سیاسی 06:55 - 12 آذر 1401

اتحادیه اروپا، قربانی مطامع گروه‌های تروریستی شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و جوزف بورل مسؤل عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا در گفتگویی تلفنی، در خصوص موضوعات مورد اهتمام مشترک تبادل نظر کردند.

وی در این گفتگوی تلفنی ضمن تشکر از نقش جوزف بورل در مسیر گفتگو و تعامل، و با انتقاد از ادبیات خارج از نزاکت دیپلماتیک بکار گرفته اخیر از سوی یکی دو وزیر اروپایی اظهار داشت: امروز در اروپا برخی سیاسیون تندرو، خود را پشت اتحادیه اروپا مخفی کرده و از جیب اتحادیه خرج می‌کنند.



وزیر امور خارجه کشورمان افزود: بدین شکل اهداف راهبردی اتحادیه اروپا، قربانی مطامع گروه‌های خشونت گرا و حتی تروریستی که اطلاعات غلط به این سیاسیون می‌دهند، شده است.



رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان نقش مسئول عالی سیاست خارجی و سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا را در دور نگهداشتن اتحادیه اروپا از هیجانات غیرسازنده، مهم دانست.



دکتر امیرعبداللهیان و بورل در این گفتگو، آخرین وضعیت روند مذاکره لغو تحریم‌ها و همکاری جمهوری اسلامی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را مورد تبادل نظر قرار دادند.



جوزف بورل با اشاره به تلاش‌هایش جهت بازگشت همه طرف‌ها به تعهدات توافق شده در وین تاکید کرد که کماکان به تلاش و ارتباطات جهت رسیدن به توافق ادامه می‌دهد.


11753523
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید اگر حسابرسی را با استفاده از سامانه‌های هوشمند و داده‌های واقعی انجام دهیم مالیات‌دهندگان احساس عدالت بیشتری خواهند داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته امیر شیخ، ارتش جمهوری اسلامی ایران دارای یک پایه آموزشی به روز و پاسخگو در عرصه‌های مختلف است و از فناوری‌های روز استفاده می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در واکنش به برخی ادعا‌ها درباره تغییر نام خلیج فارس تأکید کرد: خلیج فارس، همواره خلیج فارس باقی خواهد ماند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم ایران نزد دفتر سازمان ملل متحد در ژنو با محکوم‌کردن اقدامات قهرآمیز یکجانبه و استفاده ابزاری از اقتصاد جهانی، بر ضرورت تقویت همکاری‌های جنوب جهانی برای توسعه پایدار و مقابله با بحران‌های جهانی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: هر نقطه‌ای در هر سرزمینی که مبدا تهاجم به ما بشود آن نقطه برای ما مقصد تهاجم خواهد بود یعنی آن مبدا به یک مقصد تبدیل خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی طی تماس تلفنی با وزیر امور خارجه پاکستان، در خصوص آخرین تحولات امنیتی در منطقه آسیای جنوبی متعاقب تشدید تنش‌ها بین هند و پاکستان، گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، با خانم دروپادی مورمو رئیس جمهور هند دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ساعات کاری برای والدین شاغل دارای فرزند زیر شش سال در دستگاه‌های دولتی شناور شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار رهبری انقلاب، با حضور در منزل شهید سیدابراهیم رئیسی، با مادر او دیدار و گفت‌و‌گو و از وی تجلیل کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اعلام کرد: خلیج فارس، نه صرفاً نام یک پهنه آبی، بلکه نمادی از هویت تاریخی، انسجام فرهنگی و غرور ملی ایرانیان است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است