بین‌الملل 15:08 - 24 مرداد 1403
رهبر مخالفان کابینه رژیم صهیونیستی در پی کاهش رتبه اعتباری این رژیم توسط موسسه فیچ، درباره آینده اقتصادی اسرائیل ابراز نگرانی کرد.

لاپید: ما در آستانه یک فاجعه اقتصادی هستیم

یائیر لاپید، رهبر مخالفان کابینه رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه نسبت به فاجعه اقتصادی در آینده، پس از کاهش رتبه اعتباری اسرائیل توسط فیچ هشدار داد.

بر اساس گزارش اسپوتنیک، لاپید در پستی در حساب کاربری خود در پلتفرم ایکس نوشت: بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر دیروز بیانیه‌هایی صادر کردند که در آن اعلام کردند کاهش رتبه اعتباری اسرائیل نتیجه جنگ است. دروغ است، هر دو به مردم دروغ می‌گویند.

او با بیان اینکه در این فروپاشی اقتصادی خطر امنیتی نیز وجود دارد و این اقتصاد اسرائیل است که هزینه‌های امنیتی را پرداخت می‌کند، ادامه داد: وقوع بحران اقتصادی در اسرائیل منجر به این خواهد شد که در لحظات سخت نه راهی برای تامین مالی نیاز‌های امنیتی، نه راهی برای بازسازی ارتش و نه راهی برای ساختن رژیمی علیه ایرانیان داشته باشیم.  

دیروز، سه شنبه، دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به کاهش رتبه اعتباری کشورش توسط موسسه اعتبارسنجی فیچ واکنش نشان داد و ادعا کرد که با پیروزی این رژیم در جنگ منطقه‌ای، رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی افزایش خواهد یافت.

دوشنبه گذشته، موسسه فیچ رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی را با چشم‌انداز منفی از «A+» به «A» کاهش داد. فیچ اعلام کرد که جنگ جاری در غزه عامل اصلی کاهش رتبه است. به گفته این موسسه، عامل دیگری بر کاهش رتبه تاثیرگذار بوده است و آن به احتمال زیاد ادامه درگیری در غزه تا سال ۲۰۲۵ با خطر گسترش به دیگر جبهه‌هاست.

مترجم: مینا عظیمی


12082934
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که حل جنگ اوکراین «آسان نیست» اما افزود که معتقد است «ما به توافق نزدیک می‌شویم.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر لبنان می‌گوید که کشورش با «جنگ فرسایشی» رو‌به‌رو است و برای تشدید احتمالی تنش توسط اسرائیل آماده می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات فرانسوی مردی را که گمان می‌رود آخرین مظنون انجام سرقت جواهرات مهم در موزه لوور باشد، دستگیر کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا «پیشرفت چشمگیری» در جهت دستیابی به توافق صلح با اوکراین و روسیه داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وال استریت ژورنال به نقل از منابع گزارش داد که مقامات اتحادیه اروپا پس از اطلاع از طرح صلح واشنگتن برای اوکراین خشمگین شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش سوئد خواهان موشک‌های کروز دوربرد با قابلیت حمله به اهداف در عمق خاک روسیه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژاپن اعلام کرد که پس از شناسایی یک پهپاد که گمان می‌رود چینی باشد، در نزدیکی جزیره یوناگونی جت‌های جنگنده خود را به پرواز درآورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس بقایای یک اسیر دیگر اسرائیلی را تحت توافق آتش‌بس غزه بازمی‌گرداند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در غزه اعلام کرد مؤسسه به اصطلاح بنیاد انسان‌دوستانه غزه در واقع بخشی از یک طرح مشترک آمریکایی-صهیونیستی برای جلب غیرنظامیان گرسنه به دام‌های مرگ بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرلشکر محمد الدایه، همراه شخصی یاسر عرفات با رد رسمی علت مرگ، تایید کرد که عرفات به صورت عمدی و از طریق دارو مسموم شده بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است