سیاسی 23:51 - 05 مهر 1401

تروریسم و افراط گرایی همچنان چالش اصلی در منطقه خاورمیانه است

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حسین امیرعبداللهیان در این دیدار با بیان این که ایران جایگاه عالی برای مجمع عمومی سازمان ملل قائل است، اظهار امیدواری کرد که نشست جاری این مجمع فرصتی برای تبادل نظر رسیدگی به چالش‌های جهانی در حوزه صلح و امنیت بین المللی باشد.



وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار آخرین وضعیت گفتگوهای جاری برای احیای برجام و پیام‌های تبادل شده با طرف آمریکایی را تشریح و اظهار داشت: تروریسم و افراط گرایی همچنان چالش اصلی در منطقه خاورمیانه است که با تشدید وضعیت افغانستان به منشأ نگرانی جدی برای کشورهای منطقه بدل شده است.



دکتر امیرعبداللهیان با تشریح ابتکار کشورمان به عنوان بانی اصلی قطعنامه مقابله با گرد و غبار، این پدیده را مسئله مشترک کشورهای منطقه دانست که سلامت میلیون‌ها نفر را با تهدید مواجه کرده و ابراز امیدواری کرد مجمع عمومی بتواند توجه جهانی به ضرورت مقابله با این پدیده را برجسته نماید.



چابا کروشی رئیس نشست هفتاد و هفتم مجمع عمومی نیز ضمن استقبال از رویکرد جمهوری اسلامی ایران و با اشاره به توانمندی بدنه دیپلماسی ایران اظهار امیدواری کرد ایران نقش فعالی در فرایند اجماع سازی در قطعنامه‌های مجمع ایفاد کند.



وی همچنین با اشاره به ناتوانی شورای امنیت در پرداختن به بسیاری از موضوعات جهانی، اظهار داشت که انتظار عمومی کشورها فعال شدن بیش از پیش مجمع عمومی برای رسیدگی به موضوعات مرتبط با امنیت جهانی است.



رئیس مجمع عمومی با اشاره به نگرانی جاری در جهان در حوزه آب، اظهار امیدواری کرد ایران حضور فعالانه‌ای در کنفرانس جهانی مدیریت منابع آب در ماه مارس داشته باشد.


11697848
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته هسته‌ای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ما باید به سرعت به فکر اصلاح قانون برنامه هفتم باشیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رحیمی می‌گوید قوه قضاییه دارای ۶۹ تکلیف و ۳۹ سنجه عملی است که از ۶۹ تکلیف، ۳۶ حکم به صورت کامل انجام گرفته و ۳۳ حکم دیگر در دست اقدام قرار دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» امیر نصیرزاده می‌گوید تمام تولیدات دفاعی هم اکنون از لحاظ کمیت واز لحاظ کیفیت بالاتر از قبل جنگ ۱۲ روز تحمیلی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مومنی می‌گوید شاخص‌های امنیتی ما در اکثر موارد چه در کل کشور، شمالغرب و شرق کشور نسبت به سال گذشته بهبود قابل توجه‌ای داشته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی می‌گوید برای سیاست خارجی کشورمان با توجه به تحولاتی که در منطقه، جنگ ۱۲ روزه و مسائل مربوط به شورای امنیت رخ داد، سال بسیار پرمشغله‌ای بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام خطیب می‌گوید با توجه به وضعیت اقتصادی کشور بودجه ارزی برای زیرساخت‌های وزارت اطلاعات به میزان ۳۰ درصد محقق شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سیدعباس عراقچی با حضور در سازمان انرژی اتمی، با مدیران ارشد صنعت هسته‌ای دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس می‌گوید یکی از علل مشکل در اجرای برنامه هفتم نبود بودجه به اندازه کافی است البته علل و عوامل مختلفی وجود دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه علنی مجلس در نوبت بعدازظهر برای بررسی عملکرد دولت در اجرای برنامه هفتم آغاز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه گفت: «تعاملات دیپلماتیک خود با اروپا را محدود و منحصر به هسته‌ای نکرده و نمی‌کنیم».

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است