اقتصادی 03:02 - 10 خرداد 1403
سخنگوی صنعت برق گفت: با آغاز دوره گرما میزان مصرف برق کشور نسبت به هفته گذشته افزایش 6000 مگاواتی و رشد 11 درصدی را نسبت به هفته گذشته نشان می دهد .

افزایش ۶۰۰۰ مگاواتی مصرف برق کشور

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر با بیان این مطلب، اظهار داشت: در راستای مصرف بهینه برق و اجرای برنامه های تشویق محور صنعت برق، پویش ویژه ای به نام «با انرژی » را از نیمه اردیبهشت ماه آغاز نموده که تا پایان شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه در قالب این پویش ضمن تشویق مردم به استفاده درست از انرژی برق، راه‌اندازی سایت و اپلیکیشنی با همین نام نیر راهکارهای مصرف درست برق به مردم آموزش داده می شود.

مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه "مشترکان می‌توانند از طریق وب اپلیکیشن Ba-energy.ir در جریان این پویش قرار بگیرند"، گفت: در کنار جوایز گسترده ای که برای تقدیر از فعالان این پویش در نظر گرفته شده، محتواهای متنوعی برای آموزش راهکارهای مصرف بهینه برق در وب اپلیکیشن با انرژی قرار گرفته است.

رجبی مشهدی مشارکت مردم در تامین برق پایدار از طریق آموزش و فرهنگسازی و بهره گیری فعالانه در طرح را از مهمترین اهداف پویش با انرژی عنوان کرد و افزود: انتظار می رود با اجرای پویش با انرژی، شاهد کاهش ١٥ درصدی مصرف برق مشترکان خانگی باشیم که این کار با استفاده از راهکارهای ارایه شده در وب اپلیکیشن Ba-energy.ir  به راحتی قابل انجام است.

وی با اشاره به طرحهای تشویقی صرفه جویی در مصرف برق، از اختصاص قبض برق رایگان به مشترکانی که مصرف برقشان را کاهش می دهند، خبر داد و خاطرنشان ساخت: مشترکان متناسب با میزان کاهش انرژی، امتیاز دریافت می کنند و با شرکت در قرعه کشی از جوایز ارزنده ای مانند خودرو، لوازم خانگی و کالای دیجیتال بهره مند می شوند.

مدیرعامل توانیر از معرفی نخستین دور برندگان مشارکت کننده این پویش در تیرماه خبرداد و با بیان اینکه مشترکان می‌توانند از طریق نصب برنامه کاربردی با انرژی یا مراجعه به وب اپلیکیشن Ba-energy.ir و ثبت شناسه قبض برق خود، مشارکت در این پویش را آغاز کنند، تصریح کرد: تنها با چند راهکار ساده مانند قرار دادن درجه کولر روی عدد 24 و استفاده از دور کند کولر آبی و یا عدم استفاده از وسایل پرمصرف برقی در ساعتهای اوج مصرف برق میتوانند شانس خود را برای دریافت جایزه افزایش دهند .

رجبی مشهدی در خصوص نحوه نصب اپلیکیشن با انرژی نیز گفت: این برنامه کاربردی در آدرس اینترنتی ba-energy.ir قابل دسترسی و نصب است و امکاناتی مانند شبیه ساز مصرف، نحوه محاسبه تعرفه های برق، باشگاه مشتریان و.... برای مشارکت کنندگان، در این برنامه قرار گرفته است که می تواند هموطنان را در اجرای برنامه‌های مصرف بهینه برق کمک کند.

انتهای پیام/


12058326
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازوکار گواهی سپرده خودرو به خریداران امکان می‌دهد به‌صورت تدریجی و هوشمندانه مالک خودرو شوند؛ مصرف کننده‌ای که با خرید مرحله‌به‌مرحله اوراق و تکمیل ۱۰ هزار گواهی به حد نصاب رسیده بود، توانست پیش از موعد رسمی خودرو خود را تحویل بگیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در آبان ماه ۱۴۰۴ نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های کشور به ۴۰.۴ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، ۱.۵ واحد درصد افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از نیمه دوم آذرماه هنوز ابهامات بسیاری زیادی در اجرای این طرح وجود دارد که یکی از مهم‌ترین ابهامات مربوط به خودرو‌های نوشماره است که سهمیه بنزین آنها حذف شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از ثبات قیمت حبوبات در بازار خبر داد و گفت: هفته های اخیر قیمت حبوبات در بازار نوسانی نداشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دقیقا این روز‌ها که قبض‌های سنگین برق و گاز زمستان گذشته هنوز در ذهن‌مان است و عید نوروز هم کم‌کم دارد نزدیک می‌شود، بزرگ‌ترین حراج سال لوازم خانگی شروع شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: آمار میزان تولید شیرخشک نوزاد در آبان نسبت به ماه‌های قبل ۱.۵ میلیون قوطی کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب در نوار شمالی و از پنجشنبه در شمال شرق کشور دما به‌طور نسبی کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: بعد از کنار گذاشتن عاملان فروش مشکل نهاده حل نشده، اما وزارت جهاد قول همکاری داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تحول هوشمند نظام مالیاتی از الزام سازمان امور مالیاتی به اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده با دو فراخوان قطعی مشمولان تا پایان سال خبرداد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تحول هوشمند نظام مالیاتی از الزام سازمان امور مالیاتی به اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده با دو فراخوان قطعی مشمولان تا پایان سال خبرداد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است