بین‌الملل 21:54 - 16 تیر 1401
بالاترین مقام نظامی چین و آمریکا در تماسی تلفنی، بر کاهش خطرات استراتژیک و حفظ خطوط ارتباطی تأکید کردند.

تأکید مقام‌های نظامی آمریکا و چین بر «کاهش خطرات استراتژیک»

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «لی ژوچنگ» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح چین روز پنجشنبه با «مارک میلی» همتای آمریکایی خود به‌صورت تلفنی گفت‌وگو کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، سخنگوی میلی در بیانیه‌ای اعلام کرد: «او نیاز مدیریت مسئولانه رقابت میان دو کشور و حفظ خطوط ارتباطی را به بحث گذاشت».

در این بیانیه آمده است: «ژنرال میلی بر اهمیت تعهد ارتش آزادی‌بخش چین بر گفت‌وگوهای اساسی بر سر تقویت ارتباط در مواقع بحران و کاهش خطرات راهبردی تأکید کرد. این تماس همچنین گفت‌وگویی سازنده درباره شماری از مسائل امنیت منطقه‌ای و جهانی را در بر داشت».

در حالی که تنش‌ها بین کشورهای غربی و پکن بر سر مسائل مختلف از جمله جنگ تجاری و اختلافات بر سر تایوان ادامه دارد، آمریکا اعلام کرد که وزیر خارجه دولت «جو بایدن»‌ در اندونزی با همتای چینی دیدار می‌کند.

از سوی دیگر سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در جدیدترین سند راهبردی خود که هر ده سال یک بار منتشر می‌شود، برای اولین بار چین را چالش نظام‌مند برای امنیت حوزه «یورو-آتلانتیک» معرفی کرد. این ائتلاف نظامی همچنین گفت که پکن همراه با مسکو در تلاش برای «براندازی نظم بین‌المللی مبتنی بر قوانین» است.

نام بردن از چین نه تنها در اقیانوس آرام و شرق آسیا به عنوان یک دشمن بلکه در چشم‌انداز جهانی و در یک سند رسمی، واکنش تند مقامات پکن را در پی داشت و این ائتلاف را به استفاده از راهبردهای جنگ سرد برای مهار چین متهم کردند.

انتهای پیام/


11617375
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت که مذاکرات با نمایندگان ایالات متحده در مورد طرح صلح برای اوکراین سازنده، اما آسان نبوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا در سال‌های ۲۰۲۶ و ۲۰۲۷، ۸۰۰ میلیون دلار برای حمایت از اوکراین هزینه خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت عراق اکنون در وضعیت «نه راه پس و نه راه پیش» قرار دارد. اگر قانون را اجرا کند، با شورش داخلی و خشم محور مقاومت رو‌به‌رو می‌شود و اگر آن را لغو کند، به عنوان دولتی بی‌ثبات و فاقد استراتژی شناخته می‌شود
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تنش‌های جدید میان تایلند و کامبوج به خاطر درگیری‌هایی که منجر به کشته شدن یک سرباز تایلندی و زخمی شدن چهار نفر دیگر شد، آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برلین در سایه سکوت لاهه، با حمایت از نتانیاهو، مشروعیت اخلاقی اروپا را عملاً به چالش کشید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که روسیه با پیشنهاد او در مورد پایان دادن به درگیری اوکراین است، اما مطمئن نیست که آیا همتای اوکراینی‌اش هم موافق باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو ماه پس از آتش‌بس، ماهیگیران غزه همچنان در دریا هدف تیراندازی نظامیان صهیونیست قرار گرفته یا ناپدید می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش روسیه با سرعتی نزدیک به زمان آغاز جنگ، ماه گذشته بخش بزرگی از خاک اوکراین را تصرف کرده و در حال پیشروی در این کشور است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات ارشد حماس می‌گوید این جنبش آماده است در قالب آتش‌بس ۵ تا ۱۰ ساله و در ازای تضمین تأسیس کشور فلسطین، موقتاً تسلیحات خود را انبار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که حدود یک سال از استقرار دولت موقت الجولانی می‌گذرد، مردم با زیرساخت‌های ویران شده دست به گریبان هستند و می‌گویند آوارگی ادامه دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است