اقتصادی 16:21 - 08 اردیبهشت 1404
قائم‌مقام بازرگانی وزیر صمت از تشکیل کارگروه تخصصی بررسی حادثه آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی به دستور وزیر صمت خبر داد و گفت: خسارات وارده بیشتر در بخش کالا‌های وارداتی بوده است.

خسارات وارده در بندر شهید رجایی بیشتر در بخش کالا‌های وارداتی بوده است

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدصادق مفتح  قائم‌مقام بازرگانی وزیر صمت اظهار داشت: در اولین ساعات انتشار خبر حریق در بندر شهیدرجایی جلسه بررسی ابعاد حادثه با تشکیل کارگروهی متشکل از کارشناسان بخش صنایع و بازرگانی با مسئولیت بنده آغاز شد.

وی افزود: برای بررسی میدانی، کارشناسان اداره کل صمت استان و یک نفر نماینده از ستاد وزارت در محل حادثه مستقر شده است.

مفتح گستره آتش‌سوزی و خسارات وارده را بیشتر در بخش کالا‌های وارداتی دانست و تاکید کرد: برآورد اولیه و بازدید از صحنه آتش‌سوزی نشان می‌دهد که سرایت آتش در کانتینر‌های دپو شده کالا‌های وارداتی رخ داده و به نهاده‌های تولید در این حادثه آسیب چندانی وارد نشده است.

رئیس کارگروه تخصصی بررسی حادثه آتش‌سوزی بندر شهید رجایی اطمینان داد که تولید و نهاده‌های آن از آسیب در امان مانده و در لحظات اولیه نسبت به ایمن‌سازی و تخلیه کالا‌های ضروری اقدام لازم انجام شده است.

مفتح ابراز امیدواری کرد: با رصد کامل بخش تولید و نیازمندی‌های آن علاوه بر نظارت معمول، زنجیره تامین و تولید در سایر کشور با ثبات است و هرگونه اعلام نیاز استانی به سرعت تامین می‌شود.

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت نظارت مستمر بر زنجیره تولید و تامین را از برنامه‌های اصلی وزارت صمت عنوان کرد و دسترسی به اطلاعات جامع را عامل تسریع در تامین کسری موجود و تعادل‌بخشی به بازار دانست.

وی تصریح کرد: بر اساس دستور وزیر صمت این کارگروه با تعامل و همکاری مجموعه‌های مسئول، روند بررسی جوانب حادثه، میزان خسارت و جبران آن از مجاری قانونی را در دستور کار فوری قرار داده است.

منبع: وزارت صمت


12184461
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:طی روز‌های شنبه و یکشنبه افزایش محسوس دما در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل پیش‌بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن‌حبوبات گفت: امروز ۲۷ اردیبهشت ثبت سفارش برای واردات حدود ۳۷ هزارتن حبوبات از طریق وزارت جهاد اعلام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس مصوبه جدید شورای مالی تأمین مالی، شرکت‌های خصوصی که در حوزه‌های تولیدی، زیرساختی و صادراتی فعالیت می‌کنند، می‌توانند با ارائه طرح‌های توجیه‌پذیر فنی و اقتصادی، از پشتوانه دولت برای جذب منابع مالی بین‌المللی بهره‌مند شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه تعاونی دامداران متحرک عشایر گفت: با اجرای تولید قراردادی، طی برنامه ۵ ساله هفتم، ۲ میلیارد و ۵۵۰ هزاردلار صرفه جویی ارزی از حیث کاهش واردات خواهیم داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» براساس بررسی و نمونه برداری صورت گرفته، موضوع بالابودن نیترات در هندوانه ایرانی واقعیت ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی اعلام کرد: از ابتدای امسال تا ۲۳ اردیبهشت ماه در مجموع ۶.۵ میلیارد دلار ارز مورد نیاز برای واردات تامین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: از ابتدای سال تاکنون خرید حمایتی مرغ به بیش از ۱۲ هزارتن رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ایران در میان ده کشور برتر جهان از نظر حجم و تنوع در حوزه ذخایر سنگی قرار گرفت که همین امر زمینه ساز ایجاد ظرفیت‌های مناسب در حوزه‌های مختلف شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت‌ مدیره اتحادیه تولیدکنندگان بازرگانان و صنایع بسته‌بندی چای گفت: برآوردها حاکی از آن است که ۲ هزارتن چای با ارزش بالغ بر ۱۲ میلیون دلار دچار خسارت شده اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل ساتبا گفت:نصب پنل‌های خورشیدی نیاز به اعتباری حدود ۲۷ تا ۳۰ میلیون تومان برای هر کیلووات دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است