سیاسی 19:14 - 24 آذر 1404
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما در حوزه قانونگذاری کمبودی برای خیزش اقتصادی از سوی دولت نداریم، هر خلاء قانونی که وجود داشت را با تدوین قوانین برطرف کرده و قوانین مازاد و مانع را نیز حذف و یا اصلاح می‌کنیم.

قالیباف: کمبود قوانین برای اداره کشور نداریم

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدباقر قالیباف در اختتامیه ششمین جشنواره شهید مدرس که امروز دوشنبه (۲۴ آذرماه ۱۴۰۴) در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: شما کارمندان و نمایندگان مجلس طی ۱۲ روز جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه کشورمان و در زمان پس‌لرزه‌های بعد از این جنگ که ما را در تب و تاب این موضوع نگاه داشته بود، کار را با اقتدار پیش بردید.

وی اضافه کرد: در این ایام، نیرو‌های نظامی کشورمان به ویژه هوافضای سپاه همگی به میدان آمدند و از جمله آنها مردم عزیز ملت ایران بودند که شجاعانه، بزرگوارانه و کریمانه همه گلایه‌ها را کنار گذاشتند و یکپارچه به میدان آمدند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شهید مدرس فردی بود که شخصیت حقیقی ایشان او را تبدیل به شهید مدرس کرد، یادآور شد: او شجاع بود و طمع نداشت و انضباط، نظم و عدم دلبستگی او به دنیا سبب شد تا ماندگار شود

شهید مدرس معیاری همیشه زنده برای اداره مجلس است

قالیباف در ادامه با بیان اینکه شهید مدرس (ره) یک معیار همیشه زنده برای اداره مجلس است، گفت: این معیار صرفا برای نمایندگان نیست بلکه برای تمامی کارمندان نیز است. در این مسیر باید بدانیم که اصالت کار در مجلس قطعا با نمایندگان است به این معنا که این موضوع یک واقعیت حقوقی است چرا که نمایندگان، منتخب ملت هستند.

وی تاکید کرد: همه ما باید توجه کنیم که من به عنوان نماینده و شما به عنوان کارمندان مجلس در یک زنجیره کار می‌کنیم که اگر بخش‌های مختلف مجلس از بخش حفاظتی گرفته تا خدماتی نباشند، کار پیش نمی‌رود.

مجلس به واسطه سرمایه انسانی خود زنده است

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: یک سازمان، نهاد و یک ساختار به واسطه انسان‌های آن است که زنده می‌ماند. این انسان به‌ما هو انسان که شجاع و متعهد و متخصص هستند، سازمان خود را رشید و بالغ می‌کند تا در جامعه نمود شایسته‌ای داشته باشد. ما به مسئولیت پذیری شما افتخار می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم راه شهدا، امام شهدا و در سایه مقام معظم رهبری برای کمک به مردم و گره‌گشایی از امورات آنها مسیر را ادامه دهیم.

قالیباف همچنین موضوعات معیشتی و اقتصادی را بزرگ‌ترین چالش مردم دانست و تصریح کرد: ما در حوزه قانونگذاری کمبودی برای خیزش اقتصادی از سوی دولت نداریم، هر خلاء قانونی که وجود داشت را با تدوین قوانین برطرف کرده و قوانین مازاد و مانع را نیز حذف و یا اصلاح می‌کنیم.

منبع: ایرنا


12249938
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست شورای سیاستگذاری کنگره ملی شهدای غریب در اسارت، بر ضرورت احیای سبک زندگی شهدا و تکریم واقعی خانواده‌های معظم شهدا در نسل جدید تأکید کرد و گفت: کنگره شهدای غریب در اسارت جای خالی تک...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت تأکید کرد که اصلاحات زیربنایی و اقتصادی در دستور کار دولت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با تأکید بر رو به گسترش بودن مناسبات تهران–مینسک، گفت: سفر متقابل رؤسای جمهور ایران و بلاروس نقطه عطفی در روابط دو کشور بوده و زمینه جهش همکاری‌ها به‌ویژه در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و ترانزیتی را فراهم کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان با وولفویچ دبیر شورای امنیت بلاروس دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما در حوزه قانونگذاری کمبودی برای خیزش اقتصادی از سوی دولت نداریم، هر خلاء قانونی که وجود داشت را با تدوین قوانین برطرف کرده و قوانین مازاد و مانع را نیز حذف و یا اصلاح می‌کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رهبر انقلاب در امور بین‌الملل گفت: طرح موسوم به ترامپ در قفقاز هیچ تفاوتی با «دالان زنگزور» ندارد و جمهوری اسلامی ایران به طور قطع با آن مخالف است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کاظم غریب آبادی با معاون دبیرکل سازمان ملل در امور ائتلاف تمدن‌های ملل متحد و فرستاده ویژه دبیرکل در مقابله با اسلام هراسی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.  
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف گفت: در تدوین بودجه سال آینده کاهش هزینه‌های اداری و توجه به اقشار آسیب‌پذیر و معیشت مردم هدف‌گذاری شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه ادعای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی در بیانیه پایان سفر وزیر امور خارجه چین به امارات متحده عربی را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش تاکید کرد: انتظار دارم در شرایط فعلی که جبهه استکبار قصد ضربه زدن به تمامیت ارضی و استقلال و نظام جمهوری اسلامی را دارد همکاری با مراکز علمی و دانش بنیان با سرعتی مضاعف تداوم یابد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است