبداللهیان در این دیدار با بیان این که ایران جایگاه عالی برای مجمع عمومی سازمان ملل قائل است، اظهار امیدواری کرد که نشست جاری این مجمع فرصتی برای تبادل نظر رسیدگی به چالش‌های جهانی در حوزه صلح و امنیت بین المللی باشد.



وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار آخرین وضعیت گفتگوهای جاری برای احیای برجام و پیام‌های تبادل شده با طرف آمریکایی را تشریح و اظهار داشت: تروریسم و افراط گرایی همچنان چالش اصلی در منطقه خاورمیانه است که با تشدید وضعیت افغانستان به منشأ نگرانی جدی برای کشورهای منطقه بدل شده است.



دکتر امیرعبداللهیان با تشریح ابتکار کشورمان به عنوان بانی اصلی قطعنامه مقابله با گرد و غبار، این پدیده را مسئله مشترک کشورهای منطقه دانست که سلامت میلیون‌ها نفر را با تهدید مواجه کرده و ابراز امیدواری کرد مجمع عمومی بتواند توجه جهانی به ضرورت مقابله با این پدیده را برجسته نماید.



چابا کروشی رئیس نشست هفتاد و هفتم مجمع عمومی نیز ضمن استقبال از رویکرد جمهوری اسلامی ایران و با اشاره به توانمندی بدنه دیپلماسی ایران اظهار امیدواری کرد ایران نقش فعالی در فرایند اجماع سازی در قطعنامه‌های مجمع ایفاد کند.



وی همچنین با اشاره به ناتوانی شورای امنیت در پرداختن به بسیاری از موضوعات جهانی، اظهار داشت که انتظار عمومی کشورها فعال شدن بیش از پیش مجمع عمومی برای رسیدگی به موضوعات مرتبط با امنیت جهانی است.



رئیس مجمع عمومی با اشاره به نگرانی جاری در جهان در حوزه آب، اظهار امیدواری کرد ایران حضور فعالانه‌ای در کنفرانس جهانی مدیریت منابع آب در ماه مارس داشته باشد.


11697848
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تاکید براینکه هیچ تصمیمی در حوزه آب و محیط زیست بدون نظر تیم کارشناسی تشکیل شده از اساتید دانشگاه اتخاذ و اجرا نمی‌شود، گفت: اگر تصمیمی اشتباه باشد نیز تردیدی در اصلاح آن نخواهیم داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد گفت: اقدامات قهرآمیز یکجانبه نقض آشکار حقوق بین المللی و نیز ناقض حقوق بشر و حق توسعه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان بیانیه سران شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سه‌گانه را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان سیاست‌گذاری و مدیریت راهبردی انرژی در فضای مجازی از فوت دومین فرزندش خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار رهبری تاکید کرد: شهدای اخیر ما در صحنه مقابله با استکبار و رژیم شکست‌خورده صهیونیستی، خوش درخشیدند و خون پاک‌شان در جنگ ۱۲ روزه، این مرز و بوم را بیمه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی با ارسال پیامی کتبی به وزیر امور خارجه لبنان، بر استمرار حمایت ایران از حاکمیت، وحدت ملی، تمامیت سرزمینی، امنیت و ثبات این کشور به ویژه در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش در دیدار اعضای کمیسیون برنامه مجلس شورای اسلامی، گفت: ما در هر شرایط در دفاع از نظام اسلامی تا پای جان ایستاده‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی حلقه مفقوده سیاست‌گذاری در مهار فعالیت‌های غیرمولد است و موتور جهش تولید را روشن می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در نشست مشترک با جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر اهمیت تداوم و تقویت تعامل و هماهنگی بین وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی برای پیشبرد وظایف دستگاه دیپلماسی تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از رویه تربیت نیروی انسانی در کشور و اینکه در تربیت نیروی انسانی عملکرد خوبی نداشته‌ایم، گفت: امروز نمی‌شود با شیوه‌های دهه ۶۰، گزینش انجام داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است