بین‌الملل 17:25 - 19 بهمن 1403
رئیس جمهور لبنان در دیدار با فرستاده آمریکا تاکید کرد که ثبات جنوب لبنان با عقب نشینی ارتش رژیم تروریستی اسرائیل ممکن می‌شود.

عقب‌نشینی ارتش رژیم اسرائیل کلید بازگشت آرامش به لبنان

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - جوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان امروز جمعه در دیدار با مورگان اورتگاس، معاون فرستاده آمریکا به خاورمیانه تاکید کرد که ثبات دائمی در جنوب لبنان با تکمیل عقب نشینی ارتش رژیم تروریستی اسرائیل از سرزمین‌هایی که در جنوب اشغال کرده است، ممکن می‌شود.

عون در این دیدار خطاب به فرستاده آمریکا گفت که حملات رژیم تروریستی اسرائیل از جمله کشتار بی گناهان و سربازان، تخریب خانه‌ها با بولدوزر و سوزاندن زمین‌های کشاورزی باید متوقف شود.

رئیس جمهور لبنان با تاکید بر اینکه مهلت عقب نشینی ارتش رژِم تروریستی اسرائیل در ۱۸ فوریه (ماه جاری میلادی) تمام می‌شود، اعلام کرد که ارتش این کشور آماده استقرار در روستا‌ها و شهر‌هایی است که نظامیان صهیونیست از آنها عقب نشینی خواهند کرد.

عون همچنین اعلام کرد: همکاری با نیرو‌های بین‌المللی فعال در جنوب لبنان (یونیفیل) برای اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ با هدف برقراری ثبات از یک سو و بازگرداندن تدریجی زندگی به مناطق آزاد شده که نیازمند برنامه‌ای جامع و تامین حداقل‌های لازم برای زندگی هستند، ادامه دارد.

این مقام لبنانی در پایان به موضوع تشکیل دولت جدید لبنان پرداخت و توضیح داد که رایزنی‌ها برای تشکیل دولت تقریباً به نتیجه رسیده است و طبق آنچه در سخنرانی تحلیف بیان شد، دولت از هماهنگی و توانایی دستیابی به آرزو‌ها و امید‌های لبنانی‌ها برخوردار خواهد بود.

منبع: المیادین


12152571
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های دولتی لبنان گزارش دادند که اسرائیل روز پنجشنبه چندین حمله به جنوب و شرق لبنان انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات بهداشتی می‌گویند مرگ و میر ناشی از سرما در بحبوحه وخامت اوضاع انسانی به ۱۳ نفر رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران اتحادیه اروپا نشستی مهم با موضوع وام غرامت اوکراین در دستور کار دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ونزوئلا در بحبوحه تهدیدات ترامپ از ارتش کلمبیا درخواست کمک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کنگره آمریکا تحریم‌های اعمال شده علیه سوریه در زمان بشار اسد را به طور دائم لغو کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهردار روستوف می‌گوید پهپاد‌های اوکراینی به یک نفتکش در بندر روستوف روسیه حمله کردند و باعث مرگ تعدادی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان جاسوسی اسرائیل اعلام کرده است که ایران پس از جنگ ۱۲ روزه از اهداف خود از جمله نابودی این رژیم دست نکشیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا فروش تسلیحات به ارزش ۱۱.۱ میلیارد دلار به تایوان را تأیید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حمله آمریکا به یک کشتی که مدعی است در قاچاق مواد مخدر در اقیانوس آرام دست داشته است، ۴ کشته بر جا گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید کشورش می‌خواهد حقوق نفتی که گفته می‌شود ونزوئلا تصاحب کرده است را پس بگیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است