بین‌الملل 00:55 - 10 فروردین 1402
سنای آمریکا روز چهارشنبه لغو مجوز پنتاگون برای «انجام عملیات نظامی در عراق بدون نیاز به تایید کنگره» را تصویب کرد.

سنا لغو مجوز پنتاگون برای عملیات نظامی در عراق را تصویب کرد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، سنای آمریکا روز چهارشنبه به مجوزی که در سال‌های 1991 و 2002 به پنتاگون برای جنگ در عراق داده بود، پایان داد.

این قانون برای تصویب نهایی به مجلس نمایندگان آمریکا فرستاده شده و گام بزرگ و تعیین کننده‌ای برای بازگرداندن حق کنگره در تعیین این موضوع است که آمریکا چه زمانی می‌تواند نیروهایش را به نبرد بفرستد.

54 عضو مجلس سنا در مقابل 27 عضو دیگر به لغو این قانون رای دادند. این قانون به وزارت دفاع آمریکا اجازه می‌داد تا با دستور رئیس جمهور و بدون نیاز به مراجعه به کنگره به انجام عملیات نظامی در داخل عراق بپردازد.

«مارک وورنر» عضو دموکرات سنا از ایالت ویرجینا در این باره گفت: «مدت زمان زیادی طول کشید کنگره اقتدار خود را برای اعلام جنگ بدست آورد و من به تایید لغو مجوز استفاده از نیروی نظامی در عراق افتخار می‌کنم».

پایان پیام/.


11851292
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه گفت که دیدارش با فرستادگان آمریکا «بسیار مفید» بوده و بر اساس پیشنهاد‌هایی بوده که با ترامپ در آلاسکا مورد بحث قرار گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور چین گفت که چین ۱۰۰ میلیون دلار کمک به فلسطینی‌ها برای کمک به کاهش بحران انسانی در غزه ارائه خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفر رئیس جمهور روسیه به هند در بحبوحه فعالیت‌های دیپلماتیک پرتنش ناشی از تحریم‌ها و تعرفه‌ها انجام می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه سفر رسمی دو روزه خود به هند را آغاز می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر انرژی ترکیه گفت که ترکیه تمدید یک ساله قرارداد‌های واردات گاز روسیه را که در مجموع ۲۲ میلیارد متر مکعب است، نهایی کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که ویتکاف و کوشنر معتقدند که روسیه متعهد به حل مناقشه اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شین‌بت درباره آنچه «افزایش تلاش‌ها برای جذب نوجوانان و جوانان اسرائیلی از سوی طرف‌های مرتبط با ایران» توصیف شده، هشدار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود ارائه طرح ترامپ برای اوکراین اقدامات اخیر رهبران اروپایی امید‌ها را به یأس تبدیل کرده و خطر تشدید تنش‌ها را به اوج رسانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ملل خواستار بازگشایی کامل گذرگاه رفح برای کمک‌های بشردوستانه و جابجایی غیرنظامیان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید اعلام کرد گفتگوی نمایندگان ویژه ترامپ با پوتین «عمیق و سازنده» بوده و ترامپ در جریان جزئیات آن قرار گرفته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است