علمی فناوری 13:17 - 23 خرداد 1403
وزیر آموزش و پرورش ضمن تاکید به احیای خانه المپیادی‌ها بعد از ۱۳ سال، از کسب۳۰ مدال طلای المپیادهای علمی جهانی در ۲ سال اول دولت سیزدهم خبر داد.

۲۳ پژوهش‌سرای دانش‌آموزی در دولت سیزدهم راه اندازی شد

رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش در صفحه ویراستی‌اش نوشت: همین چند سال قبل بود که مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) درواکنش به یک گزارش در مورد المپیاد‌های دانش آموزی فرمودند"جایگاه کشور در المپیاد‌ها هم باید پیش برود که حالا ایشان گفتند که مثل گذشته است؛ مثل کدام گذشته؟ چون در این سال‌های اخیر خیلی برجسته نبوده؛ اگر چنانچه مثل این سال‌ها باشد، این تعریف نیست

اگر مثل سال‌های قبل باشد که آن وقت خب هم تعداد مدال‌ها، هم رنگ مدال‌ها خیلی برجسته‌تر بود، آن البته خوب است.» 

واما...

در سال ۱۳۹۸شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب کرد تادر عرض ۶ ماه باشگاه دانش‌پژوهان جوان به عنوان یک سازمان مستقل تاسیس و اداره شود. ولی متاسفانه این مسئله پس از گذشت بیش از ۲ سال مسکوت ماند، که در دولت شهید جمهور در اسفند ۱۴۰۰ اساسنامه باشگاه دانش‌پژوهان جوان به عنوان یک سازمان مستقل تصویب و پس از چند ماه توسط رئیس محترم جمهور ابلاغ گردید. در ۲ سال ابتدایی استقلال باشگاه، نتایج ایران در المپیاد‌های جهانی رشد چشم‌گیری داشت که منجر به کسب ۳۰ نشان طلا در عرض تنها ۲ سال شد درحالی که در دولت قبل مجموعا ۲۶ مدال طلا آن هم در طول ۴ سال کسب شد.

همچنین ساخت و تجهیز ساختمان باشگاه دانش‌پژوهان جوان، ایجاد تشکیلات اداری و احیاء ردیف بودجه این سازمان در دولت سیزدهم با نگاه ویژه رئیس جمهور شهید، سیزده سال پس از انحلال مجدد برقرار گردید.

وی همچنین نوشت: از جمله فعالیت‌های مهم دیگر در موضوع ارتقا کیفیت آموزش می‌توان به توسعه و راه‌اندازی ۲۳ پژوهش‌سرا دانش‌آموزی برای اولین بار، توسعه ۵ باب مراکز نوآوری و کارآفرینی و ایجاد شبکه کارآفرینان مدرسه در ۳۲ استان کشور و همچنین ایجاد قریب ۱۰۰ رشته محل به صورت وابسته/جوار کارخانه‌ها وجوار مراکز تولیدی.

ارزشیابی ۲۲ رشته از رشته‌های فنی و حرفه‌ای متناسب با تحولات بازار کار، مشکلات و محدودیت‌های دنیای آموزش و اسناد آمایش سرزمین به منظور اصلاح، تکمیل و تغییر این رشته‌ها و محتوای آموزشی آنها، آموزش بیش از ۱۹۶ هزار  آموزگار دوره ابتدایی در ۸ هزار۱۱۹ حلقه علمی-آموزشی آموزگاران.

تربیت مدرسان استانی و منطقه‌ای در ۸ عنوان درسی-آموزشی، رویکرد‌های نوین تکنولوژی آموزشی با تاکید بر یادگیری الکترونیکی، شناسایی بیش از ۶ هزار ۵۹۷ هزار نفر دانش آموز در پایه‌های چهارم، پنجم و ششم ابتدایی و تکمیل نمون مربوط و بارگذاری در سامانه سیدا و به منظور معرفی به بنیاد ملی نخبگان به عنوان دانش آموزان دارای استعداد برتر در قالب طرح شهاب، برگزاری کارسوق‌های فراگیر برای دانش آموزان علاقه‌مند به فعالیت‌های علمی، پژوهشی اشاره کرد.


12062642
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت مددکاری اجتماعی را تلفیقی از علم، هنر و عشق دانست و گفت: هدف نظام درمانی باید به‌گونه‌ای باشد که بیماران، علاوه بر رنج بیماری، دغدغه و رنج دیگری را متحمل نشوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات با اشاره به جزئیاتی از حمله سایبری به زیرساخت‌های ارتباطی کشور، درباره علت کندی اینترنت نیز توضیح داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت از افزایش سه‌برابری انجام تست‌های تشخیص اچ‌آی‌وی در پویش «من هم تست اچ‌آی‌وی می‌دهم» خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست بازرسی فنی و نظارت اداره کل داروی سازمان غذا و دارو، به اظهارات مطرح‌شده درباره بی‌اهمیت بودن تاریخ انقضای دارو، واکنش نشان داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر بهداشت با اشاره به نقش مددکاران، گفت: مهم‌ترین عنصر در مددکاری، تسهیل‌گری همبستگی اجتماعی در کشور است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: کارگروه‌های حمایت از کودکان در تمامی بیمارستان‌های دولتی کشور تشکیل شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های شهید بهشتی، تهران و علامه طباطبایی اعلام کردند که کلاس‌های آموزشی آنها تا پایان نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ غیر حضوری خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: به مناسبت سالروز شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی، از ۸ دی‌ماه سال جاری ۲۸ مدرسه آماده پذیرش زائران است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: تلاش ما بر این است که دارو‌های مشمول بیمه و ضروری افزایش قیمت نداشته باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده است دقت و حساسیت تشخیص زودهنگام سرطان سینه را افزایش دهد و هم‌زمان از ارجاعات غیرضروری بیماران برای بررسی‌های تکمیلی بکاهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است