بین‌الملل 23:38 - 29 آبان 1402
رژیم صهیونیستی از فراخواندن سفیرش در آفریقای جنوبی در پی تشدید مواضع ضدصهیونیستی این کشور خبر داد.

رژیم صهیونیستی سفیرش در آفریقای جنوبی را فراخواند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شبکه «العربیه» اعلام کرد، رژیم صهیونیستی سفیرش در آفریقای جنوبی را در واکنش به آنچه که «بیانیه‌های اخیر دولت آفریقای جنوبی» خواند به منظور رایزنی به اراضی اشغالی فراخوانده است.

اوایل ماه جاری میلادی آفریقای جنوبی در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه دیپلمات‌های خود را از سرزمین‌های اشغالی فراخواند.

یک مقام دولت آفریقای جنوبی هفته گذشته در پی تداوم حملات وحشیانه صهیونیست‌ها به مردم غزه گفت: «مقامات اسرائیلی که مسئول اتفاقات ناگوار غزه هستند، باید بازخواست شوند. اسرائیل یک قدرت اشغالگر است و باید به توافق ژنو پایبند باشد. اسرائیل نمی‌تواند علیه افرادی که تحت اشغال قرار دارند، اعلام جنگ کند.»

دفتر رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد سران کشورهای عضو بریکس فردا سه‌شنبه ۲۱ نوامبر یک کنفرانس ویدئویی اضطراری برای بحث درباره وضعیت در غرب آسیا از جمله نوار غزه برگزار می‌کنند. 

رژیم صهیونیستی تاکنون بیش از ۱۳ هزار نفر از مردم غزه را به شهادت رسانده که از این تعداد ۵۵۰۰ نفر کودک و ۳۵۰۰ نفر زن بوده‌اند.

پایان پیام


12008922
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه خواستار توسعه مدل‌های داخلی هوش مصنوعی شد و آن را ابزار مهمی برای تاثیرگذاری بر دیدگاه مردم دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد هشدار داد که وضعیت غزه همچنان «بسیار وخیم» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گوترش بازدید علنی نتانیاهو از یک پایگاه نظامی در جنوب سوریه را نگران‌کننده دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خزانه‌داری سابق آمریکا پس از افشای ارتباط نزدیک با مجرم جنسی مشهور از هیئت مدیره شرکت هوش مصنوعی اپن‌ای‌آی استعفا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که کار بر روی پایان دادن به جنگ در سودان را آغاز کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گفته است که تلاش‌های اسرائیل برای ایجاد منطقه حائل در جنوب سوریه نقض فاحش قوانین بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور موقت ماداگاسکار از کشف یک سنگ زمرد غول‌پیکر و نادر در کاخ ریاست‌جمهوری خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دمشق سفر نتانیاهو به جنوب سوریه را غیرقانونی و مغایر با قطعنامه‌های شورای امنیت دانست و آن را نقض حاکمیت خود اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت که دیدارش با همتای ترک در اوایل امروز «بسیار پربار» بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه عین‌الحلوه را «قتل‌عام» و جنایت علیه بشریت دانست و کابینه نتانیاهو را مسئول کامل آن معرفی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است