بین‌الملل 10:51 - 15 آبان 1404
آمریکا پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت را با هدف تقویت طرح ترامپ برای غزه به کشور‌های شریک ارائه کرد.

آمریکا پیش‌نویس قطعنامه‌ای را برای طرح ترامپ در مورد غزه به سازمان ملل ارائه کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - نمایندگی واشنگتن اعلام کرد که ایالات متحده روز چهارشنبه پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را با هدف تقویت طرح صلح دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای غزه، از جمله با چراغ سبز نشان دادن به یک نیروی امنیتی بین‌المللی، به کشور‌های شریک ارائه کرد.

مایک والتز، سفیر ایالات متحده این پیش‌نویس را با ۱۰ عضو منتخب شورای امنیت و چندین شریک منطقه‌ای - مصر، قطر، امارات متحده عربی، عربستان سعودی و ترکیه - به اشتراک گذاشت. سخنگوی نمایندگی ایالات متحده در بیانیه‌ای اعلام کرد. هنوز تاریخی برای رأی‌گیری در مورد این پیش‌نویس تعیین نشده است.

در بیانیه ایالات متحده آمده است که این قطعنامه «از هیئت صلح»، یک نهاد حاکم انتقالی برای غزه که در طرح ۲۰ ماده‌ای ترامپ پیش‌بینی شده و او ریاست آن را بر عهده خواهد داشت، استقبال می‌کند. همچنین «نیروی بین‌المللی تثبیت‌کننده» (ISF) که در طرح صلح مشخص شده است را مجاز می‌داند.

به گفته منابع دیپلماتیک، چندین کشور تمایل خود را برای شرکت در ISF نشان داده‌اند، اما قبل از استقرار واقعی نیرو‌ها در سرزمین فلسطین، بر حکم شورای امنیت اصرار دارند.

ایجاد نیروی بین‌المللی بخشی از توافقی بود که منجر به آتش‌بس شکننده ۱۰ اکتبر بین اسرائیل و حماس شد. طبق مفاد این توافق، نیرو‌هایی از کشور‌های عمدتاً عرب و مسلمان برای نظارت بر امنیت غزه در زمان خروج ارتش اسرائیل به این منطقه اعزام خواهند شد.

سخنگوی ایالات متحده افزود: «طرفین از این فرصت تاریخی برای پایان دادن به دهه‌ها خونریزی و تحقق چشم‌انداز رئیس‌جمهور برای صلح پایدار در خاورمیانه استفاده کرده‌اند.»

مراحل بعدی طرح ترامپ شامل خروج بیشتر اسرائیل از غزه، خلع سلاح حماس و بازسازی این سرزمین ویران شده است.

منبع: خبرگزاری فرانسه


12240360
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزینه‌های ارائه شده به ترامپ از «تشدید فشار اقتصادی تا اقدام نظامی در داخل ونزوئلا از جمله احتمالاً علیه تأسیسات نظامی و دولتی» متغیر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کره شمالی از تحریم‌های جدید آمریکا انتقاد و تاکید کرد که با «اقدامات مناسب» پاسخ می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت را با هدف تقویت طرح ترامپ برای غزه به کشور‌های شریک ارائه کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مقامات، پس از سرایت آتش‌سوزی زباله به چندین خودرو که منجر به انفجار مهیبی در «برانکس» نیویورک شد، هفت آتش‌نشان زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از کارشناسان امور راهبردی و نظامی با اشاره به نقض مکرر آتش بس غزه از سوی اشغالگران، بحران‌های داخلی رژیم صهیونیستی را ناشی از پایبندی مقاومت به آتش بس دانست. رژیم اسرائیل تاکنون ۱۱۹ بار آتش بس را نقض کرده و رعایت آن توسط حماس نتانیاهو ر...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع کره جنوبی در واکنش به گفته ترامپ اعلام کرد که وزیر دفاع کره جنوبی فکر می‌کند ساخت یک زیردریایی هسته‌ای در داخل کشور «معقول» خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت سازمان ملل امروز در مورد پیش‌نویس قطعنامه‌ای برای حذف نام «ابو محمد الجولانی» رئیس دولت موقت سوریه و «انس خطاب»، وزیر کشور از فهرست تحریم‌ها رأی‌گیری می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان استرالیا قوانینی را تصویب کرده است که به دولت فدرال اجازه می‌دهد سپاه پاسداران را با طرح اتهامات واهی و بی‌اساس در فهرست «تروریسم ملی» قرار دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مؤسسه رسانه‌ای «جولان» اعلام کرد که ارتش اسرائیل پس از نفوذ مکرر به جنوب سوریه تاکنون، ده‌ها شهروند این کشور را ربوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی آنکه شهردار منتخب نیویورک سخنرانی پیروزی خود را به نطق آتشین علیه ترامپ تبدیل کرد، رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که زهران ممدانی «شروع بدی داشته» و باید با او «مهربان» باشد!

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است