بین‌الملل 22:06 - 30 دی 1403
اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، اعتراف کرد که اسرائیل چاره‌ای جز پذیرش تبادل اسرا نداشت و هیچ کس نمی‌توانست مانع آن بشود.

اسموتریچ: اسرائیل چاره‌ای جز تبادل اسرا و پذیرش شکست نداشت

به نقل از منابع عبری، اسموتریچ در خصوص مواضع خود، آتش بس و تبادل اسیران بصورت مفصل صحبت کرد و گفت: تبادل اسرا اثبات کرد که اسرائیل به زانو در می‌آید و در این شرایط مجبور به پذیرش شکست خواهد شد.

وی ادامه داد: شکست اسرائیل به هنگام اسارت یهودیان بزرگ‌ترین ضربه استراتژیک تل آویو در روند تبادل اسرا است. ضربه‌ای که از بازگشت حماس به غزه و هر ضربه دیگری بسیار خطرناک‌تر است. این موضوع منجر به ایجاد خطر برای یهودیان در سراسر جهان خواهد بود.

اسموتریچ اضافه کرد که اسرائیل در این شرایط با یک باخت تاکتیکی مواجه شده است و برای جبران باخت خود لازم است دوباره به غزه حمله کند.

به گزارش میز فلسطین ایرنا: حامیان حزب صهیونیسم دینی، حزب متبوع بتصلئل اسموتریچ، صهیونیست‌های تندرو و افراطی هستند. اسموتریچ نیز برای مدیریت فضای طرفداران خود توضیحاتی در رابطه با همراهی با نتانیاهو در توافق آتش بس و مبادله اسیران ارائه کرده است.

با وجود آنکه اسموتریچ موضوعات متعددی را در صحبت‌های خود بی پاسخ گذاشته است، اما مجبور شده است به شکست اسرائیل در دو بعد استراتژیک و تاکتیکی اعتراف کند.

منبع: ایرنا


12143276
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرویس اطلاعات خارجی روسیه اعلام کرد نهاد‌های اطلاعاتی کشور‌های عضو ناتو پس از بررسی حادثه پهپادی در فرودگاه لایپزیگ/هاله آلمان، هیچ مدرکی از دخالت مسکو پیدا نکرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تجارت جهانی هشدار داد که تقسیم نظام تجارت جهانی به بلوک‌های ژئوپلیتیکی همسو می‌تواند تولید ناخالص داخلی جهان را ۵.۱ درصد کاهش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات سعودی اعلام کرد عملیات تعمیر خط لوله نفتی آسیب‌دیده در حال انجام است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افسران ارتش رژیم اسرائیل هشدار دادند ادامه استقرار نیرو‌های این رژیم در خاک لبنان می‌تواند در بلندمدت به تلفات انسانی منجر شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گسترش درگیری‌ها در جهان قیمت جهانی سوخت را جهش داده و دولت ترامپ گزینه‌های محدودی برای مهار این بحران در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه روسیه، گزارش‌ها درباره احتمال معامله مسکو و واشنگتن بر سر پرونده‌های ایران و اوکراین را شایعه خواند و تأکید کرد که این مسائل محل چانه‌زنی نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اریتره درباره احتمال ایجاد پایگاه نظامی اسرائیل در سومالی‌لند هشدار داد و حضور امارات در بنادر شاخ آفریقا را نیز به‌شدت مورد انتقاد قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دانمارک اعلام کرد که سفیر روسیه در پی شلیک احتمالی دو منور از سوی یک ناوچه روسی به سمت بالگرد نظامی دانمارک برای ارائه توضیحات احضار شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت معاملات آتی نفت روز سه‌شنبه پس از انتشار گزارشی درباره تداوم توقف فعالیت خط لوله ایست‌وست عربستان و در پی افزایش نگرانی‌ها درباره تنش‌ها در تنگه هرمز و باب‌المندب، بیش از ۲.۵ درصد افزایش یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام‌های مالزی سه کانتینربر عازم بندر اشدود را در یکی از بنادر اصلی خود توقیف و تحقیقات درباره محتویات آنها را آغاز کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است