بین‌الملل 22:06 - 30 دی 1403
اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، اعتراف کرد که اسرائیل چاره‌ای جز پذیرش تبادل اسرا نداشت و هیچ کس نمی‌توانست مانع آن بشود.

اسموتریچ: اسرائیل چاره‌ای جز تبادل اسرا و پذیرش شکست نداشت

به نقل از منابع عبری، اسموتریچ در خصوص مواضع خود، آتش بس و تبادل اسیران بصورت مفصل صحبت کرد و گفت: تبادل اسرا اثبات کرد که اسرائیل به زانو در می‌آید و در این شرایط مجبور به پذیرش شکست خواهد شد.

وی ادامه داد: شکست اسرائیل به هنگام اسارت یهودیان بزرگ‌ترین ضربه استراتژیک تل آویو در روند تبادل اسرا است. ضربه‌ای که از بازگشت حماس به غزه و هر ضربه دیگری بسیار خطرناک‌تر است. این موضوع منجر به ایجاد خطر برای یهودیان در سراسر جهان خواهد بود.

اسموتریچ اضافه کرد که اسرائیل در این شرایط با یک باخت تاکتیکی مواجه شده است و برای جبران باخت خود لازم است دوباره به غزه حمله کند.

به گزارش میز فلسطین ایرنا: حامیان حزب صهیونیسم دینی، حزب متبوع بتصلئل اسموتریچ، صهیونیست‌های تندرو و افراطی هستند. اسموتریچ نیز برای مدیریت فضای طرفداران خود توضیحاتی در رابطه با همراهی با نتانیاهو در توافق آتش بس و مبادله اسیران ارائه کرده است.

با وجود آنکه اسموتریچ موضوعات متعددی را در صحبت‌های خود بی پاسخ گذاشته است، اما مجبور شده است به شکست اسرائیل در دو بعد استراتژیک و تاکتیکی اعتراف کند.

منبع: ایرنا


12143276
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آمریکا در بحبوحه تلاش‌ها برای آغاز مرحله دوم آتش‌بس غزه با نخست وزیر قطر دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر ژاپن روز چهارشنبه گفت که با وجود افزایش تنش‌ها بر سر تایوان همچنان برای مذاکره با چین آماده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بدون توجه به دو سال جنگ و بمباران مداوم غزه، پارلمان آلمان قرارداد تسلیحاتی به ارزش بیش از ۳ میلیارد دلار با رژیم صهیونیستی را تصویب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین مدعی شد که روسیه در حال آماده شدن برای آغاز «سال جنگ» جدید علیه کشورش در سال ۲۰۲۶ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا در آستانه تصمیم‌گیری سرنوشت‌ساز درباره استفاده از میلیاردها دلار اموال بلوکه شده روسیه برای تأمین مالی اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام اوکراینی گفت که زلنسکی در بروکسل می‌خواهد شرکای اروپایی خود را متقاعد کند که از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای کی‌یف استفاده کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین اعلام کرد نتیجه رایزنی‌های اوکراین با آمریکا و اتحادیه اروپا نشان می‌دهد که زلنسکی واقعاً به دنبال توافق صلح است یا خیر.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شرکت نفت دولتی ونزوئلا اعلام کرد که «عملیات صادرات نفت خام و فرآورده‌های نفتی به طور عادی در حال انجام است.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان اروپا طرح اتحادیه اروپا برای حذف تدریجی واردات گاز روسیه تا اواخر سال ۲۰۲۷ را تصویب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنروا اعلام کرد طوفان بایرون در شرایط محاصره و کمبود کمک‌های انسانی، وضعیت زندگی آوارگان غزه را به‌طور بی‌سابقه‌ای وخیم‌تر کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است