بین‌الملل 16:06 - 22 مرداد 1405
مصر و امارات خواستار توقف اقدامات تنش‌زای اسرائیل و اجرای کامل طرح صلح غزه شدند

رایزنی مقامات مصر و امارات درباره تحولات منطقه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - در پی تحولات اخیر منطقه‌ای، بدر عبدالعاطی (وزیر خارجه مصر) و شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان (وزیر خارجه امارات) در تماسی تلفنی، بر لزوم توقف اقدامات تنش‌زای رژیم صهیونیستی در غزه و کرانه باختری، اجرای کامل مرحله اول طرح صلح آمریکا و تداوم تلاش‌ها برای حل بحران سودان تأکید کردند.

دو طرف در این گفت‌و‌گو با تمجید از روابط برادرانه و راهبردی مصر و امارات، بر اراده مشترک خود برای تقویت همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف تأکید کردند.

وزرای خارجه دو کشور همچنین با تبادل نظر درباره آخرین تحولات منطقه، بر اهمیت تشدید تلاش‌ها برای کاهش تنش‌ها، کنترل بحران و بازگشت به تعهدات مندرج در یادداشت تفاهم میان آمریکا و ایران به عنوان گامی برای ازسرگیری مسیر‌های سیاسی و دیپلماتیک و جلوگیری از گسترش درگیری‌ها تأکید کردند. طرفین بر لزوم احترام به حقوق بین‌الملل و حفظ امنیت و آزادی دریانوردی بین‌المللی نیز تأکید ورزیدند.

در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو، وزرای خارجه مصر و امارات با بررسی تحولات غزه و کرانه باختری در سایه اقدامات تنش‌زای اسرائیل، بر اهمیت تکمیل و اجرای کامل مرحله اول طرح صلح دونالد ترامپ بر اساس نقشه راه اعلام‌شده تأکید کردند. آنها همچنین بر ضرورت توقف اقدامات تنش‌زای اسرائیل در کرانه باختری و رد هرگونه اقدامی که فرصت‌های صلح و راهکار دو دولت را تضعیف کند، تأکید نمودند.

در پایان، دو طرف ضمن بررسی تحولات سودان، بر ادامه رایزنی‌ها و هماهنگی‌های نزدیک در دوره پیش‌رو برای پشتیبانی از امنیت و ثبات منطقه‌ای توافق کردند.

منبع: الجزیره


12299464
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ژاپن، با احضار سفیر روسیه در توکیو، اعتراض شدید دولت ژاپن را به دنبال اولین بازدید رسمی پوتین از جزیره ایتوروپ ابلاغ کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مصر و امارات خواستار توقف اقدامات تنش‌زای اسرائیل و اجرای کامل طرح صلح غزه شدند
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت دفاع ترکیه، روز پنج‌شنبه اعلام کرد که ترکیه، عربستان سعودی و پاکستان امکان پذیرش کشورهای دیگر در پیمان دفاعی مشترک مکه را بررسی خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» غول کشتیرانی آلمانی می‌گوید بسته شدن هرمز ۶۰۰ میلیون دلار برایش ضرر داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه «اسمال وارز ژورنال» گزارش داد که موارد استفاده از اینسلاح‌های شیمیایی ممنوعه در طول درگیری به طور مکرر مستند شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر ژاپن، با تکرار اظهارات وزیر امور خارجه این کشور، به شدت به اولین سفر ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، به جزایر کوریل در خاور دور اعتراض کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شبکه ۱۲ اسرائیل به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد: «ایالات متحده انتظار دارد همه طرف‌ها به گونه‌ای عمل کنند که با چارچوبی که با آن موافقت کرده‌اند، سازگار باشد.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس، با رد هرگونه پیش‌شرط سیاسی برای حضور در انتخابات آینده فلسطین، تأکید کرد که این جنبش در چارچوب گسترده‌ترین ائتلاف ملی ممکن در انتخابات مجلس قانونگذاری شرکت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرویس مطبوعاتی کرملین اعلام کرد ولادیمیر پوتین از کارخانه بسته‌بندی ماهی یاسنی در ایتوروپ بازدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرویس مطبوعاتی کرملین اعلام کرد ولادیمیر پوتین از کارخانه بسته‌بندی ماهی یاسنی در ایتوروپ بازدید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است