سیاسی 06:55 - 12 آذر 1401

اتحادیه اروپا، قربانی مطامع گروه‌های تروریستی شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و جوزف بورل مسؤل عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا در گفتگویی تلفنی، در خصوص موضوعات مورد اهتمام مشترک تبادل نظر کردند.

وی در این گفتگوی تلفنی ضمن تشکر از نقش جوزف بورل در مسیر گفتگو و تعامل، و با انتقاد از ادبیات خارج از نزاکت دیپلماتیک بکار گرفته اخیر از سوی یکی دو وزیر اروپایی اظهار داشت: امروز در اروپا برخی سیاسیون تندرو، خود را پشت اتحادیه اروپا مخفی کرده و از جیب اتحادیه خرج می‌کنند.



وزیر امور خارجه کشورمان افزود: بدین شکل اهداف راهبردی اتحادیه اروپا، قربانی مطامع گروه‌های خشونت گرا و حتی تروریستی که اطلاعات غلط به این سیاسیون می‌دهند، شده است.



رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان نقش مسئول عالی سیاست خارجی و سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا را در دور نگهداشتن اتحادیه اروپا از هیجانات غیرسازنده، مهم دانست.



دکتر امیرعبداللهیان و بورل در این گفتگو، آخرین وضعیت روند مذاکره لغو تحریم‌ها و همکاری جمهوری اسلامی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را مورد تبادل نظر قرار دادند.



جوزف بورل با اشاره به تلاش‌هایش جهت بازگشت همه طرف‌ها به تعهدات توافق شده در وین تاکید کرد که کماکان به تلاش و ارتباطات جهت رسیدن به توافق ادامه می‌دهد.


11753523
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: وقتی قتل کودکان، به رسم و روش بدل شود و جهان یا سکوت کند یا توجیه، دیر یا زود این شعله بر دامن همه خواهد افتاد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گفتگوی ویژه خبری امشب به موضوع جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل اختصاص داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ایروانی در نامه‌ای به شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل درباره استناد ناصواب آمریکا در توجیه حملاتش علیه ایران از این شورا و دبیرکل خواست، کاربرد زور و اعمال تجاوزکارانه علیه حاکمیت ملی و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران را محکوم کرده و رژیم ا...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در مراسم گرامیداشت شهادت سپهبد شهید محمد باقری، رئیس فقید ستاد کل نیرو‌های مسلح، همسر و فرزند شهیدش در حسینیه فاطمه الزهرا تهران حضور یافت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزیر خارجه مصر در یک گفت‌وگوی تلفنی، آخرین تحولات منطقه پس از توقف تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به ایران را مورد بررسی قرار دادند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در پیامی نوشت: رژیم صهیونیستی، این بار نیز ثابت کرد که نه به قانون و حقوق بین‌الملل وقعی می‌گذارد و نه حرمتی برای اصول بنیادین انسانی قائل است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ستاد کل نیرو‌های مسلح تأکید کرد: نیرو‌های مسلح ما آمادگی بیشتری نسبت به گذشته دارند و در صورت هرگونه تجاوز مجدد از سوی رژیم صهیونیستی، با پاسخ دندان‌شکن و کوبنده مواجه خواهند شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در دیدار با وزیر خارجه کویت ضمن تقدیم پیام کتبی وزیر امور خارجه ایران به وی گفت: تهاجم رژیم صهیونیستی به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل متحد بوده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم شب گذشته هیئت ریحانةالحسین (س) حضور یافتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد دفتر سازمان ملل متحد در ژنو با اشاره به قربانی شدن زنان ایرانی در حملات اخیر رژیم صهیونیستی، بر ضرورت حمایت بین‌المللی از حقوق زنان تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است