ورزشی 05:43 - 22 بهمن 1403
پرسشی که بعد از اعلام رأی مسابقه پرسپولیس و تراکتور به وجود آمده این است که آیا دربی اسفند ماه با تماشاگر برگزار می شود یا در ورزشگاه خالی از هوادار.

آیا دربی ۱۰۵ بدون تماشاگر برگزار می‌شود؟

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم صدور رأی کمیته انضباطی در پرونده دیدار جنجالی پرسپولیس و تراکتور واکنش‌های زیادی را در پی داشت. در بخشی از این حکم پرسپولیس به برگزاری یک بازی بدون تماشاگر محکوم شده و با توجه به اینکه این محرومیت پیش از این تعلیقی بود این گمانه زنی مطرح شد که دربی 109 بدون تماشاگر انجام خواهد شد.

اولین مسابقه خانگی پرسپولیس دیدار روز ٩ اسفند با استقلال است و از این رو این شائبه به وجود آمد که سرخپوشان از حضور تماشاگران خود در این بازی محروم هستند.

در رای کمیته انضباطی آمده که در صورت قطعی شدن، بازی بعدی پرسپولیس بدون تماشاگر انجام می‌شود و این در شرایطی است که این باشگاه قصد اعتراض به رأی صادره را دارد.

پرسپولیس تا 30 بهمن فرصت اعتراض دارد و با رفتن پرونده به استیناف و با توجه به مدت زمانی که باید این کمیته صرف بررسی موضوع کند، می‌توان این‌گونه نتیجه گرفت که دربی روز ٩ اسفند با حضور تماشاگران انجام می‌شود.

تنها صورتی که می‌توان برای انجام بازی بدون تماشاگر متصور بود این است که کمیته استیناف در کوتاه‌ترین زمان ممکن حکم را صادر کند که با توجه به روند پرونده و سابقه‌ این کمیته در زمان صدور احکام و تاثیرات برگزاری دربی بدون تماشاگر این گزینه دور از ذهن خواهد بود.  

این در حالی است که مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز به برگزاری دربی با تماشاگر تأکید کرده‌اند.

انتهای پیام/


12153780
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده تنیس ایران در دیدار نیمه‌نهایی تورجهانی صربستان نتیجه را به حریف مراکشی واگذار کرد تا شانس رسیدن به فینال را از دست بدهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه استقلال خوزستان به خبر درگیری مدیرعامل باشگاه و اعضای هیئت مدیره واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع جوان و آینده دار فوتبال ایران با قراردادی پنج‌ساله به پرسپولیس پیوست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن فصل گذشته پرسپولیس به پیکان پیوست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عملکرد خوب مهاجم جوان تیم فوتبال استقلال تهران در دو بازی تدارکاتی باعث شده تا او گزینه اول تیمش در خط حمله شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی سابق استقلال هدایت تیم ملی فوتبال آفریقای جنوبی انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران در آستانه آغاز رقابت‌های لیگ برتر برای بازیکنان این تیم خط و نشان کشید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تدارکاتی تیم‌های فوتبال پرسپولیس و آلومینیوم اراک با تساوی خاتمه یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» خلیفه و گودرزی با وجود انتقال به استقلال، تا زمان باز شدن پنجره این باشگاه در تمرینات و مسابقات ابتدایی فصل آلومینیوم اراک حضور خواهند داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران در خصوص بازگشت و تمدید قرارداد آنتونیو آدان دروازه‌بان اسپانیایی مردد است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است