بین‌الملل 23:38 - 29 آبان 1402
رژیم صهیونیستی از فراخواندن سفیرش در آفریقای جنوبی در پی تشدید مواضع ضدصهیونیستی این کشور خبر داد.

رژیم صهیونیستی سفیرش در آفریقای جنوبی را فراخواند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شبکه «العربیه» اعلام کرد، رژیم صهیونیستی سفیرش در آفریقای جنوبی را در واکنش به آنچه که «بیانیه‌های اخیر دولت آفریقای جنوبی» خواند به منظور رایزنی به اراضی اشغالی فراخوانده است.

اوایل ماه جاری میلادی آفریقای جنوبی در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه دیپلمات‌های خود را از سرزمین‌های اشغالی فراخواند.

یک مقام دولت آفریقای جنوبی هفته گذشته در پی تداوم حملات وحشیانه صهیونیست‌ها به مردم غزه گفت: «مقامات اسرائیلی که مسئول اتفاقات ناگوار غزه هستند، باید بازخواست شوند. اسرائیل یک قدرت اشغالگر است و باید به توافق ژنو پایبند باشد. اسرائیل نمی‌تواند علیه افرادی که تحت اشغال قرار دارند، اعلام جنگ کند.»

دفتر رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد سران کشورهای عضو بریکس فردا سه‌شنبه ۲۱ نوامبر یک کنفرانس ویدئویی اضطراری برای بحث درباره وضعیت در غرب آسیا از جمله نوار غزه برگزار می‌کنند. 

رژیم صهیونیستی تاکنون بیش از ۱۳ هزار نفر از مردم غزه را به شهادت رسانده که از این تعداد ۵۵۰۰ نفر کودک و ۳۵۰۰ نفر زن بوده‌اند.

پایان پیام


12008922
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طلا با رشد ۶۶ درصدی در سال ۲۰۲۵، بهترین عملکرد سالانه خود را از سال ۱۹۷۹ تاکنون ثبت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افزایش مرگ‌ومیر و موج بی‌سابقه مهاجرت معکوس، نرخ رشد جمعیت اسرائیل را برای نخستین‌بار در تاریخ این رژیم به زیر یک درصد رساند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قسد در واکنش به هدف قرار گرفتن سد استراتژیک تشرین توسط پهپاد‌های انتحاری، مواضع و خودرو‌های نظامی گروه‌های تحت حمایت الجولانی را منهدم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت آمریکا با لغو تحریم مدیران شبکه جاسوسی «اینتلکسا»، از سیاست‌های بایدن علیه سازمان‌های جاسوسی اسرائیلی عقب‌نشینی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نتانیاهو در حالی مدعی مذاکره با سوریه و عربستان برای توافق صلح است که همزمان بر طبل اشغالگری در جولان و کرانه باختری می‌کوبد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با پایان مهلت ۲۴ ساعته ریاض به امارات برای ترک یمن، قطر با صدور بیانیه‌ای استراتژیک، از موضع عربستان علیه شورای انتقالی جنوب حمایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله پهپادی به اقامتگاه پوتین، کشور‌های هند، پاکستان و امارات با موضعی مشترک در کنار رئیس‌جمهور آمریکا، این اقدام را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ویژه پوتین، با متهم کردن زلنسکی به استفاده از فریب برای ادامه دادن جنگ، هشدار داد که این اقدامات تنها هزینه جنگ را سنگین‌تر می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کوبا تاکید کرد که اقدامات آمریکا علیه ایران و ونزوئلا نقض قوانین بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند احتمالا واشنگتن با محدودیت‌های مالی و زمانی برای حفظ گروه ضربت مستقر در دریای کارائیب روبه‌رو شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است