اقتصادی 11:39 - 08 اردیبهشت 1404
مدیر توسعه و مطالعات اقتصادی بازار ارز مرکز مبادله گفت: اوراق سلف ارزی یک ابزار تامین مالی برای شرکت‌هایی است که می‌خواهند بر مبنای محصول تولیدی در آینده تامین مالی کنند.

معرفی اوراق سلف ارزی به بازار در نیمه دوم امسال+ فیلم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور -  محمد قزلباش مدیر توسعه و مطالعات اقتصادی بازار ارز مرکز مبادله در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: یکی از ابزار‌هایی که ما در مرکز مبادله در حال توسعه آن هستیم اوراق سلف ارزی است؛ اوراق سلف ارزی یک ابزار تامین مالی برای شرکت‌هایی است که می‌خواهند بر مبنای محصول تولیدی در آینده تامین مالی کنند.

در ادامه این مقام مسئول گفت: خیلی از شرکت‌هایی که در حال حاضر محصولات صادرات محور دارند برمبنای صادرات آتی محصولات خودشان می‌توانند تامین مالی ارزی انجام دهند و منابعی که از این اوراق جمع‌آوری می‌شود را صرف هزینه توسعه مربوط به انواع پروژ‌های خود کنند.

او در پاسخ به این پرسش که چه زمانی اوراق سلف ارزی عرضه خواهد شد؟ بیان کرد: طراحی این اوراق به شکل کامل انجام شده است و در فرآیند دریافت مجوز از بانک مرکزی است؛ فکر می‌کنیم در نیمه دوم امسال بتوانیم این اوراق را به بازار معرفی کنیم تا شرکت‌ها بتوانند از آن برای تامین مالی ارزی پروژ‌های خود استفاده کنند.


12184365
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جمع معاملات انجام شده در بازار ارز تجاری کشور طی روز چهارشنبه - ۱۷ دی- به رقم قابل توجه ۲۹۸ میلیون دلار رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت و وزارت صمت مصمم هستند یارانه مورد نیاز بخش‌های آسیب‌پذیر تولید و صنعت را به صورت هدفمند تامین کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان توسعه و بهره‌برداری فناوری‌های نوین آب‌های جوی تأکید کرد که بارورسازی ابر‌ها به‌طور علمی مورد تأیید بوده و نقش مؤثری در افزایش بهره‌وری منابع آب کشور دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۱۷ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست کارگروه اجرایی ماده ۱۳ آیین نامه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم، بر تأمین به موقع اقلام مورد نیاز شهروندان و نظارت ویژه بر توزیع و قیمت کالا‌های اساسی و پرمصرف تاکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد کشور گفت:صادرات مناطق آزاد در ۹ ماهه سال ۱۴۰۴ از مرز یک میلیارد دلار عبور کرده و نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشدی ۱۹ درصد داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت:در جهت رفع نگرانی برای افزایش قیمت کالاها، خوشبختانه بسته حمایتی مناسبی برای تولیدکنندگان در نظر گرفته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وبسایت کاریابی ایران استخدام در تازه‌ترین گزارش ماهانه خود، با استناد به اطلاعیه‌ها و اخبار رسمی منتشرشده از سوی نهاد‌های مختلف، پیش‌بینی کرده است که در نیمه دوم سال ۱۴۰۴ مجموعه‌ای از آزمون‌های مهم و اثرگذار در تقویم استخدامی کشور برگزار شو...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی با استعفای معاون ارزی این بانک موافقت کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است