سیاسی 15:19 - 19 بهمن 1403
دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا گفت: با شناسایی فتنه‌ها در مقابل تهاجم بیگانگان باید از امنیت جمهوری اسلامی ایران پاسداری کرد.

سرلشکر صفوی: با شناسایی فتنه‌ها باید از امنیت ایران پاسداری کرد

سرلشکر سید یحیی صفوی با حضور در قرارگاه ثارالله تهران در مراسم گرامیداشت روز حفاظت اطلاعات طی سخنانی ضمن تبریک دهه فجر انقلاب اسلامی و زنده نگهداشتن یاد و خاطره امام راحل، شهدا و همچنین اعیاد شعبان المعظم، بیان کرد: رهبر معظم انقلاب بر روی دو کلمه عقلانیت و دیانت تاکید دارند. امام راحل با عقلانیت و دیانت این انقلاب را به پیروزی رساندند و جمهوری اسلامی را تشکیل دادند و ما نیز با عقلانیت و دیانت در دوران ۸ سال دفاع مقدس جنگیدیم و پیروز شدیم.

وی بیان کرد: ما پاسداران نیز با تاسی از ایشان باید با عقلانیت و دیانت به ماموریت‌های خود بپردازیم و با شناسایی فتنه‌های این دوران، برای ایجاد امنیت در مقابل تهاجم بیگانگان، آشوب‌ها و نا آرامی‌ها با عقلانیت و دیانت جمهوری اسلامی دفاع کنیم.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا اظهار کرد: از زمان پیامبر اعظم (ص) و حضرت علی (ع) تا دوران حضور ۱۰ ساله امام راحل و زعامت رهبر معظم انقلاب فتنه‌های زیادی وجود داشته و تاکنون نیز فتنه‌ها ادامه دارد و باید آگاهانه فتنه‌ها را شناخت و سربلند از آنها بیرون آمد.

صفوی با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر، بیان کرد: رمز پیروزی انقلاب اسلامی پایداری و مقاومت ملت ایران به رهبری امام خمینی (ره) بود که امام راحل با اطمینان می‌گفتند: «ما انقلاب اسلامی را به پیروزی می‌رسانیم و حکومت اسلامی تشکیل می‌دهیم و در ایران شاه را سرنگون می‌کنیم» و زمانی که شهید بهشتی به خدمت امام رسید، امام به جای لفظ حکومت اسلامی فرموند: «جمهوری اسلامی و ما جمهوری اسلامی را تشکیل می‌دهیم».

وی افزود: وقتی خبرنگاری از امام خمینی (ره) پرسید که حکومت اسلامی مثل عربستان و پاکستان تشکیل می‌دهید، امام فرموند: خیر؛ نه مثل عربستان نه مثل پاکستان، ما یک حکومتی بر اساس قرآن و سنت رسول الله (ص) تشکیل می‌دهیم آن حکومتی که پیامبر در مدینه تشکیل دادند.

رئیس کمیسیون دفاعی امنیتی شورای راهبردی روابط خارجی با بیان اینکه امام خمینی (ره) یک رهبر دور اندیش بودند، تصریح کرد: امام در فرانسه تشکیل شورای انقلاب را داده بودند و اعضای شورای انقلاب را معین کرده بودند و وقتی به ایران آمدند از همان ماه‌های اول دستور نوشتن قانون اساسی را دادند که در دهم فروردین ۱۳۵۸ همه‌پرسی قانون اساسی را گذاشتند که ۹۹درصد مردم رای آری دادند و بلافاصله امام (ره) دستور تشکیل مجلس شورای اسلامی را دادند.

صفوی با اشاره به ایام و اعیاد شعبانیه و میلاد با سعادت امام زمان (عج) تاکید کرد: امام زمان (عج) حضور دارد، زنده است، ما را می‌بیند و سلام ما را پاسخ می‌دهد بنابراین ما باید در همه حال امام زمان (عج) را حاضر و ناظر بر اعمال خود ببینیم و به فرموده‌های ایشان عمل کنیم که کمک کردن به فقرا و صله ارحام از جمله انتظاراتی است که امام زمان (عج) از ما دارد؛ هر کار خیر و عمل صالح بعد از تقوای الهی باعث عاقبت به خیری ما می‌شود.

وی ضمن تبریک روز حفاظت اطلاعات و یادآوری پیروزی در دفاع مقدس تصریح کرد: عملیات والفجر۸ فتح فاو در ۲۰ بهمن ۱۳۶۴ و کربلای۵ در نوزده دی ۱۳۶۵ سرنوشت جنگ را تعیین کردند، آمریکایی‌ها و شوروی‌ها به این نتیجه رسیدند که به ایران باید امتیاز بدهند و جلوی سقوط صدام را بگیرند لذا قطعنامه ۵۹۸ سال۱۳۶۶ تصویب شد و ایران سال ۱۳۶۷ آن را پذیرفت و جنگ تمام شد.

دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا با تاکید بر اینکه مهم‌ترین عامل پیروزی در جنگ توکل بر خدا و بهره بردن از اصل غافلگیری و فریب دشمن است، یادآور شد: من در عملیات فاو فرمانده نیروی زمینی بودم که قبل از شروع عملیات به محضر امام خمینی (ره) رسیدیم و نقشه عملیات به ایشان گزارش دادیم و گفتیم ما می‌توانیم فاو را بگیریم، اما شاید نتوانیم آن را نگه داریم، امام فرمودند: " فرمانده کل قوا خدا است آن خدایی که به شما دستور داده نماز بخوانید آن خدا به شما دستور داده دفاع کنید بروید و مطمئن باشید پیروز می‌شوید و منم میایم آنجا با شما نماز می‌خوانم" که ما با اطمینان قلبی رفتیم و با عقلانیت دشمن را غافلگیر و با توکل بر خدای متعال و استعانت از ائمه اطهار با رمز "یا فاطمه زهرا (س) " به یک ساعت نکشید خط شکسته شد و از ۱۳۵ هزار رزمنده، ۷۰ هزار نیرو از رودخانه اروند عبور کردند و عملیات با موفقیت انجام شد.

صفوی افزود: خدا اگر کسی را دوست داشته باشد پدر و مادر خوب، همسر و فرزندان خوب، دوست خوب و از همه مهمتر یک رهبر خوب به او می‌دهد و ما در زمان خوبی زندگی می‌کنیم که امام راحل و رهبر معظم انقلاب را درک کردیم و با پیروزی انقلاب مسیر خوبی پیش روی ما قرار گرفته که باید با عملکرد، اندیشه، تفکر، اخلاق و رفتار درست از صراط مستقیم الهی منحرف نشویم تا عاقبت به خیر شویم.

وی تاکید کرد: باید تفکرات قدیمی هشت سال دفاع مقدس را از ذهن خود دور کنیم و از فضای آن خارج شویم، زیرا اکنون نوع تهدیدات دفاعی و امنیتی عوض شده و مهم‌ترین بحث در مسائل امنیتی اشراف اطلاعاتی است ما اطلاعات راهبردی خود را باید بالا ببریم.

دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا افزود: نفوذ یکی از عواملی است که باید مدیران کشور از آن غافل نشوند باید با هوشیاری جلوی نفوذ را گرفت چه نفوذ فردی و نفوذ جریانی، نفوذ فقط جاسوسی نیست بلکه یک فساد اقتصادی نیز نفوذ به حساب می‌آید همچنین استفاده از افراد کار نابلد در سمتی که صلاحیت آن را نداشته باشد.

صفوی گفت: در گفتگویی که امام راحل با فرزند برومندشان مرحوم حاج احمد آقا داشتند، فرمودند: "این انقلاب از داخل آسیب می‌بیند" آن آسیب این است که اگر مردم از انقلاب و دولت احساس نارضایتی بکنند از آن فاصله می‌گیرند که حکومت باید با مدیریت جامعه و آمایش سرزمینی در هر منطقه متناسب با ظرفیت اقتصادی و انسانی هر منطقه، کشور را آباد کند و جلوی هر آسیبی از جمله نفوذی را بگیرد.

منبع: ایرنا


12152512
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه امروز هیات دولت، وزیر راه و شهرسازی در گزارش جدید خود از پیشرفت پروژه‌های حمایتی مسکن، از تحویل ۵۱ هزار واحد مسکونی به متقاضیان در سال گذشته خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه افغانستان، در خصوص همکاری‌های دوجانبه و نیز تنش‌های اخیر بین پاکستان و افغانستان و روند مذاکرات فی‌مابین دو کشور گفت‌و‌گو و تبادل نظر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه گفت: ما هرگز از دیپلماسی رویگردان نبوده‌ایم، اما این ما نیستیم که باید حسن نیت خود را ثابت کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در نشست هیئت پیگیری اجرای قانون اساسی گفت: به مصداق ضرب‌المثل «سنگ بزرگ علامت نزدن است»، باور دارم که وقتی هدف را کلی و بزرگ تعریف کنیم، تحقق آن اگر غیرممکن نشود، سخت خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون روابط عمومی نیروی هوافضای سپاه تأکید کرد: به لطف خداوند یاران، رزمندگان و همکاران شهدای هوافضا توانمندی‌ها و اقتدار این نیرو را به مراتب با سرعت بیشتر جلو بردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در حکمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دانشگاه‌ها را به عنوان «رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان» منصوب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات رئیسه مجلس از حضور مسعود پزشکیان و محمدرضا عارف در جلسات علنی دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری مجلس خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: تامین مسکن به ویژه اقشار آسیب‌پذیر اولویت اصلی دولت پس از تامین و بهبود معیشت مردم است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: فرهنگ عمومی عرصه ظهور بهترین‌ها است، از تقویت دینداری تا بهبود فرهنگ شهروندی و پاسداشت محیط‌زیست، همه در گرو ارتقای فرهنگی عمومی و ایمان به سرنوشت مشترک ملت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس می‌گوید در مسئله مهریه، ما پیشنهاد الحاقی دادیم و مصر به همان ۱۴ سکه به‌عنوان سقف مهریه هستیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است