اقتصادی 19:30 - 20 شهریور 1403
مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: ۱۱ استان کشور از امشب تا هفته آینده درگیر بارش باران و وزش باد شدید و گردوخاک خواهند بود.

۱۱ استان تا هفته آینده درگیر بارش باران و وزش باد شدید خواهند بود

صادق ضیائیان، مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه از امشب تا روز شنبه  هفته  آینده در ۱۱ استان کشور شاهد ورود سامانه بارشی هستیم، گفت: این سامانه بارشی موجب  رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت می‌شود.

وی ادامه  داد:  این سامانه امشب  در نیمه شمالی آذربایجان غربی است و پنج‌شنبه شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، مرکز و جنوب اردبیل، ارتفاعات در استان‌های مازندران، گیلان، البرز و تهران را در بر می‌گیرد.

وی افزود: روز جمعه آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، ارتفاعات استان‌های تهران، سمنان و البرز، شمال زنجان، غرب گلستان، شرق گیلان و مازندران و  شنبه مازندران، شرق گیلان و ارتفاعات استان‌های تهران، زنجان، قزوین، البرز و سمنان این شرایط جوی را خواهند داشت.

 ضیائیان همچنین از ورود سامانه وزش باد و گردوخاک خبر داد و گفت: طی ۵ روز آینده شاهد وزش باد نسبتاً شدید در نواحی مستعد همراه با گردوخاک هستیم که احتمالا توفان گردوخاک را در برخی مناطق به همراه خواهد داشت.

وی افزود: این سامانه روز چهارشنبه جنوب خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، شرق هرمزگان، یزد و شرق استان‌های فارس، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال بختیاری، اصفهان و مرکزی را در بر می‌گیرد.

او گفت: روز پنج‌شنبه جنوب خراسان رضوی، شرق سمنان، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، اصفهان، قم و مرکزی و جمعه خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، اصفهان، قم، مرکزی، همدان، آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه، ایلام و خوزستان با این شرایط جوی همراه خواهند بود.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12091453
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش فروش محصولات گروه سایپا ویژه متقاضیان عادی، طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده و طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده  از ۹ آذرماه آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس انرژی گفت: اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین در جهت رفع کاهش واردات بنزین بسیار مؤثر بوده، اما دولت باید ابهامات سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره را رفع کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: بانک مرکزی از ابتدای سال تا ۵ آذرماه، ۹.۷ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی و دارو تأمین کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی از ابتدای سال تا ۵ آذرماه بیش از ۹.۷ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی و دارو تامین کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل راه وشهرسازی استان تهران گفت: واگذاری واحد‌های اجاره‌ای دولت  به زوج‌های واجد شرایط حداقل از یک سال تا حداکثر پنج سال در نظر گرفته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، انجام عملیات مبارزه با علف های هرز و آبیاری بارانی مزارع کلزا بدلیل عدم بارش در دستور کار قرار بگیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۵ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشتری برای خرید خودروی شما تماس می‌گیرد و مبلغی بیشتر از قیمت واقعی را پیشنهاد می‌دهد. همه‌چیز ایده‌آل به‌نظر می‌رسد؛ اما با گذشت چند هفته، همچنان پای معامله ماشین نرفته‌اید و در دام قیمت‌گذاری افتاده‌اید!
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور، هزینه صدور و تمدید کارت بازرگانی به ترتیب ۸۰ و ۶۰ میلیون ریال تعیین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اقتصاد و امور دارایی گفت: در بودجه امسال تلاش جدی صورت می‌دهیم که کسری بودجه را کم کنیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است