اقتصادی 11:40 - 30 دی 1403
رئیس اتاق اصناف ایران گفت: حوزه املاک، حوزه گسترده‌ای است که ساماندهی آن باید با همکاری نهاد‌های مرتبط انجام شود.

طرح جلوگیری از مشارکت مشاوران املاک غیرقانونی در زمین‌خواری تدوین می‌شود

قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف ایران در نشست کارگروه مشاوران املاک گفت: حوزه املاک، حوزه گسترده‌ای است که ساماندهی آن باید با همکاری نهاد‌های مرتبط انجام شود.

وی افزود: آنچه از اتاق اصناف ایران بر می‌آید، نظارت بر عملکرد مشاوران املاک است؛ البته باید تاکید کرد که مشاوران املاک نمی‌توانند حلال مشکلات تامین زمین، افزایش ساخت و ساز، کنترل تورم و… باشند و این مشکلات باید از سوی دولت، شهرداری و … حل و فصل شود، اما اتاق اصناف ایران بنابر تکالیف قانونی خود، در نظر دارد با ارائه طرحی در راستای اجرای قانون «الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول» گام‌های موثرتری بردارد و از فعالیت مشاوران املاک غیرقانونی و مشارکت اینان در زمین خواری ممانعت به عمل آورد.

رئیس اتاق اصناف ایران بیان کرد: یکی از نگرانی‌ها، خرید و فروش زمین‌های بدون سند، زمین‌های کشاورزی و زمین‌های منابع طبیعی است. در این باره بخشنامه‌ای به اتاق‌های اصناف شهرستان‌ها و اتحادیه‌ها شده است تا به مشاوران املاک منطقه خود نسبت به این موضوع هشدار بدهند تا مبایعه‌نامه‌ای در این باره نوشته نشود.

وی ادامه داد: بازرسان صنفی باید نسبت به شناسایی واحد‌های صنفی مشاوره املاک بدون پروانه کسب اقدام کرده و کمک کنند تا فعالیت این افراد به مسیر قانونی برگردد. نوده فراهانی گفت: همچنین لازم است سامانه‌ای برای نظارت بر مشاوران املاک ایجاد شود.

بر اساس این گزارش، در این نشست بر لزوم «شناخت بستر‌های زمین خواری و روش‌های مقابله با آن»، «ثبت املاک دولتی، منابع طبیعی و زمین‌های کشاورزی در سامانه کاتب و تفکیک اینها از یکدیگر در سیاستگذاری‌های نظارتی»، «تسریع در ثبت نام مشاوران املاک کشور در سامانه کاتب» و … تاکید شد.

این نشست با حضور احسان سقایی دبیرکل، محمدرضا صوفی معاون حقوقی و امور مجلس اتاق اصناف ایران، حمید گرامیان رئیس کارگروه مشاوران املاک و کیانوش گودرزی، مهدی کرباسیان و علیرضا نیکوراد به عنوان اعضاء کارگروه، فتاح رمضانعلی مشاور اتاق اصناف ایران و علیرضا شعبان‌پور کارشناس این حوزه برگزار شد.


12142947
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فردا ۲۵ آبان ماه حراج شمش طلا مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز شاخص کل بورس با افزایش ۶ هزار و ۵۹۹ واحد در سطح ۳ میلیون و ۱۰۵ هزار واحدی ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت بورس تهران گفت: ان‌شاءالله پس از تصویب شورای عالی بورس، چند نوع شاخص جدید در بورس تهران رونمایی خواهیم کرد. امیدوارم این اتفاق تا پایان سال به وقوع بپیوندد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس حوزه مسکن گفت: برای تکمیل سامانه املاک و اسکان و تحقق اَبَرپروژه اتصال کد ملی به کد پستی، و همچنین برای سیاست‌گذاری صحیح در این بخش، باید تمامی دستگاه‌ها از جمله بانک مرکزی و شرکت‌های بیمه به این سامانه متصل شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تهران گفت: در حال حاضر، حدود ۳۰۰ هزار کنتور هوشمند در استان تهران فعال است؛ برنامه ما این است که تا پایان پیک ۱۴۰۵ یعنی اول اردیبهشت به ۵۰۰ هزار کنتور هوشمند برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، طی بخشنامه‌ای رای اکثریت اعضای شورای‌عالی مالیاتی در خصوص معافیت کارمزد ضمانت‌نامه را جهت اجرا ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: ضریب‌های جدید برای افزایش حقوق‌ها از ابتدای سال آینده با توجه به بودجه اِعمال می‌شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری گفت: در شش‌ماهه نخست سال جاری، بیش از ۱۰ هزار و ۴۱۴ نفر در اثر سوانح جاده‌ای جان باخته‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: تولید حجم قابل توجهی آب شیرین در حاشیه خلیج فارس از برنامه‌های مهم وزارت نیرو است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۲۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است