سیاسی 09:12 - 22 بهمن 1403
راهپیمایی بزرگداشت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در سراسر کشور و پایتخت آغاز شد.

آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن/ حضور مردم در خیابان‌های تهران

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، صبح امروز دوشنبه 22 بهمن 1403 راهپیمایی چهل و ششمین سال‌روز پیروزی انقلاب اسلامی در سراسر کشور و هم‌چنین مسیرهای 12گانه در تهران آغاز شد.

 

مردم پایتخت از آغازین دقایق امروز در خیابان‌های منتهی به میدان آزادی، محل برگزاری مراسم سالگرد پیروزی انقلاب حضور یافته‌اند.

قرار است مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در مراسم میدان آزادی به سخنرانی بپردازد. هم‌چنین شعار اصلی دهه فجر امسال به‌مناسبت تقارن با ایام میلاد حضرت مهدی(عج) از سوی شورای هماهنگی تبلیغاتی اسلامی، «حضور تا ظهور» تعیین شده است.

هم‌چنین اجرای گروه سرود 1357 نفری دانش‌آموزان نیز از دیگر بخش‌های برنامه تدارک دیده شده است.

در مسیرهای راهپیمایی و خصوصاً خیابان انقلاب و آزادی مواکب پذیرایی، خدمت‌رسانی و ارائه خدمات از سوی دستگاه‌های مختلف نیز برپا شده تا در کنار این گردهمایی ملی، به هم‌وطنان خدمات ارائه کنند.

این مراسم در تمامی شهرها، شهرستان‌ها و روستاهای کشورمان برگزار می‌شود و 7200 خبرنگار و عکاس این رویداد بزرگ ملی را پوشش می‌دهند.

خبر تکمیل می‌شود...


12153808
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیران خارجه ایران و فرانسه بر ضرورت کاهش تنش‌ها و تقویت صلح و عدالت بین‌المللی تاکید کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در نامه‌ای به شورای امنیت بر اعتراف آمریکا به نقش محوری و عملیاتی در تجاوز رژیم صهیونیستی علیه کشورمان تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر سایه‌روشن اصلاحات بنزینی، دیپلماسی به وقت پاریس، بلک فرایدی پلاستیکی و میوه در سبد خاطرات پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قطع شدن سهمیه بنزین خودروهای نوشماره خلاف مقررات است و مجلس قطعاً به این مصوبه دولت ورود پیدا می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، انتخاب ایران به عنوان عضو شورای اجرایی کنوانسیون سلاح‌های شیمیایی را گامی معنادار برای همه کسانی توصیف کرد که به جهانی عاری از سلاح‌های شیمیایی باور دارند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح گفت: در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی در تعبیری ۲۷ کشور و در تعبیر دیگری ۳۳ کشور جهان یعنی همه ناتو به نفع اسرائیل جنایتکار علیه ما آمدند و پیشرفته‌ترین تجهیزات نظامی را علیه ما استفاده کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی به مناسبت آغاز چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر، این رویداد را فرصتی برای گفت‌وگوی میان فرهنگ‌ها دانست و تأکید کرد: ایران با پشتوانه تمدنی خود می‌تواند نقشی مؤثر در تقویت همدلی و گفت‌وگوی جهانی ایفا کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همیشه آماده مذاکره در مورد برنامه هسته‌ای خود است، گفت: مشکل نبود اراده واقعی برای مذاکره در طرف آمریکایی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: کارشکنی‌هایی وجود دارد در غیر این صورت امروز گاز ایران در اختیار پاکستان و تحت مصرف مردم این کشور می‌بود، امیدوارم مسائل پیش روی طرح خط لوله گاز به‌زودی حل شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهوری تاکید کرد: رفع فیلترینگ صرفا در اختیار رئیس‌جمهور نیست، اما با قوت در حال پیگیری برای رفع این مشکل است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است