علمی فناوری 17:45 - 26 مرداد 1405
جرد ایزاکمن اعلام کرد که این آژانس برنامه آرتمیس قمری خود را با هدف فرود فضانوردان آمریکایی بر روی ماه در سال ۲۰۲۸ تسریع کرده است.

مدیر ناسا از تسریع برنامه آرتمیس قمری خبر داد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی - جرد ایزاکمن، مدیر ناسا در مراسمی در کیپ کاناورال، فلوریدا، گفت: «ما در حال تسریع برنامه آرتمیس هستیم. در حال حاضر، موشک ماموریت آرتمیس ۳ در ساختمان مونتاژ خودرو در حال ساخت است. پس از این ماموریت، فضانوردان آمریکایی را در سال ۲۰۲۸ به سطح ماه باز خواهیم گرداند.»

شایان ذکر است که در اواخر ماه مه، موشک نیو گلن شرکت بلو اوریجین که برای ماموریت آرتمیس ۳ در نظر گرفته شده بود، در حین آزمایش در کیپ کاناورال منفجر شد. این شرکت قول داده است که در سال ۲۰۲۷ یک موشک جدید در اختیار ناسا قرار دهد.

پیش‌بینی می‌شود خدمه آرتمیس ۳، سوار بر فضاپیمای اوریون، با استفاده از موشک سیستم پرتاب فضایی (SLS) به مدار پایین زمین پرتاب شوند. سپس فضاپیمای اوریون به فضاپیمای بلو اوریجین متصل شده، از آن جدا شده و به استارشیپ اسپیس ایکس متصل خواهد شد. سپس خدمه به زمین بازخواهند گشت و در اقیانوس آرام فرود خواهند آمد. انتظار می‌رود این ماموریت دو هفته طول بکشد.

منبع: TASS


12300328
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران، جهاد را در معنای حقیقی خود، مترادف با مسئولیت‌پذیری، تعهد، نوآوری و سختکوشی دانست و با تأکید بر سخنان رهبری شهید، آن را نعمتی الهی توصیف کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» چین اعلام کرد که بیست و چهارمین دسته از ماهواره‌های اینترنتی SatNet در مدار پایین زمین را با موفقیت پرتاب کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» واتس‌اپ از ویژگی هوش مصنوعی برای شناسایی کلاهبرداران در چت‌ها رونمایی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جرد ایزاکمن اعلام کرد که این آژانس برنامه آرتمیس قمری خود را با هدف فرود فضانوردان آمریکایی بر روی ماه در سال ۲۰۲۸ تسریع کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرگیجه، درک نادرست از موقعیت بدن در فضا یا احساس چرخش یا حرکت است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو گفت: قیمت دارو به دلیل زیاد شدن بیش از حد هزینه‌های جانبی، بسته بندی و مواد پتروشیمی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شمار ثبت‌نام‌کنندگان طرح ملی «ایران دیجیتال» از مرز ۴ میلیون دانش‌آموز عبور کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش از تدوین برنامه جامع این وزارتخانه برای جذب ۳۴ هزار و ۲۵۰ معلم تربیت بدنی تا پایان برنامه هفتم توسعه خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لطفی از کاهش زمان پاسخ‌گویی به درخواست‌های فیبر نوری نهاد‌ها خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم درخواست‌های ثبت‌شده برای دریافت این خدمات حداکثر ظرف دو ماه به نتیجه برسد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت آموزش و پرورش اعلام کرد که اولویت نخست این مرکز در سال آینده، تحول در نظام ارزشیابی و حرکت به سمت سنجش مستمر دانش‌آموزان است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است