ورزشی 14:38 - 24 خرداد 1403
رئیس فدراسیون تکواندو گفت: رئیس جمهور فقید کشورمان در ورزش اقدامات شایسته‌ای انجام دادند که ثمره آن را در سال‌های آتی خواهیم دید.

ساعی: زحمات شهید جمهور در ورزش بر هیچکس پوشیده نیست

هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو در خصوص اقدامات دولت شهید جمهور در ورزش بیان کرد: توجه ویژه رئیس جمهور شهید به ورزش باعث دلگرمی اهالی ورزش بود و امیدواریم در آینده نیز این روند ادامه دار باشد. کم لطفی است اگر خدمات دولت شهید جمهور در ورزش فراموش شود چراکه پیگیری ایشان در پرداخت پاداش‌های ورزشکاران آن هم با برگزاری مراسمات تجلیل در فواصل کوتاه اقدام بسیار خوبی بود. آیت الله رئیسی با رهمنود‌های خود به ورزشکاران آنان را بیش از پیش تشویق به درخشش در رویداد‌های بین المللی می‌کرد. فقدان ایشان جامعه ورزش را در شوک عظیمی فرو برد.

ساعی در ادامه گفت: نباید از حق گذشت اهتمام و توجه وزیر ورزش و جوانان نیز از زمانیکه با درایت رئیس جمهور شهید در راس ورزش قرار گرفت اند، فضای بسیار آرام و خوبی را در ورزش ایجاد کرده است و این جو عالی می‌تواند منجر به اتفاقات بسیار خوب و درخشش ورزشکاران در مهم‌ترین رویداد ورزشی دنیا یعنی المپیک شود.

وی با اعلام درخواست ورزشی خود از رئیس جمهور آینده بیان کرد: همواره بر این باور هستم با حضور دکتر هاشمی ورزش کشور می‌تواند اتفاقات بسیار خوبی را در عرصه جهانی رقم زند. امیدوارم در کابینه جدید هم به حضور ایشان در ورزش اعتماد گردد و مطمئنا با توجه به روحیه و اقدامات شایسته وزیر محترم ورزش و جوانان در این مدت، حضور ایشان مایه دلگرمی بیش از پیش اهالی ورزش خواهد شد.

رئیس فدراسیون تکواندو در خصوص تاکید ویژه آیت الله رئیسی بر ارتقای نشاط، مشارکت، امید و سرمایه اجتماعی در ورزش عنوان کرد: این اتفاق باید به واقعیت تبدیل شود و در این راستا در دولت جدید نیز باید بر عملی ساختن آن اقدام شود. همچنین امیدوارم سند آمایش سرزمینی در ورزش در دولت جدید نیز مورد توجه قرار گیرد تا توزیع عادلانه ورزش به ویژه در تکواندو به کشف استعداد و رونق آن کمک شایانی کند.


12063038
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه الهلال عربستان در فصل نقل و انتقالات تابستانی به دنبال جذب مهاجم اروگوئه‌ای لیورپول است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران هدایت تیم ملی عمان را برعهده گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال در دیداری دوستانه مقابل الحسین اردن شکست خورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه لیورپول پیشنهاد بایرن مونیخ برای جذب لوئیز دیاز مهاجم کلمبیایی خود را رد کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان دهه‌های گذشته مردان آهنین سرانجام به قاب شبکه سوم بازگشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه لیورپول برای جذب الکساندر ایساک حاضر شده است مبلغی بالا را به نیوکاسل پیشنهاد کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» آمار فروش بلیت‌های فصل گذشته NBA نشان می‌دهد دیدن بازی‌های لس‌آنجلس لیکرز برای تماشاگرانش بیشتر از دیگر تیم‌ها آب می‌خورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان گفت: ورزشگاه تخصصی دوومیدانی آفتاب انقلاب در اختیار پارادوومیدانی قرار گیرد تا بدون هیچ دغدغه‌ای تمریناتشان را برای بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی ریاض انجام دهند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی بسکتبال مردان ایران، امروز سه‌شنبه ۲۴ تیرماه، جهت برگزاری اردوی تدارکاتی پیش از آغاز رقابت‌های کاپ آسیا ۲۰۲۵، عازم لبنان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لیونل مسی با زدن دو گل دیگر در دیدار با سین‌سیناتی می‌تواند به رکورد بی‌نظیرش در سال ۲۰۱۲ برسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است