ورزشی 19:49 - 14 بهمن 1404
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که نتایج سینوسی دغدغه ما و بازیکنان سرخپوش هست.

اوسمار: نتایج سینوسی پرسپولیس دغدغه ماست/ محمودی دستمزد بازی خوبش را گرفت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - اوسمار ویرا سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس  پس از پیروزی  مقابل چادرملو در نشست خبری اظهار کرد: بازی خیلی سختی بود. پرسپولیس در این فصل برای اینکه خودش را نشان دهد کمی کار سختی دارد. امسال سخت‌تر از فصل‌های دیگر است. بازی با چادرملو هم سختی‌های خودش را داشت. این تیم نوع بازی خاص خودش را دارد و از توپ‌های بلند و توپ‌های دوم و سوم استفاده می‌کند. بازی رقابتی بود. امروز نمایشی داشتیم که به نظرم در این چند وقت نشان نداده بودیم. در نیمه اول چند موقعیت داشتیم که نتوانستیم استفاده کنیم، وقتی نمی‌توانیم استفاده کنیم استرس زیاد می‌شود و نمی‌توانیم به چیزی که می‌خواهیم برسیم.

او افزود: در نیمه دوم با یک بازیکن بیشتر توانستیم از کناره‌ها نفوذ کنیم و رو به جلو برویم. سخت بود، چون چادرملو کناره‌ها را بسته بود و خوب بازی می‌کرد، اما خدا را شکر توانستیم از کناره‌ها به گل و سه امتیاز برسیم.

سرمربی پرسپولیس در واکنش به این سوال که «مهمترین دغدغه هواداران الان این است که برد‌های پرسپولیس متوالی و روند سینوسی این تیم در هفته‌های اخیر قطع شود، چون این روند ممکن است پرسپولیس را از قهرمانی دور کند.» گفت: این دغدغه فقط برای هواداران نیست، این برای ما و بازیکنان هم است. ما می‌خواهیم تعادل ایجاد کنیم و به برد‌های بیشتر برسیم.   سه امتیاز امروز خیلی می‌تواند به ما کمک کند تا در نمودار رو به بالا برویم و در بالای جدول بمانیم. تیم‌های دیگر هم هستند و دوست دارند در بالای جدول بمانند.

اوسمار در واکنش به این موضوع که تیمش در بزنگاه برد مهمی را به دست آورده است، گفت: امیدوارم این بردهایم فقط وقتی حریفان می‌بازند و مساوی می‌کنند، نباشد. امیدوارم این برد‌ها تداوم داشته باشد. شاید اینطور بردن شیرین‌تر باشد، اما  ما همیشه کار و تلاش خودمان را می‌کنیم.

او درباره  اعتمادش به امیرحسین محمودی و گل سه امتیازی او تصریح کرد: برای این بازیکن خیلی خوشحالم که توانست عملکرد خوبی از خودش نشان دهد و استرس و فشار را کنترل کند. با این گلی که زد دستمزد بازی خوبش را گرفت. در تیم من سن بازیکن مهم نیست، هر بازیکنی عملکرد خوبی داشته باشد بازی می‌کند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در مورد از دست رفتن موقعیت‌های زیاد تیمش در بازی‌های مختلف خاطر نشان کرد: موافقم؛ مخصوصاً در لیگ ایران که گل زدن سخت است، وقتی در یک بازی که مساوی است، موقعیت از دست می‌دهید به بازیکن و کادر فنی فشار می‌آید و استرس هم زیاد می‌شود. مهم این است که موقعیت ایجاد شود، اما  باید روی این قضیه کار کنیم که از موقعیت استفاده کنیم.

اوسمار در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه پرسپولیس بازی‌های خود را سخت می‌برد و آیا این موضوع به عدم حضور بازیکنان مدنظر او مربوط می‌شود یا دلیل دیگری دارد، بیان کرد: درست است، این یک چالش مهم است و ما باید فشار‌ها را کم کنیم و راحت‌تر ببریم. امروز هم دیدید که در ۱۰ دقیقه آخر کنترل بازی سخت بود. مقابل تیم‌هایی مثل فولاد و چادرملو که از توپ‌های بلند استفاده می‌کنند، نمی‌شود زیاد جلو بازی کرد. درست است ما زیاد این نوع بازی را دوست نداریم، اما  سعی می‌کنیم در برخی بازی‌ها بسته به نوع بازی حریف بازی کنیم. این لیگ سخت است و ما سعی می‌کنیم بهتر شویم تا استرس و فشاری را که در بازی می‌آید، کنترل کنیم و آخر بازی اینطور نشود.


12256861
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی چادرملو گفت: ما با یک لحظه اشتباه و غفلت یک گل را به پرسپولیس هدیه دادیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که نتایج سینوسی دغدغه ما و بازیکنان سرخپوش هست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی پرسپولیس گفت: راجع به حضور داوران در عرصه مدیریتی خیلی بحث‌ها شده، اما من از داوری مستقیم به پرسپولیس نیامدم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار پرسپولیس و چادرملو اردکان در هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال امروز در ورزشگاه خالی از تماشاگر دستگردی آغاز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار پرسپولیس و چادرملو اردکان در هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال امروز در ورزشگاه خالی از تماشاگر دستگردی برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار پرسپولیس و چادرملو اردکان در هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال با نتیجه یک بر صفر به سود پرسپولیس به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ورزش ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی، صرفاً شاهد افزایش چند عدد و آمار نبوده، بلکه با یک دگرگونی بنیادین در فلسفه، ساختار، جغرافیا و عدالت توزیعی مواجه شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع جدید تیم فوتبال فولاد در دیدار‌های اخیر این تیم موفق شده عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال ایران در قرارداد یک مهاجم لیگ برتری نقش مستقیم دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با برگزاری مجمع فدراسیون اسکیت، انتخاب سرپرست این فدراسیون به وزارت ورزش واگذار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است