اقتصادی 10:49 - 16 بهمن 1401

حجم معاملات این هفته بورس تعیین کننده است

به گزارش خبرنگار مهر، هفته گذشته بازار سرمایه به صورت باور نکردنی شاهد ریزش افسار گریخته بود اما در دو روز انتهای معاملات بازار به تعادل نسبی رسید

علی فراقی در تحلیل وضعیت هفته پیش رو بازار سرمایه به مهر گفت: باید با این جمله به بررسی و پیش بینی هفته پیش رو معاملات پرداخت، عدم امنیت سرمایه گذاری در بازار و ابهامات حل نشده بسیار.

فراقی افزود: تمامی پارامترهای بازار باهم یک مورد را فریاد می‌زنند که به زیبایی در معاملات هفته قبلی مشهود بود و انتظار می‌رود برای هفته پیش رو نیز ادامه دارد باشد و آن سردرگمی است. از لحاظ تکنیکی هم به نظر خواهد آمد کندلی که قرار است در پایان هفته بسته شود آنچنان قدرتمند چه از لحاظ خریدار یا فروشنده نباشد مگر کم کم به سمت بهبود این ابهامات و شاهد ثبات نسبی باشیم تا بازار بتواند سمت حرکتی خود را تعیین نماید. در این هفته معاملاتی هم به احتمال بالایی تک سهم‌ها از لحاظ معاملاتی می‌توانند راضی کننده تر عمل کنند.

پارامتری هم که می‌تواند به صورت هفتگی هم بررسی شود میزان ورود پول به بازار و میزان حجم معاملات است زیرا همانند یک ضربان قلب برای بازار و میزان سلامت آن عمل می‌نمایند.یکی از موارد مهم برای اشاره به مبحث خودرو و ادامه فعالیت آن در بورس کالا است که با موارد یکی دو هفته اخیر در بی تصمیمی خاصی به سرمی برد که با تعیین تکلیف خود می‌تواند تأثیر مناسبی بر بازار بگذارد.

فراقی در پایان گفت: در نمادهای بزرگ هم هفته پیش رو مقداری محتاطانه تر باید در راستای سرمایه گذاری باشند هرچند در آینده انتظار رشدهای قابل توجهی از آنها خواهد رفت.

بازار کف پایین‌تر می بیند؟

به گزارش خبرنگار مهر، هفته پیش رو بازار می‌تواند دستخوش هیجان‌های تازه خبری باشد و این هیجان‌ها بازار را به یک باره منفی یا مثبت کند اما اگر خبر خاصی نباشد بازار می‌تواند دستخوش نوسان‌ها و ایجاد کف سازی است، برخی از تحلیلگران تکنیکال مانند علی کیهانی معتقدند بازار کانال یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد را دوباره دیده و به یک باره با رشد عجیب و غریبی مواجه خواهد شد، برخی دیگر از تحلیلگران را کف بازار سرمایه در این شرایط را یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد دانسته و آغاز رشد بازار را در آن محدوده می‌بینند.


11805376
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه وشهرسازی از عرضه ۱۰ هزار واحد مسکن استیجاری به چرخه مسکن تا پایان سال در قالب بهبود این بازار خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با امضای تفاهمنامه تامین مسکن سینماگران بین وزرای راه و شهرسازی و فرهنگ و ارشاد اسلامی، چهار هزار سینماگر صاحب خانه می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل آبفای تهران گفت: در کل استان تهران امسال ۱۰ تصفیه‌خانه قرار بود به مدار بهره‌برداری برسد در مجموع امسال ۱۳۱ میلیون مترمکعب به ظرفیت پساب استان تهران اضافه خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل مپنا گفت: با اقدامات انجام شده حداقل ۳۵۰ مگاوات ظرفیت نامی تولید برق به کشور اضافه کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مزیت اصلی صورت حساب الکترونیک، اعتبارسنجی برخط شرکت‌ها و عدم اجازه به شرکت‌های صوری در زمینه صدور فاکتورها و صورت‌حساب‌های غیرمجاز و صوری مالیات بر ارزش افزوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی امروز در شمال آذربایجان شرقی، شمال و شرق اردبیل، گیلان و غرب مازندران ابرناکی، رگبار باران و وزش باد پیش بینی کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آخرین داده‌های رسمی وزارت راه و شهرسازی، تا به حال تنها حدود ۳۵ هزار هکتار زمین به محدوده‌های شهری و روستایی الحاق شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای ملی زعفران گفت: با افزایش نرخ پایه ارز گمرکی، ورود دلالان و قاچاقچیان به بازار افزایش می‌یابد که این امر جایگاه صادرات زعفران ایرانی را در معرض خطر قرار می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با افزایش تعاملات میان قطعه سازان و شرکت‌های خودروسازی شاهد افزایش تولید و کیفیت در زنجیره تأمین خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، پایتخت در سال آبی جاری تا ۲۳ شهریور، ۱۷۲.۴ میلیمتر بارش دریافت کرده در حالی که میانگین بارش یلند مدت در این بازه زمانی ۳۴۶.۴ میلیمتر بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است